- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi tuanarosele
-
eski eşim sevgilisineneee niyee kime
şaka gibi yaeski eşim sevgilisineniyesini aklıma gelince, düşünüyorum, sonuç; merak sanırım!
yok kuzum uzaktan baktılarşaka gibi yane dediler gelince seni bi ziyaret edelim dedik falan mı
canım o safinaz konusunu iyi okusaydın keşke ; konuyu ben yazdım diye ben safinaz olmuyorum . Lütfen düz mantıktan çıkalım :)konu sahibi şu meşhur yasak aşk SAFinaz mış. siz mi aratıyosunuz yoksa sevgilinizin eşini?
canım o safinaz konusunu iyi okusaydın keşke ; konuyu ben yazdım diye ben safinaz olmuyorum . Lütfen düz mantıktan çıkalım :)
Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
o olay da gerçekti , konuya hakim olsaydın benimle alakası olmadğını anlardın farkındaysan yazlan hiç bir yoruma cevap yazmadım. Hııı sende şuan reelde karşımdasın bana dürüstlük dersi veriyosun :)seninki dolaylı mantık değil katakulli arkadan iş çevirme sanaldan gerçekmiş gibi hikaye uydurunca dürüst olmuyosun yani hele zeki hiç olmuyosun :)
o olay da gerçekti , konuya hakim olsaydın benimle alakası olmadğını anlardın farkındaysan yazlan hiç bir yoruma cevap yazmadım. Hııı sende şuan reelde karşımdasın bana dürüstlük dersi veriyosun :)
Benim bir tanıdığım var böyle sürekli adamın eski eşini ailesi vs sini araştırıyor. Bende diyorun karısına çocuğuna faydası olmayanın sana hiç olmaz bırak şu herifiEski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
çok doğruBenim bir tanıdığım var böyle sürekli adamın eski eşini ailesi vs sini araştırıyor. Bende diyorun karısına çocuğuna faydası olmayanın sana hiç olmaz bırak şu herifi
Kızın ilk evliliği olacağı için kendini sağlama almak istiyoda olabilir , bilemedim .Boşuna gerilme bizim millet çok abartır. Bir kez bir yerde adın geçtiyse aradakiler pireyi deve yapmıştım. Şahsen ben asla merak etmezdim öyle bir durumda.
Neticede adı üstünde eski eş. Bitmiş gitmiş bir durum.
Bir ihtimal adamla mantığa dayalı bir evlilik yapacaksa kadın gözüyle boşanma sebebini senden duymak istiyor olabilir.
ben olsam yeni sevgilinin karşısına çıkarEski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?