- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.454
- 333
- 50
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
bence direk sac saca baş başa kavga etseydin paylaşılamayan erkek kıvamında sevgilini daha hoşuna giderdiKızlar erkek arkadaşım 29 yaşında benden önce başından bir nişanlılık geçmiş ama sevgilimin annesi kızı istemediği için evlenmemişler. Ben bu kadının vesikalık fotoğrafını sevgilimin cüzdanında görmüştüm neden hala cüzdanında fotoğrafı dediğimde o kadına saygı duyuyorum da o yüzden dedi. Birazcık kıskandım ama geçmiş gitmiş mesele çıkar falan demedim. Neyse ben bu kadını tamamen kafamdan atmış kendi dert deryamda yüzerken (bkz: eski konularım) bu kadınla karşılaşmak nasip oldu. Gerçi bence tesadüf eseri bir karşılaşma değildi bu. Anlatayım;
Sevgilimin arkadaşları ve onların sevgililerinin eşlerinin de bulunduğu kızlı erkekli bir grupla dışarı çıktık dün akşam. Sonra her ne hikmetse bu kadın da bizim gittiğimiz mekana gelmiş. Ben tabi kadını görmedim görseydim de tanımazdım. Sevgilimin arkadaşının eşi sevgilime "x de burada" dedi. Yani lök diye söyledi ben hiç yokmuşum gibi öyle fütursuzca. Neyse.. Ben şöyle bi göz gezdirdim çaktırmadan mekana ama kadını göremedim. Açıkçası bayağı da bi gerildim suratım falan düştü bi tuvalete gideyim dedim demez olaydım. Tuvalete girdim elimi yıkamak için çıktım bi kadın daha ordaydı ama ben yine bu kadının sevgilimin eski nişanlısı olduğunu idrak edemedim çünkü vesikalık fotoğrafından bayağı bi farklıydı doğal olarak. Neyse ben ellerimi yıkayacağım tam TAZEYMİŞSİN dedi bana bu kadın. Jetonum biraz köşeliydi ama o an anlayabildim çok şükür. Pardon?? Dedim. Tazeymişsin (sevgilimin adı y olsun) y tabi sever seni gerçi 30 yaşında hiçbi erkek genç bi kıza hayır demez ama y sadece beni sevdi hayatında bunu biliyosun dimi asla benim yerimi alamazsın falan diye bana giydirdi resmen arka arkaya. Hiç cevap vermeme fırsat bile vermeden bunları ve daha hatırlayamadığım bir sürü şeyi söyledi sonra bi hışımla saçlarını savurdu çıktı gitti. Haspam.. Ben de eblek eblek baktım arkasından.
Şimdi ben bu olayı dün masada anlatamadım sevgilime eve gelince de geç olmuştu hemen uyudu dün de konuşamadım şimdi bu konuyu anlatsam diyorum bi tarafım da boşver hiç anlatma diyo. Yani kadın resmen bana çirkeflik yaptı sen bilmem kaç yaşında kadınsın ne demeye belalı ergen kızlar gibi beni tuvalette sıkıştırıyosun ya. Hayır bu kadın sevgilimden de büyük zaten 30 yaşını geçmiş kadınsın senin 19 yaşında kıza niye böyle kinin olur. Zaten cevap veremedim diye içimde kaldı ama ben şimdi bunu sevgilime anlatsam kadınla konuşmak için bir sebebi olmuş olacak ve bunu da hiç istemiyorum. Anlatmadığım müddetçe de kadının bana dedikleri yanına kar kalacak. Hayır ben bi de sevgilim bana bu kadını anlattığında kadın için üzülmüştüm. Çünkü sevgilimin annesi kadın evlenip boşanmış diye istememiş(niye nişanlanmalarına izin verdiyse o zaman onu da anlamadım zaten). Ben bildiğiniz üzüldüm yani çünkü sevgilim de belli çok sevmiş hala resmi cüzdanında olduğuna göre çok değer vermiş. Ama kadının gelip bana yaptığı çirkeflik nedir ya şokunu atlatamadım hala. Sizce bunu sevgilime anlatsam mı yoksa hiç yaşanmamış mı varsaysam
Kalmamış işte canım kalamamışYo açıkçası geçmişte kalan bi şey olduğu için önemsemedim
Bence söylesen de söylemesen de yeni bir atak gelecek kadından. Kadının orada olması tesadüf değil tabi. En güzeli söyleme. Kadını haklı bulanlar da saçmalamasın bir zahmet. Aradan yıllar geçmiş adam başka bir hayata yelken açınca kadın ortaya çıkıyor. Ya adam gibi sahip çıksınlar ilişkilerine basaraniyorlarsa da bıraksınlar peşini. O resmi o cüzdana çıkartmaya bak derim.Ben bu adamın sadece bikaç aydır hayatındayım ama o insanla evliliğin kıyısından dönmüş buna karışmak haddim olmaz diye düşündüm bir de üstünden yılları geçmiş
Belkide o kadının seviyesine yükselmesi içn bi kaç tekme yemesi lazm artk APTAL gibi davranmamak adına.. çünkü şuan yaptığı aptallık.. aynı evde yaşıyor ev para ihtiyacı karşılığnda 30 yaşında bryle birlikte oluyor ve cüzdanındaki resmden kıskanmıyor saygı duyuyor ...( çünkü aşık deil) . bn çocukluğuna verdm çok pişman olcak.. ailesinden birinin bu kızn elinden tutması lazm çok yanlış yolda..Haklısınız. O kadının seviyesine gelmesi için bi kaç genç kızı bi yerlerde kıstırıp çirkef çirkef konuşması lâzım. Çünkü haktır bu.
Çok fazla yorum yapıldığı için hepsine tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın. İyiliğimi düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Hayatımdaki insanın beni kullandığına dair yerinde olabilecek yorumlar gördüm. Haklı olabilirsiniz ama bunları ben de görebiliyorum yalnızca görmek istemiyorum. Sevgilimin evinden çıkıp kendi hayatımı kurmam yönünde yaptığınız yorumlarda da kesinlikle haklısınız yapmam gereken bu ama benim kendimi anlatamadığım nokta bunu yapacak kadar kendimde güç görmemem. En basitinden kafamın içinde konuşan bu kadar ses varken gece yalnız uyumak istemiyorum. Belki kızacaksınız bana ne halin varsa gör kendin kaşınıyosun diyeceksiniz ama böyle. Şu an sevgilimin bana vermiş olduğu destek hayali bi destek bile olsa şu an bu bile beni biraz daha ayakta tutuyo. Daha önce de belirttiğim gibi psikolog desteği alıyorum. Ona bu konulardan bahsetmedim ama bi dahaki seansta bunları da anlatacağım. Bu evden çıkıp gidecek gücü kendimde bulur muyum bilmiyorum ama iyi olmak için inanın çabalıyorum. Bir de sevgilimi söğüşlediğimi iddia eden yorumlara bir cevap vermek istiyorum. Sevgilimin evinde sadece faturalara ortak olarak kalıyorum evet ama ben bu insandan para almıyorum veya üstüme başıma bir şeyler aldırmıyorum. Adamın tutup da parasını yemiyorum yani
İnsanın başına her şey gelebilir bu hayatta. Ahlaki olarak yargılamayı sevmiyorum. Bu konuya yzdığım mesajda da ahlak kısmına girmemiştim zaten, faydacı bakmıştım. Ama bak, sen ablanı ahlaki olarak yrgıladın. Seni de bu konuda yargılayanlar çıktı ve çıkacaktır da. Vazgeçemiyorum, yalnızım diyorsun. Ya ablanın da bu tarz bir çıkmazı varsa? Neden sürekli onu yargılayıp, şimdi sen farklı şekillerde aslında toplumun çok da kabul etmeyeceği bir ilişki yaşıyorsun? Dinime küfreden müslüman olsa dese ablan, haksız mı?Çok fazla yorum yapıldığı için hepsine tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın. İyiliğimi düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Hayatımdaki insanın beni kullandığına dair yerinde olabilecek yorumlar gördüm. Haklı olabilirsiniz ama bunları ben de görebiliyorum yalnızca görmek istemiyorum. Sevgilimin evinden çıkıp kendi hayatımı kurmam yönünde yaptığınız yorumlarda da kesinlikle haklısınız yapmam gereken bu ama benim kendimi anlatamadığım nokta bunu yapacak kadar kendimde güç görmemem. En basitinden kafamın içinde konuşan bu kadar ses varken gece yalnız uyumak istemiyorum. Belki kızacaksınız bana ne halin varsa gör kendin kaşınıyosun diyeceksiniz ama böyle. Şu an sevgilimin bana vermiş olduğu destek hayali bi destek bile olsa şu an bu bile beni biraz daha ayakta tutuyo. Daha önce de belirttiğim gibi psikolog desteği alıyorum. Ona bu konulardan bahsetmedim ama bi dahaki seansta bunları da anlatacağım. Bu evden çıkıp gidecek gücü kendimde bulur muyum bilmiyorum ama iyi olmak için inanın çabalıyorum. Bir de sevgilimi söğüşlediğimi iddia eden yorumlara bir cevap vermek istiyorum. Sevgilimin evinde sadece faturalara ortak olarak kalıyorum evet ama ben bu insandan para almıyorum veya üstüme başıma bir şeyler aldırmıyorum. Adamın tutup da parasını yemiyorum yani
Deniztanricasi iyi değilsin psikologla beraber psikiyatriye de gitmeni öneririm bir an önce ilaç tedavisine başla.Çok fazla yorum yapıldığı için hepsine tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın. İyiliğimi düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Hayatımdaki insanın beni kullandığına dair yerinde olabilecek yorumlar gördüm. Haklı olabilirsiniz ama bunları ben de görebiliyorum yalnızca görmek istemiyorum. Sevgilimin evinden çıkıp kendi hayatımı kurmam yönünde yaptığınız yorumlarda da kesinlikle haklısınız yapmam gereken bu ama benim kendimi anlatamadığım nokta bunu yapacak kadar kendimde güç görmemem. En basitinden kafamın içinde konuşan bu kadar ses varken gece yalnız uyumak istemiyorum. Belki kızacaksınız bana ne halin varsa gör kendin kaşınıyosun diyeceksiniz ama böyle. Şu an sevgilimin bana vermiş olduğu destek hayali bi destek bile olsa şu an bu bile beni biraz daha ayakta tutuyo. Daha önce de belirttiğim gibi psikolog desteği alıyorum. Ona bu konulardan bahsetmedim ama bi dahaki seansta bunları da anlatacağım. Bu evden çıkıp gidecek gücü kendimde bulur muyum bilmiyorum ama iyi olmak için inanın çabalıyorum. Bir de sevgilimi söğüşlediğimi iddia eden yorumlara bir cevap vermek istiyorum. Sevgilimin evinde sadece faturalara ortak olarak kalıyorum evet ama ben bu insandan para almıyorum veya üstüme başıma bir şeyler aldırmıyorum. Adamın tutup da parasını yemiyorum yani
Çok fazla yorum yapıldığı için hepsine tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın. İyiliğimi düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Hayatımdaki insanın beni kullandığına dair yerinde olabilecek yorumlar gördüm. Haklı olabilirsiniz ama bunları ben de görebiliyorum yalnızca görmek istemiyorum. Sevgilimin evinden çıkıp kendi hayatımı kurmam yönünde yaptığınız yorumlarda da kesinlikle haklısınız yapmam gereken bu ama benim kendimi anlatamadığım nokta bunu yapacak kadar kendimde güç görmemem. En basitinden kafamın içinde konuşan bu kadar ses varken gece yalnız uyumak istemiyorum. Belki kızacaksınız bana ne halin varsa gör kendin kaşınıyosun diyeceksiniz ama böyle. Şu an sevgilimin bana vermiş olduğu destek hayali bi destek bile olsa şu an bu bile beni biraz daha ayakta tutuyo. Daha önce de belirttiğim gibi psikolog desteği alıyorum. Ona bu konulardan bahsetmedim ama bi dahaki seansta bunları da anlatacağım. Bu evden çıkıp gidecek gücü kendimde bulur muyum bilmiyorum ama iyi olmak için inanın çabalıyorum. Bir de sevgilimi söğüşlediğimi iddia eden yorumlara bir cevap vermek istiyorum. Sevgilimin evinde sadece faturalara ortak olarak kalıyorum evet ama ben bu insandan para almıyorum veya üstüme başıma bir şeyler aldırmıyorum. Adamın tutup da parasını yemiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?