Eski kocamın yeni sevgilisi...

Ne güzel işte meraktan çatlasın.
Belliki eski eşiniz sizi ağzından düşüremiyor

Belki neden ayrildiginizi merak ediyodur.
Sonuçta en iyi siz tanıyorsunuz o adami .
Mesela babam ikinciye evlendiginde annem kadın yaktı kendini keşke bana ulassaydi bi arastirsaydi öyle evlenseydi demişti.
Bi süre sonra aynı sebeplerden diğer kadınla da ayrıldılar :)
Ben olsam facebooktan yazardım beni araştırıyor mussun ne var diye sorardım.

konu sahibi şu meşhur yasak aşk SAFinaz mış. siz mi aratıyosunuz yoksa sevgilinizin eşini?

canım o safinaz konusunu iyi okusaydın keşke ; konuyu ben yazdım diye ben safinaz olmuyorum . Lütfen düz mantıktan çıkalım :)

seninki dolaylı mantık değil katakulli arkadan iş çevirme sanaldan gerçekmiş gibi hikaye uydurunca dürüst olmuyosun yani hele zeki hiç olmuyosun :)

Neden boşandığını merak etmiş olabilir , erkekler o kadar yalancı ki tanıştıkları kadınlara hep aynı palavra sorun eşimde veya sevgilimde idi. Kızda inanmamış olabilir yanlış bir karar almamak için bir şey yapma o sana ulaşsın.

seninki dolaylı mantık değil katakulli arkadan iş çevirme sanaldan gerçekmiş gibi hikaye uydurunca dürüst olmuyosun yani hele zeki hiç olmuyosun :)
o olay da gerçekti , konuya hakim olsaydın benimle alakası olmadğını anlardın farkındaysan yazlan hiç bir yoruma cevap yazmadım. Hııı sende şuan reelde karşımdasın bana dürüstlük dersi veriyosun :)

Sakın mesaj atıp arıyım deme.o yeni sevgililer bunu evirip çevirip eski kocana , senin onu rahatsız ettiğin şeklinde anlatır..bırak arasın sorsun hiç sallama.çatlasın....

Çok havalı ya eski eşin yeni sevgilisi seni merak ediyor. Hiç bir yerden ulaşamasın sana iyice merak etsin. Sizde sakın yazmayın kendinizi küçük duruma düşürmeyin.

Boşuna gerilme bizim millet çok abartır. Bir kez bir yerde adın geçtiyse aradakiler pireyi deve yapmıştım. Şahsen ben asla merak etmezdim öyle bir durumda.

Neticede adı üstünde eski eş. Bitmiş gitmiş bir durum.

Bir ihtimal adamla mantığa dayalı bir evlilik yapacaksa kadın gözüyle boşanma sebebini senden duymak istiyor olabilir.

Benim bir tanıdığım var böyle sürekli adamın eski eşini ailesi vs sini araştırıyor. Bende diyorun karısına çocuğuna faydası olmayanın sana hiç olmaz bırak şu herifi

Kızın ilk evliliği olacağı için kendini sağlama almak istiyoda olabilir , bilemedim .

ben olsam yeni sevgilinin karşısına çıkar
beni arıyormuşsun buyur derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…