Eski nişanlı çirkefliği

Yo açıkçası geçmişte kalan bi şey olduğu için önemsemedim
Kızım saf mısın nesin, geçmişte kaldığı için mi dün gece şak diye karşına çıktı. Adam belli ki unutamamış sen de bunu sevmediğin karşılıklı çıkar ilişkiniz olduğu için sallamıyorsun. Gerçekten sevsen yer göğü indirirsin deee şimdi bununla da kötü olmak istemiyorsun anlaşılan malum bunla da kötü olsan hepten sokakta kalacaksın adam ikinizi de idare etse sesin çıkmayacak pozisyondasın git bir yurt bul kendine herkes yurtlarda kalıyor part time iş bul sevgilin (!) sana yol vermeden önce.

Siz ne ara sevgili oldunuz?

Cuzdanimda eski sevgilimin fotografi vardi. Ona saygimdan atmamistim

Sonra yeni sevgilim olunca yeniye saygimdan o fotografi ortak bir dostumuza verdim.

O ortamda bir hicsin uzgunum. Arkadasi gelip lök diye neden ve nasil eski nisanliyi soyluyor?

Sen de hic laf etmiyorsun? Sevgili kisisi de tepki vermiyor? O beni ilgilendirmez falan demiyor? Napiyorsunuz allah askina? Yakinda tekrar gorusmeye baslarlar gibi geliyor.

Bazi yurtlara izin vermiyormus. Pardon kim bu adam? Dune kadar sevgili bile demiyordun.

Yo açıkçası geçmişte kalan bi şey olduğu için önemsemedim

Gecmişte yaşanmış ve "bitmiş" olsa o resim cüzdaninda olmazdi. Lakin eski konularinizi hatirladigim icin bu konuda midenizin bulanmamasi beni şaşırtmıyor.

Ek olarak kadin dogru demiş. Genc kizsin, adamin evinde kaliyorsun. Hayir demez tabi. Yara bandi olarak kendini kullandiriyorsun okadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizim, guzel kardesim don evine.
Isterse dunya iyisi olsun, orda burda surunmeye deger mi?
O da seni kapiya koysa nolcak?
Nasil olur da seni enazindan annen aramaz hadi ablan evden atti.
Hic mi sormuyor ne yedin ictin nerde yatar kalkarsin?

19 yaşındasın sevgilinin evinde işin ne?Sevgilinin cüzdanında ayrıldığı kadının fotosunun hiçbir mantığı yok o bayanı seviyor ki rfotosunu halen taşıyor.
Annesi istememiş ilişkilerini ayrılmak zorunda kalmış.
Nişanlım diyorsun gelip ailenden Allahın emriyle istediler mi seni ? BÜYÜK ihtimal hayır bunun cevabı.
Kadını geçtim srn bu adama güvenme. 30 yaşındaki adamın 19 yaşındaki kızla gece aynı evde kalmasi hiç sevimli değil. ANNESİ duyarsa beraber yaşadığınızı bu adami unut adam sana selam bile vermez.

Sevgilini cok da onemsedigini sanmiyorum bi sureligine kendine kalacak yer buldugun icin bu adami kabul etmissin
Ztn fazla surmez gider baskasini bulursun
Adamin eski nisanlisini mi takicaksin pehh
Boyle bi konu acmanda cok manidar bakin ben degisiyorum temali

Sanırım ban yiyeceğim gene. Ama yazmadan edemeyeceğim.
Konu sahibi "kız " kendini kullandirarak yaşını almış bir adamın evinde kalıyor. Ne karşılığı kalıyor?? 30 yaşında bir adam , cinsel dürtüsü yüksek olan ve eski sevgilisinin tabiri ile "tazecik olan" bir "kız" la hic bir şey yaşamadan kalmıyordur herhalde.
Kötülüklerin cogunlukta olduğu bir dünyada sanmıyorum ki bu 30 luk adam karşılık almadan seni evine alsın. Hem de unutamadığı hala deli gibi sevdiği bir kadın varken.
Konu sahibi " kız " arkadaşım bu adam gitse o kadınla yatsa o da umrunda olmayacak. Cunku ne de olsa bedava kalacak yer tirtiklayacak bir adam bulmussun. Demek ki senin için namus kavramı yok.
Ha 25 yaşında olsan da erkek arkadaşınla belli seviyeyi koruyarak birlikte yaşasan sesim bunkadar çıkmazdı. Ama sen daha 19 yaşında bir cocuksun. Daha ana kuzususun. Özüne ve ailenin doğrularına dön yavrum. Kendine ceki düzen ver. Aklın uçmuş gitmiş. Aklını başına al . "Saygılar "....

Ya canım çok toysun bak bende büyük sayılmam akıl verecek kadar 26 yım daha ama herşeye nasıl böyle saf olursun adam senle gönül eğlendiriyo

Ben yazdıklarımı geri alıyorum. Çünkü sen zaten herkesle sevişen, herkesle sevişmekten zevk alan ve bu adamın hayatına bu yüzden giren biriymissin. Eski konularinin birinde açık açık yazmışsın. Ben kaçtım. Çünkü senin hayatın benim edep sınırlarımi cok zorluyor.

Ya canım çok toysun bak bende büyük sayılmam akıl verecek kadar 26 yım daha ama herşeye nasıl böyle saf olursun adam senle gönül eğlendiriyo
Canım yorma ellerini. Onceki konularını oku ilk sayfalardaki yorumları da oku anlarsın. Adamın zaten gönül eglendirmesini istiyor.

Aranızda 10 yaş var sen 19 sun. Adam subay, sen öğrencisin. Reşitsin, istediğinle birlikte olursun ama evli kadınlar bile kocaları tarafından kapının önüne koyulabiliyor. Sen sadece gençliğini, cinselliği kullanarak adamla karşılıklı çıkara dayalı bir sözleşme yapmış gibisin. O da bundan hoşnut belli ki. Ama yavaş yavaş kendine bir düzen oturtmazsan, sıkıldığında seni kapı önüne koymaz belki ama (yapar diyeceğim, yapmaz diye savunacaksın biliyorum) ablanın sana yaptığı gibi psikolojik şiddet başlar evde. Hem sen öğrencisin, part time çalışacak, hayatını yaşayacak, akranlarınla düzen kurma lakırdıları yapacak, eşit sosyal ortamlara girecek, başının çaresine bakmayı öğreneceksin. Böyle eşşek kadar adamı evde bekle, ayıp olmasın diye yemek yap, ev işi yap bilmem ne, elbet eski nişanlısına saygı duyar. Kadın tecrübe sahibi. Sense adamın yanaşması olmak konusunda ısrarcısın. Cinsellik elbet yaşarsın istediğinle ama bunu çıkar unsuru yapmak şık olmamış.
Umursamaz, eve bulaşmaz, ciddiyetli bir öğrenci olsan neyse. Hukuk kazanıp, bu zekayla yeni gelin gibi süzülüp, evcilik oynuyorsun adamın hayatında.

Sen takilmaya devam et de aman diyim bu adama aşık olma, onun da sana olmasina firsat verme, cok basin agrir.

Ben sana kızmıyorum.Bu kadar insan burada seni tanımadığı halde sana doğru yolu göstermeye çalışırken,senin canının parçası olan ailenin sana sahip çıkmamasına kızıyorum.
Genç kızlığıma dair unutamadığım şeylerden biri,babamın karşıma geçip,"dünyanın en kötü şeyini de yapmış olsan bana geleceksin,ben ne yaparsan ne yaşarsan arkandayım" demesidir.Keza annem de öyle.Şimdi ben de anneyim ve küçücük kızıma aynı bu cümleyi kuruyorum.
Ne kavgası yapmış olursan ol,evlatsın sen.Herşeyi biliyor gibi konuşmaların önemli değil,ana kuzususun sen daha.Ve inan bana sandığın kadar şey bilmiyorsun hayat hakkında.
Ailen sana sahip çıkmıyor aramıyor sormuyorsa bunun çözümü bir başka adamın kollarında yaşamak değil.Üstelik sen bu adamı sevmiyorsun bile.Duyduğun sadece minnet.
Şu an tek çözüm köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.Evine dön.Kimse seni kovamaz.Senin de evin orası.Eve dön,görme,duyma,aldırma,kimseye karışma,okuluna odaklan,ekmeğini eline al.Sonrasında hayat senin,istediğin gibi yaşa.Ama doğru zaman bu değil kuzum.Yapma.Gencecik yaşında kendine bu kadar kötülük etme.Yoluna aydınlıklar diliyorum.

Kadına olan saygısı , sana olan saygısızlığın yanında hiç bile kalmış bence. ona hala saygı duyuyo ama sana saygısızlık haddini nerden buluyo. çok gençsin arkadaşım şöyle erkeklere prim vremeyin

Kendine yazık ediyorsun sen.Böyle devam edersen kaybolup gideceksin.Daha 19 yaşındasın sırf yalnız ve ortada kaldığın için bu adamın evinde kalıyorsun.Ne sen onu seviyorsun ne de o seni.O önce adam olsaydı seni götürür iyi bir yurda yerleştirirdi.Yurtları beğenmiyormuş niye?İşine gelmiyor da ondan.Sende istemiyorsun,güçlü durmak zor çünkü.Ablan yaşındayım.Gidişatın iyi değil.Ya git evine dön,okul bitip mesleğini elip alıp hayatını düzene koyana kadar ablana he deyip geç.Ya da bunuda yapamıyorsan zoru seç,çık o evden artık kendi ayakların üzerinde durmayı öğren.Yoksa eninde sonunda bu adam da zaten seni kovalayacak.

Haklısınız da bazen kişi burnunun dibinde iken gerçekleri göremez ya da görmek istemez. Mum dibine karanlık derler. Bazen dışarıdan bir göz gerçekleri daha iyi görür. Bu kızımız da muhtemelen sizin dediğiniz gibi gerçekleri görmek istemiyor. Bizi illgilendirmez biliyorum ama yine de biz gerekeni yapalım diye düşünüyorum ben, bunda bir tuhaflık olduğunu söyleyelim. Sonuçta bu onun hayatı, ister tavsiyelerimize uysun, isterse uymasın. Belki gözünü açar, kim bilir.

valla siz bunu düşüneceğinize önce o kadının fotoğrafı hala sevgilinizin cüzdanında ne arıyor onu düşünün bence,saygı duyuyormuş, afedersiniz de başka bi tarafımla güldüm bu açıklamaya, ne kadar anlayışlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…