- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Bu konuyu yöneticilerimizle görüşürüz, eski konuya yorum yapılıyor diye arada bildirdiklerinizi kapatıyorum ama normalde eski konulara belli koşullar oluşmadıkça kapatma işlemi yapılmıyor.
Talebinizi iletiriz, değerlendirirler.
Bu arada üyelere konu kapatma yetkisi veremiyoruz zira bu yetkiyi bir kere verdik, üyeler bütün konularını kapadılar.
Oysa BDV bölümü dışında hiçbir bölümde tartışma vb olmadığı sürece konu kapatma işlemi yapılmıyor.
Yazılarını düzenleme imkanı verdik, herkes yazdığını silmeye başladı, halbuki düzenleme seçeneği sunulmasının amacı imla hatalarını düzeltmek, unutulan bir detayı yazmak.
Bölümde editör var, yapılması gereken birşey olduğunda okypete hanımla http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/ irtibata geçmeniz yeterli.
yılın Kibleme ödülünü alacağım bu hortlaklar yüzündenher gün 3-5 konu kibliyorum sağolsun sitemizin hortlaklarla uğraşan ekibi hemen dönüş yapıyor kib içeriğim standart artık "imdaaaat hortlak"
yıne aynı seyı dıycem, konuyu acan uye kapatabılmelı, kapatsın ne sakınca var kı ??Bu konuyu yöneticilerimizle görüşürüz, eski konuya yorum yapılıyor diye arada bildirdiklerinizi kapatıyorum ama normalde eski konulara belli koşullar oluşmadıkça kapatma işlemi yapılmıyor.
Talebinizi iletiriz, değerlendirirler.
Bu arada üyelere konu kapatma yetkisi veremiyoruz zira bu yetkiyi bir kere verdik, üyeler bütün konularını kapadılar.
Oysa BDV bölümü dışında hiçbir bölümde tartışma vb olmadığı sürece konu kapatma işlemi yapılmıyor.
Yazılarını düzenleme imkanı verdik, herkes yazdığını silmeye başladı, halbuki düzenleme seçeneği sunulmasının amacı imla hatalarını düzeltmek, unutulan bir detayı yazmak.
Bölümde editör var, yapılması gereken birşey olduğunda okypete hanımla http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/ irtibata geçmeniz yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?