Eski nişanlı çirkefliği

Foto cüzdandan çıkıyor
Saygıdan taşıyorum deniliyor
Ve sen gıkını çıkarmıyorsun??
Adam bunu nasıl empoze etmeyi başarmış da bastırmış seni ya.

İlerde pişman olacağın bir durumun içinde olduğunu düşünüyorum..
Hiç yakının yok mu?
Arkadaşın falan?
Kimse uyarmıyor mu seni?

Bu hikaye beni eskiye götürdü
Benim eski sevgilimle aramda 10 yaş falan vardı.bunun benden önce sevgilisi varmış 2 yıllık.ondan bahsederdi falan.kadında kendi yaşlarındaydı.bende o zaman saf genç kız olarak ben gencim onu unuttururum o kadın orta yaşlı sonuçta erkekler genç çıtır sever diye düşünüyordum.ama gel sonuca adam benden ayrıldı eski sevgilisiyle barıştı ve evlendi.
Dikkat et derim sana.aralarında hala bir şey olabilir.cüzdanda resim taşıması sana saygısızlıktır.yazık 19 yaşındasın daha.seni böyle ezemez.sen nesin onun hayatında ki o kadının resmi var senin yok
Sorgula biraz bunu.

Kadın gerçekten çirkef ve bayağı imiş. Neyse ne, gelip sana laf söylemesi ne alaka ?

Hem ayrılmış gitmiş onu me ilgilendirir sizin ilişkiniz?

Sen sevgilinden emin misin? Unutamadığını hissediyor musun? Erkek arkadaşın da pek sağlam değil bence.

Yani bu kadınla evliliğin kıyısından dönmüş ben bikaç aydır hayatındayım bu onun geçmişi ve hassasiyetine saygı duymam gerektiğini düşündüm. Dediğiniz gibi saygıdan değil de hala bir şeyler hissettiği için saklıyor olsa bile ben buna bağırsam çağırsam ne değişecek? Sevgilimin beni sevdiğini düşünüyorum eğer o kadına hala bir şeyler hissediyorsa da tek temennim zamanla unutması olur

Aslında değil
Kadın biliyor da konuşuyor birseyleri
Bu tip ilişkilerde kopmayan bir bağ var.bir alışkanlık var belkide
Yani bir kadın bunları söylüyorsa içi boş olmayabilir
Cüzdandaki resimde kanıtı zaten

Sana aşık olan adam eski sevgilisini umursamaz ki unutur gider
Sen beni seviyor diyorsun tamam senden hoşlanıyor iyi vakit geçiriyor ama bence bu kadar.aynısını yaşadım üzülme diye söylüyorum.

Yani benim önümüzdeki 10 yıllık kalkınma planım içinde evlilik yok o yüzden annesi konusunda ona ben de kızdım ama beni pek alakadar etmiyo doğrusu. Kadının resmi konusunda da haşa bir şey hissediyosa bile benim yapabileceğim bir şey yok şu an henüz bikaç aydır hayatındayım beni sevdiğini biliyorum tek temennim o kadını tamamen unutup ikimize odaklanması olur ama ben bunu konuşarak ya da kavga ederek yapamam ki

Pazartesi aksami niye toplanmis ki bütün millet
Ben buna takildim Cumartesi veya Pazar olsaydi iyiydi.
Bir yandan da hayal gücünü zorlamadan bir filmden sahne gibi geldi şu tuvalet karsilasmasi ve konusmasi.
Taze sever yerine çıtır sever derler genelde filmlerde.

Annesi istemiyor ama nisanlanmis. Annesi istemiyor ama evlenmemis. Nasil oluyor bu? Boyle biriyle evlilikte de anne hep bas rolde olur o zaman. Adamin kisiligi de yok demek ki.
Bunlar bence gorusuyorlar.
Sanmıyorum adamcağız 5te işten çıkıyo 5 buçukta yanımda bitiyo

Bence bu ilişki hiç olmamış ! evinde kalman yanlış , daha dün evine girdin bugün sevgilisi oldun, adamın cüzdanında başka kadının fotosu var ( o adam o kadına hala aşık) seni de sadece bazı ihtiyaçları için kullanıyor sana değer verdiği yok ! Masada ki kadın bile bak y burada diyecek kadar seni kale almıyorlar canım. Bence biran önce o evden çık git! 19 yaşındasın Allah aşkına sana aşık olacak değer verecek biri ile ol ! Kendini hiç bir konuda kullandırma ( ne bedensel ne ruhsal) çok rica ediyorum azıcık değer ver kendine , kendini sev !

cumartesi pazar da toplanıyolar haftaiçi de toplanıyolar o kısım bence de çok mantıklı değil ayrıca tuvalet karşılaşması değildi tuvalet basılmasıydı benimki

cumartesi pazar da toplanıyolar haftaiçi de toplanıyolar o kısım bence de çok mantıklı değil ayrıca tuvalet karşılaşması değildi tuvalet basılmasıydı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…