- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Yo açıkçası geçmişte kalan bi şey olduğu için önemsemedim
Yo açıkçası geçmişte kalan bi şey olduğu için önemsemedim
Canım yorma ellerini. Onceki konularını oku ilk sayfalardaki yorumları da oku anlarsın. Adamın zaten gönül eglendirmesini istiyor.Ya canım çok toysun bak bende büyük sayılmam akıl verecek kadar 26 yım daha ama herşeye nasıl böyle saf olursun adam senle gönül eğlendiriyo
Haklısınız da bazen kişi burnunun dibinde iken gerçekleri göremez ya da görmek istemez. Mum dibine karanlık derler. Bazen dışarıdan bir göz gerçekleri daha iyi görür. Bu kızımız da muhtemelen sizin dediğiniz gibi gerçekleri görmek istemiyor. Bizi illgilendirmez biliyorum ama yine de biz gerekeni yapalım diye düşünüyorum ben, bunda bir tuhaflık olduğunu söyleyelim. Sonuçta bu onun hayatı, ister tavsiyelerimize uysun, isterse uymasın. Belki gözünü açar, kim bilir.Iyi demissiniz hos demissiniz de bu dediklerinizin hepsinin farkinda zaten konu sahibi. Bir guzel de sindirmis durumu. Diyeceksiniz nereden anladin? Yasadigi olayi anlatinca konusmalari icin bahane bulur diye anlatmiyor. Yani adamin kucuk bir bahane, kivilcim aradiginin farkinda. Bence bu iliskide karsilikli menfaat var.. Buyu bozulmasin diye pek ilismiyorlar birbirlerine.. Zira birisi 19'unda citir! 'la birlikte.. Digeri ogrenci haliyle kalacak yer imkani saglayan isi gucu olan 30 yasinda bir adamla birlikte... Duygulara dayali bir iliskide kimse bunlari boyle kolay sindiremez...
yoo gayet te haddin olur valla ne münasebet ! sonuçta şuan seninle beraberBen bu adamın sadece bikaç aydır hayatındayım ama o insanla evliliğin kıyısından dönmüş buna karışmak haddim olmaz diye düşündüm bir de üstünden yılları geçmiş
yoo gayet te haddin olur valla ne münasebet ! sonuçta şuan seninle beraberBen bu adamın sadece bikaç aydır hayatındayım ama o insanla evliliğin kıyısından dönmüş buna karışmak haddim olmaz diye düşündüm bir de üstünden yılları geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?