Bu da yok olsa keşke.aynen benim arkadaşın eski eşide hesapta uğraşacaktı , mahkemeye verilince adam yok oldu
İyi ki Allahım çok şükür kurtuldum. İlk zamanlar mal gibi üzülüyordum. Şimdi oh diyorum oh beeİyi ki ayrılmıssiniz leş heriften .
Siz artık delil toplayın ve şikayetçi olun, sizinle uğraşıcam yeterli bir sebep çünküSes kaydı almak suç galiba ama emin değilim. Çocuğu alsa bile kızım bensiz duramaz ki. Ki alamaz. Hem alamaz hem vermem.
Teşekkür ederim:)Ses kaydı bu tarz davalarda delil olarak kullanılmaz. Kişinin haberi ve bilgisi olmadan alınan ses kayıtları suçtur hatta.
Kanıtlanması aksi halde mümkün olmayan olaylarda ise kullanılabilir. Şantaj ve tehdit varsa, ortamda iftira durumu varsa veya kişi tacize veya cinsel saldırıya uğramışsa video ve ses kayıt cihazları mahkemelerce kabul edilir. Çünkü o an ses kaydı yapmaz ise bir daha böyle bir delile ulaşılamayacağı kabul edilir.
Bir de ekstra olarak özel hukuk davalarında aldatma durumlarının kanıtlanması için alınan ekran görüntüleri ya da fotoğraf vb delil sayılır. Genel bir bilgi vermiş olayım :)
"Çocuk bakacak kadar oldun mu sen tantuni adam? " desene şuna? Apartman boşluğunda çocuktan kaçıra kaçıra tantuni zıkkımlanan ayı çocuk falan almaz, merak etme. Bir daha ona dert anlatıp başına iş çıkarma diye yapıyor.
Asla . Böyle pislikler aslında ortada ancak evliliğe, özellikle çocuk varsa çocuk için şans veriliyor . İnşallah evladinizin velayetide sonsuza dek sizde olur ki zaten büyüdüğünde anlayacakİyi ki Allahım çok şükür kurtuldum. İlk zamanlar mal gibi üzülüyordum. Şimdi oh diyorum oh bee
Değil mi alenen tehdit bu. Öyle yapayımSiz artık delil toplayın ve şikayetçi olun, sizinle uğraşıcam yeterli bir sebep çünkü
Siz artık delil toplayın ve şikayetçi olun, sizinle uğraşıcam yeterli bir sebep çünkü
Cok küfür ediyorum ona siz anlayın. Ruh hastası herif.."Çocuk bakacak kadar oldun mu sen tantuni adam? " desene şuna? Apartman boşluğunda çocuktan kaçıra kaçıra tantuni zıkkımlanan ayı çocuk falan almaz, merak etme. Bir daha ona dert anlatıp başına iş çıkarma diye yapıyor.
İnşallah anlar babasının ne biçim bişey olduğunu. Şimdi göz boyamak için odasını süslüyor güya. İnşallah hep bende olsun yavrum. Ahlaki ona ve onun ailesine benzemesin.Asla . Böyle pislikler aslında ortada ancak evliliğe, özellikle çocuk varsa çocuk için şans veriliyor . İnşallah evladinizin velayetide sonsuza dek sizde olur ki zaten büyüdüğünde anlayacak
Karşı tarafın bilgisi olmadan alınan ses kaydı yasadışı olduğu için delil olarak sunulamaz.İyi akşamlar
Kızım 4,5 yaşında. Uzun zamandır öksürük krizi yaşıyor. Ara ara ilaç alınca geçiyordu. En son tekrar doktora götürdüm. 5 farklı ilaç verdi. Bir kaç gün sonra kulak ağrısı ile uyanınca farklı bir doktordan randevu aldım. Aynı gün ev taşıyacağım için babasına sen götür dedim. Cuma günü öğleden sonra çocuğu alıp götürdü. Zaten o o hafta sonu onda kalacaktı iki gün. Cuma ve cumartesi gecesi onda kaldı. Daha az önce konuştuk doktor ne dedi diye anlattı. Bana diyor ki, "ben çocuğa şunu veriyorum yiyor, şunu veriyorum içiyor. Bendeyken hiç oksurmeden gece çok rahat uyuyor." Sobayı da açıyormuş sıcakta yatırıyormuş. Ben çocuğu eksik ve yanlış besliyormuşum. Üşütüyormuşum onu. Üşütünce öksürüyormuş. Peki o zaman yazın niye öksürüyor dedim o zaman nasıl üşütüyor?
Bana ne dedi biliyor musunuz. "Çocuğa bakamicam diyorsan velayetini alayım."
Ben delirdim...
Bir de şunu da dedi: "2. Çocuğu aldirirken doktora dedin ya, eşim sürekli yurt dışına gidiyor ben buna bakamam alın bunu diye"
(Sebep o değildi öyle bişey de söylemedim)
Ben şunu tahmin ediyorum. Bu adam konuşurken ses kaydı alıyor. Annesi çocuğa bakamıyor hasta ediyor, 2. çocuğu da bakamam diye aldirmisti. Bunu öne sürerek velayet almaya çalışacak.
Sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?
Bu arada delil toplamaya çalıştığına şundan dolayı da şüphe ettim. Dedi ki gece uyurken nasıl rahat uyuduğunu videoya aldım 3 saat. Ve bide arada "sizinle uğraşacam" dedi.
Çok sinirliyim. Napayım ben şimdi?
Benim bir arkadaşım 14 yaşında idi kız o zaman lisedeydik ,anne babası ayrıldı ,aldatmadan ötürü annesi adamı boşadı ve adam kızı sadece parayla kandırıp çekmeye çalışıyordu düşünün ki kızın gözünü nasıl boyadiysa kız babasının annesini aldattığı sevgilisiyle bile görüşmüştü (kadının torunu var ,torununa gidip hediyeler filan almış benim arkadaş) ben o zaman şok olmuştum ,niye böyle yaptığını anlamıyordum tek dediği şey annemde para yok ama babamda varİnşallah anlar babasının ne biçim bişey olduğunu. Şimdi göz boyamak için odasını süslüyor güya. İnşallah hep bende olsun yavrum. Ahlaki ona ve onun ailesine benzemesi.
Aklıma geldi de kızarsınız diye yazmadım:) çocuğu niye babasından mahrum ediyon falan. Gidecem galiba buralardanValla konu sahibesi senin yerinde olsam taşınır kaçarım başka şehre, var mı tayin imkanı?
Yurt dışı bitti galiba ama hala şehir dışına gidiyor arada. Bilmiyorum belki de damarıma basmak beni üzmek için söyledi bunlarıKarşı tarafın bilgisi olmadan alınan ses kaydı yasadışı olduğu için delil olarak sunulamaz.
Sürekli yurtdışına cıkıyorsa nasıl velayet verecekler?
Anlıyorum sizi amaBana bu söylediğinden sonra aklıma böyle bişey geldi
Aklıma geldi de kızarsınız diye yazmadım:) çocuğu niye babasından mahrum ediyon falan. Gidecem galiba buralardan
Çocukluk değil bu ya. 14 yaş çocuk bile değil. Ben daha küçüktüm çoğu şeyin bilincindeydim. Ama benim kızım hiç bir şartta beni bırakmaz eminim.Benim bir arkadaşım 14 yaşında idi kız o zaman lisedeydik ,anne babası ayrıldı ,aldatmadan ötürü annesi adamı boşadı ve adam kızı sadece parayla kandırıp çekmeye çalışıyordu düşünün ki kızın gözünü nasıl boyadiysa kız babasının annesini aldattığı sevgilisiyle bile görüşmüştü (kadının torunu var ,torununa gidip hediyeler filan almış benim arkadaş) ben o zaman şok olmuştum ,niye böyle yaptığını anlamıyordum tek dediği şey annemde para yok ama babamda vartabi seneler geçti büyüdü yine babasını cok sever ancak hatasının farkında çocuk aklı ile . Olabildiğince kızınızı çok ama çok sevin bunu gösterin ona
Teşekkür ederim anlayışınız için. Ben o kadar dikkatli yaklaşıyorum ki babasıyla olan ilişkisine. Babası bişey alır onu överim, baba seni çok seviyor derim. Babaya gideceksin ne güzel heyecanlı mısın gibi buna benzer bir çok şey. Kötülemem hiç bir zaman hala. Ama bunu haketti.Anlıyorum sizi ama
Çocuğunuzun bunda suçu yok
Ona göre onun babası o
Bütün arkadaşları gibi onunda onu seven bir babası var
Eğer çocuğuna zararı yoksa bu çekişmeleri olabildiğince çocuktan uzak tutun ki duygu dünyası zarar görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?