Eski kocamın söyledikleri

Ses kaydı almak suç galiba ama emin değilim. Çocuğu alsa bile kızım bensiz duramaz ki. Ki alamaz. Hem alamaz hem vermem.
Siz artık delil toplayın ve şikayetçi olun, sizinle uğraşıcam yeterli bir sebep çünkü

Teşekkür ederim:)

Valla konu sahibesinin yapacağı şey belli bu yazdıklarını yüzüne yüzüne söyleyecek, konuşurken de ses kaydı çekecek. Adam gak guk ederse de tam veşayet davası açacak. Adam bence de uğraşmak için yapıyor konu sahibesinin yerinde olsam al bak o zaman çocuğuna ben hayatımı yaşıcam derim veririm 10 gün dünya kaç bucak görür.

İyi ki Allahım çok şükür kurtuldum. İlk zamanlar mal gibi üzülüyordum. Şimdi oh diyorum oh bee
Asla . Böyle pislikler aslında ortada ancak evliliğe, özellikle çocuk varsa çocuk için şans veriliyor . İnşallah evladinizin velayetide sonsuza dek sizde olur ki zaten büyüdüğünde anlayacak

Ne yazdiysam sildim. Allah kolaylık versin demek istedim çünkü sadece.

Konuya çok kızdım.

Burada pek çok arkadaş babası ile görüştürmeme hakkın yok diyecek. Bende diyorum. Bu hakkın yok. Lakin güven bana maksimum 6 ay veriyorum. Bu süreden sonra çocuk sadece senin olacak.. önce velayet davası açmakla tehdit edecek.
Baba sifatli kişi sonra anne babasi ayrı herkesin b.ktan hayat yaşadığını söyleyecek.
Sonra birşey olursa görüşürüz diyecek
Sonra ayda bayramda arayan seni ve çocuğu sorgulayan birisi olarak kalacak.

Sonra zaman gececek sen cocugun en ufak birşeyi ile uykusuz kalırken, o hiç umursamayacak ve çocuğa seni çok seviyorum. Ahh annen hep onun yüzünden ayrıldık diyecek ... Gibi gibi
Sen bu süreçte sakin kalacaksın.cocugun ne sorarsa sakinlikle tatlı tatlı cevaplayacaksin.
Cccugun her neden dediğinde anlaşamadı k canım diyeceksin.
Hep iyi insandır çocuğum olmadık diyeceksin.
Goeustureceksin. Ama hep talebin karşıdan gelmesini bekleyeceksin. Çünkü görüşun dersen o zaman çocuğu görmeyi bile karşı taraf çocuğa yaptığı biriyilik olarak görmeye başlar.
Bu işin sırrı bu bence. Sakinlik.

Dipnot: yasayanin bileceği bir süreç. Hep güçlü olman ve sakin kalman gereken bir süreç. Kolaylıklar diliyorum. Yazım hatalarm için üzgünüm.

Cok küfür ediyorum ona siz anlayın. Ruh hastası herif..

Asla . Böyle pislikler aslında ortada ancak evliliğe, özellikle çocuk varsa çocuk için şans veriliyor . İnşallah evladinizin velayetide sonsuza dek sizde olur ki zaten büyüdüğünde anlayacak
İnşallah anlar babasının ne biçim bişey olduğunu. Şimdi göz boyamak için odasını süslüyor güya. İnşallah hep bende olsun yavrum. Ahlaki ona ve onun ailesine benzemesin.

Karşı tarafın bilgisi olmadan alınan ses kaydı yasadışı olduğu için delil olarak sunulamaz.
Sürekli yurtdışına cıkıyorsa nasıl velayet verecekler?

İnşallah anlar babasının ne biçim bişey olduğunu. Şimdi göz boyamak için odasını süslüyor güya. İnşallah hep bende olsun yavrum. Ahlaki ona ve onun ailesine benzemesi.
Benim bir arkadaşım 14 yaşında idi kız o zaman lisedeydik ,anne babası ayrıldı ,aldatmadan ötürü annesi adamı boşadı ve adam kızı sadece parayla kandırıp çekmeye çalışıyordu düşünün ki kızın gözünü nasıl boyadiysa kız babasının annesini aldattığı sevgilisiyle bile görüşmüştü (kadının torunu var ,torununa gidip hediyeler filan almış benim arkadaş) ben o zaman şok olmuştum ,niye böyle yaptığını anlamıyordum tek dediği şey annemde para yok ama babamda var tabi seneler geçti büyüdü yine babasını cok sever ancak hatasının farkında çocuk aklı ile . Olabildiğince kızınızı çok ama çok sevin bunu gösterin ona

Karşı tarafın bilgisi olmadan alınan ses kaydı yasadışı olduğu için delil olarak sunulamaz.
Sürekli yurtdışına cıkıyorsa nasıl velayet verecekler?
Yurt dışı bitti galiba ama hala şehir dışına gidiyor arada. Bilmiyorum belki de damarıma basmak beni üzmek için söyledi bunları

Bana bu söylediğinden sonra aklıma böyle bişey geldi
Anlıyorum sizi ama
Çocuğunuzun bunda suçu yok
Ona göre onun babası o
Bütün arkadaşları gibi onunda onu seven bir babası var
Eğer çocuğuna zararı yoksa bu çekişmeleri olabildiğince çocuktan uzak tutun ki duygu dünyası zarar görmesin

Çocukluk değil bu ya. 14 yaş çocuk bile değil. Ben daha küçüktüm çoğu şeyin bilincindeydim. Ama benim kızım hiç bir şartta beni bırakmaz eminim.

Teşekkür ederim anlayışınız için. Ben o kadar dikkatli yaklaşıyorum ki babasıyla olan ilişkisine. Babası bişey alır onu överim, baba seni çok seviyor derim. Babaya gideceksin ne güzel heyecanlı mısın gibi buna benzer bir çok şey. Kötülemem hiç bir zaman hala. Ama bunu haketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…