- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Yani bu kadınla evliliğin kıyısından dönmüş ben bikaç aydır hayatındayım bu onun geçmişi ve hassasiyetine saygı duymam gerektiğini düşündüm. Dediğiniz gibi saygıdan değil de hala bir şeyler hissettiği için saklıyor olsa bile ben buna bağırsam çağırsam ne değişecek? Sevgilimin beni sevdiğini düşünüyorum eğer o kadına hala bir şeyler hissediyorsa da tek temennim zamanla unutması olurKusura bakmayın da fotoğrafın o cüzdanda durması kadını haklı çıkarıyor. O fotoğraf ordan alınır bi güzel yırtılırdı.Bazı kadınları anlayamıyorum buna ses etmemiş olmanız ilginç
Aslında değilKadın gerçekten çirkef ve bayağı imiş. Neyse ne, gelip sana laf söylemesi ne alaka ?
Hem ayrılmış gitmiş onu me ilgilendirir sizin ilişkiniz?
Sen sevgilinden emin misin? Unutamadığını hissediyor musun? Erkek arkadaşın da pek sağlam değil bence.
Sana aşık olan adam eski sevgilisini umursamaz ki unutur giderYani bu kadınla evliliğin kıyısından dönmüş ben bikaç aydır hayatındayım bu onun geçmişi ve hassasiyetine saygı duymam gerektiğini düşündüm. Dediğiniz gibi saygıdan değil de hala bir şeyler hissettiği için saklıyor olsa bile ben buna bağırsam çağırsam ne değişecek? Sevgilimin beni sevdiğini düşünüyorum eğer o kadına hala bir şeyler hissediyorsa da tek temennim zamanla unutması olur
Eski nişanlısının senin ilişkine karışmak ne haddine peki? Bir insanla bir ilişkin varsa birbirinize olan saygı ve sorumluluğunuz, ne kadar süredir birlikte olduğunuzla ölçülemez.Saçmalama lütfen. Tabi ki haddin.
Yani benim önümüzdeki 10 yıllık kalkınma planım içinde evlilik yok o yüzden annesi konusunda ona ben de kızdım ama beni pek alakadar etmiyo doğrusu. Kadının resmi konusunda da haşa bir şey hissediyosa bile benim yapabileceğim bir şey yok şu an henüz bikaç aydır hayatındayım beni sevdiğini biliyorum tek temennim o kadını tamamen unutup ikimize odaklanması olur ama ben bunu konuşarak ya da kavga ederek yapamam kiKadının yaptığı çirkeflik konusunda kafanın karışması normal ama ben başka bir şeye takıldım.Bu adam annesi istemedigi icin sevdigi kişiyle evlenmekten vazgecmis. Ya annesi seni de beğenmezse..Senden de kolay vazgeçer gibi geldi.. Gerçi evlilik planlarınız veya hayalleriniz var mı bilmiyorum ama bunu da bir değerlendirin. Kadının resmini de cüzdanında taşımasının saygıdan olması da nedense bana pek inandırıcı gelmedi..
Sanmıyorum adamcağız 5te işten çıkıyo 5 buçukta yanımda bitiyoAnnesi istemiyor ama nisanlanmis. Annesi istemiyor ama evlenmemis. Nasil oluyor bu? Boyle biriyle evlilikte de anne hep bas rolde olur o zaman. Adamin kisiligi de yok demek ki.
Bunlar bence gorusuyorlar.
Yalnız değilsinizBana neden inandırıcı gelmiyor ki sizin konulariniz? Bilemedim..
cumartesi pazar da toplanıyolar haftaiçi de toplanıyolar o kısım bence de çok mantıklı değil ayrıca tuvalet karşılaşması değildi tuvalet basılmasıydı benimkiPazartesi aksami niye toplanmis ki bütün millet
Ben buna takildimCumartesi veya Pazar olsaydi iyiydi.
Bir yandan da hayal gücünü zorlamadan bir filmden sahne gibi geldi şu tuvalet karsilasmasi ve konusmasi.
Taze sever yerine çıtır sever derler genelde filmlerde.
Bi @lou salome vakası daha sanki.. Neyse cok da iddiali konusmayayim..Yalnız değilsiniz
Telwfon var internet var. Is saati yemek arasi var... var da var. Siz gercekten cok safsiniz.Sanmıyorum adamcağız 5te işten çıkıyo 5 buçukta yanımda bitiyo
cumartesi pazar da toplanıyolar haftaiçi de toplanıyolar o kısım bence de çok mantıklı değil ayrıca tuvalet karşılaşması değildi tuvalet basılmasıydı benimkiPazartesi aksami niye toplanmis ki bütün millet
Ben buna takildimCumartesi veya Pazar olsaydi iyiydi.
Bir yandan da hayal gücünü zorlamadan bir filmden sahne gibi geldi şu tuvalet karsilasmasi ve konusmasi.
Taze sever yerine çıtır sever derler genelde filmlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?