Eski nişanlı çirkefliği

Bal gibi biliyorsun sevilmedigini.hala neden bu "Hayır beni sviyor, o kadına saygı duyuyor ondan fotoğrafını taşıyor" diye direniyorsun ki? Bana kalırsa adamı sen de çok sevmiyorsun. Ama biraz mecbur kalmissin sanki. Yoksa seven bir kadın ortalığı yıkardı şu durumda.

Sizin bu kadar kişisel sorun ve probleminiz varken
Eski sevgilinin size laf sokmasına takılıp konu açmanız çok enteresan
Ama sizde haklısınız
Ya eski sevgiliye dönerse

Arkadaşlar kız sizden zaten sorunları için öneri istememiş

Onun derdi sevgilisinin eski sevgiliye tekrar dönmesi ve ortada kalması

Tüm yorumları ve verdiği cevapları okudum
Yanlış mı düşünüyorum?

Iyi demissiniz hos demissiniz de bu dediklerinizin hepsinin farkinda zaten konu sahibi. Bir guzel de sindirmis durumu. Diyeceksiniz nereden anladin? Yasadigi olayi anlatinca konusmalari icin bahane bulur diye anlatmiyor. Yani adamin kucuk bir bahane, kivilcim aradiginin farkinda. Bence bu iliskide karsilikli menfaat var.. Buyu bozulmasin diye pek ilismiyorlar birbirlerine.. Zira birisi 19'unda citir! 'la birlikte.. Digeri ogrenci haliyle kalacak yer imkani saglayan isi gucu olan 30 yasinda bir adamla birlikte... Duygulara dayali bir iliskide kimse bunlari boyle kolay sindiremez...

Ses etse ne olacak, adamın kalbinden sökemeyecek.

Konu sahibi siz bu adamla sevgili değildiniz sanki onun evine taşındığınızda, yanlış mı hatırlıyorum?

Umarım bu adamla gelecek düşünmüyorsunuzdur. Sizden yaşı çok büyük, bu bir kenara, eski sevgiliyi unutamamış, işin kötüsü bu kadar sevdiği kadını annesi istemiyor diye bırakmış. Neresinden tutsak elimizde kalıyor konu. Yakındığınız kısım teferruat.

Yaş farkı çokmuş. Yaşında küçük ... belliki yarabandı olmuşun. . Erkek arkadaşından ayrıl kullaniliyorsun ve başka eve çık. .. ilerde çok pişman olursun okuluna odaklanmalisin .

Ben bu kadının vesikalık fotoğrafını sevgilimin cüzdanında görmüştüm neden hala cüzdanında fotoğrafı dediğimde o kadına saygı duyuyorum da o yüzden dedi.

Sen simdi kadinin yasi senden buyuk diye "kart, yasli, vs." diye icinden geciriyorsun ama nisanlinin unutamadigi ve vazgecemeyecegi seyler var bence. Bi dusun istersen.

Çirkeflik midir bu bilemem; ama kadın doğruyu demiş. Yaşın küçük, muhtaçsın bi de adama, kim olsa gelme demez. Seni seviyor mu bilemedim açıkçası. Yaşın gereği kolayca kandırıp, kullanacabileceği biri olarak da görüyor olabilir. Eski sevgilisini ise seviyor bence değer verip, saygı duymakla ilgili değil fotoğraf taşıma mevzusu bana göre. Her dakika yanında olmasını istiyor gibi bir şey çağrıştırıyor bana. Benim mesela evladım gibi sevdiğim kardeşimin vesikalığı vardır cüzdanımda; çünkü canımdan çok seviyorum onu, onun kadar kıymetlisi yok benim kalbimde. Ondan başka da kimsenin vesikalığı yok. (Sevgilim yok bilmek istersen.)

Son düzenleme:
Olayı anladım. Konu sahibi evinde kaldığı kişiyi sevmiyor, sadece rahat bir evde yasamak istiyor öğrenci yurdundan falan ziyade. Yoksa insan istedikten sonra 40 kere bulur o kalacak yeri. Bir öğrenci için yurt bulmak zor olmamalı. Ama 5 kişiyle beraber kalacagi bir yurt odasından ziyade rahat bir ev daha uygun geliyor. E ama ev onun değil, mecburen ev sahibinin de suyuna gitmek zorunda. Ev sahibi gözünün önünde aldatsa da görmezden gelir. Tabi başka sebepler de var, adamın ona yalandan bir yakınlık göstermesi arayıp sormasi vs. Gerçi konu sahibi bu yakınlığın ne amaçla gösterildiğini anlamauacak kadar saf değildir bence.

Bir de abla meselesi var. Evet ablan çoj dogru isler yapmıyor olabilir. Peki sen? 19 yasında böyle gereksiz bir ilişki yasaman ne kadar doğru ? Bir de ben ablanla yasadigin anlaşmazlığın anlattığın gibi olduğuna da pek inanmıyorum. Bence başka bir sebep var .

Ama bütün bu hatalarının tek bir sorumlusu var, o da ailen. Sen değilsin. Seni arayıp sormamislar bir boşluğa dusmussun ama lütfen kendine bir iyilik yapıp o evden uzaklaş. 19 yasında bir adamın kapatması olma. Saçma sapan kadınlarla muhatap olacağına okulunu bitir. Önceki konularından gördüğüm kadarı ile okuluna da gitmiyorsun. Yapma boyle. Emin ol o adam yarin bir gün senden sıkılacak, başından atmak isteyecek, o zaman ne yapacaksın?

Yaşadığın olaylar bi kenara da ben yazı biçimine, kurduğun cümlelere, ufak mantık hareketlerine, sabrına hayran kaldım. Üstelik bu yaşta. Yaşadığın şeyler de yine seni ilgilendirir, kimseyi değil. O yüzden çok takılma milletin dediğine.
Kendine dikkat et, üzülme yeter.

Yaşadıklarını çocukluğuna veriyorum. Eski nişanlısı cüzdanda foto ve sen buna değer vermek diyorsun
Umarım fake konudr. Filmlerden alıntı gibi geldi.
Eğer gerçekse Sen bu adamla evlenme. Hayatın zindan olur abla tavsiyesi zira kandırılmaya çok müsait bi yapın var. Kadınla hala konuşuyorlar bunuda bil.

Evet ben genellikle o şekilde kullanıyorum belli bi yaşın üstündekilerin sözü geçerken kadın daha genç insanların sözü geçerken kız diyorum . 30 yaşında kızsın desem daha mı iyi olurdu
Bir kadının en güzel çağı 30 yaşıdır. Hem hala gençtir hemde artık APTAL değildir.
Yani senin daha çok yolun var o kadının seviyesine yükselmeye eyvah demeden bu işlerden geç. Adam sni avcuna almış. Şuan senin derslerden başka bşe düşünmemen lazm. ( tabi geleceğini garantilemek istiyorsan) yoksa harcanırsın.. herkes sırtını döndüğünde ayaklarının üstünde durcak bi mesleğin olsn.

Canim sen bi kere fotoyu gördügünde yanlis tepki vermissin. Bulundugun ortamda ne sevgilin, ne arkadaslari seni kaale almis... Sahsen benimde arkadaslarimdan biri 19 yasinda biriyle cikip gelse cok ciddiye almam...
Sen acaba üniversiteden kendi yasina daha yakin birini bulup yasinin gerektirdigi gibi mi takilsan ?!

Dönüp wc de kadına iki laf edemedin ama burda herkese maşallah bi cevabın var
Kaldı ki bu adamın seni sevdiğine inanıosun
Sen bunları yakında barıstırırsında

Yahu seviyorsa fotosunu cüzdanında taşıyorsa bir zahmet o kadına gitsin.

Fotoğraf saklamayla saygı mi olurmuş?

Bazen diyorum ki ben mi çok fevri yim yoksa sizler mi çok sakinsiniz anlamadim yaa.

Sana tavsitem nisanlinla bu durumu konuş ya hayatından çıkarsın foto da dahil ve o yanındaki arkadaş eşlerine de senin varlığını hissettisin ya da eski nisanlisina yol alsın. Ortası olmayacak konular.

Bu arkadaş sevgilim dediği adami sevmiyor ki cuzdanda ki resimden etkilensin.onceki konusunda sevgilim demiyordu bile burdan tepki almamak adina sevgili oldu ev arkadaşı.
Adam bunun barinma ihtiyacini para ihtiyacini gideriyor bu arkadasta onun cinsel ihtiyacını gideriyor yurt bulma gereksinimi duymuyor koskoca ankarada kalacak yer mi yok hani anadolunun küçük bir yeri olur anlarim da ankara ya orasi işine gelmiyor yurt felan kim cikicak simdi yurda felan ne gerek var masraf yaptirmayan ekmek elden su gölden bir yaşam varken kizimiz yipranmak istemiyor herşeye göz yumar o yüzden

iyi de kalıcak yer ha deyince bulunmuyo bulduğum bazı yurtlara o izin vermiyo bazı öğrenci evlerini benim gözüm tutmuyo çünki örgüt evi olma ihtimalleri var bizim üniversite düşünüldüğünde.
Bırak bu bahaneleri ya karşında koskoca kadınlar var çocuk mu kandırıyorsun? Üniversite okuyup yığında sıkıntı yaşayan insanlarız Yok ona izin vermiyormuş tabi izin vermez bulmuş saf ve tazeyi ütüsünü yapan ev yardımcısını!
Sen bu kafa ile gidersen hayatını yakında kökten kaydıracaksın. Yakında o çirkeflik yapan eski nişanlı var ya, sonun onun gibi ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…