Eski nişanlı çirkefliği

bence direk sac saca baş başa kavga etseydin paylaşılamayan erkek kıvamında sevgilini daha hoşuna giderdi

Su ezikligi at uzerinden ilk once. Valla hi cirkefe baglardim bi sevgilim eski sevgilisinin resmini cuzdanda olgunu gorunce Bekar evinde soba vardi yanan sobaya attim cuzdani kredi kartlari para tc kimligi ne varsa yandim sonra ciktim gittim evden numaramj degistirdim ulasamasin diye. Ne o oyle olacak ismi cuzdanda o kiz yaninda ben diger yaninda kim olacagini allh bilir. Ha birde kiz sana saymis sovmus gecirmis saclarini savururken neden yolmadiniz o saclarini. Vallahi ben paralardimmmm. Ne haddine yani. O adamdan sana hayir gelmez.

Ben bu adamın sadece bikaç aydır hayatındayım ama o insanla evliliğin kıyısından dönmüş buna karışmak haddim olmaz diye düşündüm bir de üstünden yılları geçmiş
Bence söylesen de söylemesen de yeni bir atak gelecek kadından. Kadının orada olması tesadüf değil tabi. En güzeli söyleme. Kadını haklı bulanlar da saçmalamasın bir zahmet. Aradan yıllar geçmiş adam başka bir hayata yelken açınca kadın ortaya çıkıyor. Ya adam gibi sahip çıksınlar ilişkilerine basaraniyorlarsa da bıraksınlar peşini. O resmi o cüzdana çıkartmaya bak derim.

10 yillik planlarim arasinda evlilik yok diyorsunuz da adamin yasi zatn 30 40 yasina kadar evlenmeyecek seni bekleyecek mi yani.
Hadi diyelim beklemezse beklemesin dusuncesindeysen ne diye berabersin insan gelecek kurmadigi bir kisiyle niye birlikte olur ki ?

ben konunun basinda kadin diyince yanlis anlayip annesinin resmini tasiyo sandim.adam bildigin seni keklemis ne demk saygi duyuyorum.yalanlarcaaaaa

Haklısınız. O kadının seviyesine gelmesi için bi kaç genç kızı bi yerlerde kıstırıp çirkef çirkef konuşması lâzım. Çünkü haktır bu.
Belkide o kadının seviyesine yükselmesi içn bi kaç tekme yemesi lazm artk APTAL gibi davranmamak adına.. çünkü şuan yaptığı aptallık.. aynı evde yaşıyor ev para ihtiyacı karşılığnda 30 yaşında bryle birlikte oluyor ve cüzdanındaki resmden kıskanmıyor saygı duyuyor ...( çünkü aşık deil) . bn çocukluğuna verdm çok pişman olcak.. ailesinden birinin bu kızn elinden tutması lazm çok yanlış yolda..

konu sahibi ve sevgilisi karşılıklı birbirini kullanıyor..
25-35/40 yaş olur ama 19 yaş 30 yaş olmaz kuzum.
gez toz eğlen, öğrenciliğin, ucu ucuna para yetirmenin, mücadelenin günü bir simitle geçirmenin tadını çıkar.
ayakta kal. kimseye yanaşma. okulunu oku, çalış. mesleğini al. doğru düzgün aşklar yaşa.
nerde okuyorsun bilmesem de çimlere yayılacağın masum bir aşkın olsun. ne işin var iş güç stresinde olan adamla..

Her saygı duyduğumuzun fotoğrafını cüzdanımıza mı koyalım ben sevgilimin eski sevgilisinin fotosunu görsem cüzdanında önce cüzdanı yakarım sonra sevgilimi.

Bi de 19 yaşındayken 30 yaşında adamla birlikte olmaya korkmuyor musun

B Bremenmizikacisi konuna ilk defa yorum yapıyorum o yüzden tüm konularını kapsar nitelikte.
Hayatın zor olabilir, kimsesiz de kalmış olabilirsin ancak bu seni pes ettirmemeli.
Ablanı saymıyorum bile annenden böyle bir tavır görmen insanlara güvenilmeyeceğini, hayatta yalnız başına olduğunu anlamanı sağlamalıydı ve bunun sonucunda hayata daha sıkı sarılıp tek başına mücadele etme moduna sokmalıydı.
Şuan evinde bulunduğun kişi dahil kimseye güvenmediğini söylüyorsun tamam ama icraatin de yok be güzelim, ordanda mı kovulmayı bekliyorsun? Peki sonra ne olacak? Kaldı ki belki kovulmazsın ama başına başka türlü belalar bile açabilir, garantisi yok hiç bir şeyin.
Adamın unutamadığı(cüzdanında ki resmi unutamadığının kanıtıdır) eskilerini dert etme, sen hazır fırsatın varken geleceğini inşa et.
Tamam üzgünsün, mutsuzsuz, umutsuzsun ve haklı olarak psikolojin de iyi olmayabilir ama sen bunların arkasına saklanıp kendini oturup yeme, ayağı kalk silkelen ve hayata bir köşesinden dahil ol. Herkes mutlu olduğu için hayat mücadelesi vermiyor, yapmak zorundalar/zorundayız.
Derslerini aksatma, parttime iş bulup hem kendine maddi destek sağlarsın hem de boş kalıp kendi kendini yemezsin. Mümkün olduğunca acele kendine yer edin, bunu yapamıyorsan bile kaldığın eve maddi destek sağla yoksa ileride bunu başına kakar şuan kimsenin yapmadığı iyiliği yaptığını düşündüğün sevgilin.

Çok fazla yorum yapıldığı için hepsine tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın. İyiliğimi düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Hayatımdaki insanın beni kullandığına dair yerinde olabilecek yorumlar gördüm. Haklı olabilirsiniz ama bunları ben de görebiliyorum yalnızca görmek istemiyorum. Sevgilimin evinden çıkıp kendi hayatımı kurmam yönünde yaptığınız yorumlarda da kesinlikle haklısınız yapmam gereken bu ama benim kendimi anlatamadığım nokta bunu yapacak kadar kendimde güç görmemem. En basitinden kafamın içinde konuşan bu kadar ses varken gece yalnız uyumak istemiyorum. Belki kızacaksınız bana ne halin varsa gör kendin kaşınıyosun diyeceksiniz ama böyle. Şu an sevgilimin bana vermiş olduğu destek hayali bi destek bile olsa şu an bu bile beni biraz daha ayakta tutuyo. Daha önce de belirttiğim gibi psikolog desteği alıyorum. Ona bu konulardan bahsetmedim ama bi dahaki seansta bunları da anlatacağım. Bu evden çıkıp gidecek gücü kendimde bulur muyum bilmiyorum ama iyi olmak için inanın çabalıyorum. Bir de sevgilimi söğüşlediğimi iddia eden yorumlara bir cevap vermek istiyorum. Sevgilimin evinde sadece faturalara ortak olarak kalıyorum evet ama ben bu insandan para almıyorum veya üstüme başıma bir şeyler aldırmıyorum. Adamın tutup da parasını yemiyorum yani

herkes hayatta bir şeylerden korkuyor. ben çok mu memnunum tek başıma yaşamaktan? annemle babamla yaşasam iyi olmaz mıydı olurdu ama yapamadım napayım 18imden beri tekim. sevgilimin olmadığı da oldu. bazen evde sessizlik kulaklarımı çınlattı ama napayım gidip birini bulup "cnm ben senin evde kaliiim sen bana para verme ben de faturaları öderim arada sevişiriz ok?" mu deseydim?

kendinizi kandırdığınızı zaten biliyorsunuz. umarım kadınlık gururunuza ya da bu gençlik ateşinize yazık olmadan kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. adamın parasını yemek sadece harçlık almak değil evde ekmek elden su gölden yaşamak da buna dahil.

adamın sizi kullanmadığı,aranızda aşk olduğu ve birlikte yaşadığınız ihtimali olsaydı eğer ben burada herkese karşı sizi savunurdum ama kendinize yazık ettiğiniz düşüncesi geliyor aklıma ve bir an önce kendinizi kurtarmanızı istiyorum.

Son düzenleme:
İnsanın başına her şey gelebilir bu hayatta. Ahlaki olarak yargılamayı sevmiyorum. Bu konuya yzdığım mesajda da ahlak kısmına girmemiştim zaten, faydacı bakmıştım. Ama bak, sen ablanı ahlaki olarak yrgıladın. Seni de bu konuda yargılayanlar çıktı ve çıkacaktır da. Vazgeçemiyorum, yalnızım diyorsun. Ya ablanın da bu tarz bir çıkmazı varsa? Neden sürekli onu yargılayıp, şimdi sen farklı şekillerde aslında toplumun çok da kabul etmeyeceği bir ilişki yaşıyorsun? Dinime küfreden müslüman olsa dese ablan, haksız mı?

Bu arada ben ne ablanı, ne de seni yadırgamadım. İnsan beşer, şaşar. Her şey bizim için. Burada bas bas bağıranların da çok örnek insan olduğunu düşünmüyorum. Bana kalsa gönül ilişkilerinde kimse kimseye karışmasın. Alan razı veren razı. 2 kişiyi, 3. Kişiyi, aldatanı, aldatılanı bla bla. Olayın muhattaplarını bağlar her şey.

Deniztanricasi iyi değilsin psikologla beraber psikiyatriye de gitmeni öneririm bir an önce ilaç tedavisine başla.
2 yil önce benim de psikolojim pertti herşey üst üste gelmişti kalbimi kendi ellerimle sökmek istiyordum.Psikiyatriye kendimi ağlayarak attigimi bilirim üstelik baska bi şehirde ailemden ayri tek yasiyordum.
İlac tedavisi,okul,arkadaşlar sayesinde atlattim.
Kafanin içindeki o sesleri yalnızca sen susturabilirsin bi başka degil.
Bir an önce toparlan kendine gel ve muhakkak ilaç tedavisine başla.İlaç tedavisi psikolojik destekten daha hizli sonuc verir.
Ailenle arani bi sekilde duzeltirsin annen var ortada ablani bosver kimse evladina kiyamaz.
Biraz guclen yerinden dogrulmayi bi denesen herşey düzelir.

Bence söylemelisim canım bilsin.Ama hala resmini taşıması uygun değil.Bence en kısa zamanda bu durumdan hoşnut olmadığını söylemelisin.Aynı şeyi sen yapsaydın nolurdu bi düşünsene.

B Bremenmizikacisi ben sunu cok merak ediyorum benim bildigim subaylarin aile hayatina dikkat etmesi gerekiyor bu adam hic cekinmiyor mu senle ayni evde yasamaktan ?

Isin ahlaki boyutu beni hic ilgilendirmiyor ama o fotografin hesabini soramama sebebin takismak istememen cunku kalacak yerin yok. Gecen hafta sevgili degiliz gibi konusuyordun simdi sevgilin oldu cunku bunlar hep mecburiyetten.

Bence iyi kotu bir yer bulup cikmaya calis yerinde olsam kuyrugumu kistirir eve bile donerdim de bu sekilde yasamazdim. Annenle iletisime gecmeyi dene.

Ah be güzelim, seneler sonra anlayacaksın o evde seni tutan korkuların endişelerin falan değil ta kendinsin. Ve kendinden çaldıklarını gördükçe harcadığın zamana lanet edeceksin, emin ol şunca insan da bunu gördüğü için sana yol göstermek istiyor. Kira parasından kaçındığın birkaç yüz lira seneler sonra prangan olmasın hoş şimdi bunları anlamayacaksın ama benimki tarihe not...

Anladığım kadarıyla o evden cikamamanizin sebebi biraz da maddiyat. Cunku sadece kyk ile hem yurt parasi verip hem de diger butun ihtiyaclari karsilamak oldukça zor olur diye dusunuyorum. En kisa zamanda bi is bulun part time falan. Ya da ozel ders verebilirsiniz belki lise ogrencilerine. Psikolojinizin iyi olmadigini tabiki anlayabiliyorum ama boyle hic bisey yapmadan durmak sizi iyilestirmeyecek ne yazık ki. Aksine hayatinizla ilgili biseyler yapmaya basladiginizda duzeleceksiniz. O yuzden lutfen bi yerden baslayin. Hemen o evden ayrilin da demiyorum baska gidecek yeriniz yok ama simdilik bi is bulun biraz idare edin ve sonra en kısa zamanda da kalacak yerinizi bulun. Yanında kaldığınız adam da gercekten size deger veriyosa manevi destegini onunla yasamadiginizda da gösterir diye dusunuyorum.

Sizin sevgilinizden ayrılıp yurda veya eve çıkmanız çok da büyük bir olay değil 18 yaşındaki kızların yüzde 50'si bunu yapıyor zaten. İlk sayfalarda fotoğrafı gördüm bir şey demedim. Çünkü haddim değil diye düşündüm demişsiniz. Kimin haddi olacakmış başka?? Yaşınız küçük diye sevgilinizin size çocuk muamelesi yapmasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…