Eski nişanlı çirkefliği

Haddiniz olmadığını düşünüp resime ses etmiyorsunuz ama cüzdanı karıştırıyorsunuz.

Ya konuyla baya alakasiz olacak ama sizin konularinizi okurken tek düşündüğüm sey ankarada hangi universitede hukuk okudugunuz oluyor. Tamamen meraktan. Buradan yazmak istemezseniz anlarim ama garip bir sekilde cok merak ediyorum

Ya sen kadinin yaptiğini falan geç de sevgilin hala cuzdaninda eski nisanlisinin fotoğrafini sakliyorsa adamin akli hala eski nisanlisindadir.Onu tamamen unutturup ikimize odaklanmasini saglayacagim diyorsun da aklinda biri varken o imkansiz be canim.Afedersin bi tarafini Yirtsan da imkansiz ister konuş ister kavga et sonuç değişmez tecrübeyle sabittir.
Adam beni seviyor inaniyorum diyorsun ya fazla inanma adam seni sevmiyor adam senden sadece hoslaniyor.
Kalma yerini hala nasil ayarlayamadin onu da anlamadim nerde okuyorsun sen yahu yurt hadi olmadi bi apart ya da pansiyon da mi yok?

Bence kadin hakli. Sevgilin hala kadini seviyor. Oda bundan emin savuruyor saclari. Baksana bi, oturdugun masada eski sevgilisi bildiriliyorlar beyfendiye. Sende cuzdanda resmi gorup "saygidan saygidan" diyorsun hala. Tabiki sevgiline anlatma olayi. Kadinin hala sevdigini niye bilsin canim. Zaten adam 1 adim gorse gidecek gibi.

Dönemin tam ortasındayız yurtlar başvuru bile almıyor senenin başında olsa derhal bulurdum bu sıkıntı olmazdı
Dün ayrılmadın evden istesen o eve yerleşeceğine bulurdun.
Bak burda hepimiz senden kaaat kat fazla şey gördük yaşadık daha başındasın hayatın. Savunma artık zayıf olma. Bi karar verdin evden çıktın bi yolunu bul.

Apart yurtları araştır dönemin neresinde olduğuna kimse bakmaz parayı veren düdüğü çalar. Ama sen çalışmakta istemiyorsun belli ki.

Adam sizi sevseydi cüzdanında sizin fotoğrafınızı taşırdı eski sevgilisinin değil.
Yok saygı duyuyormuş da bilmem ne.. Sanırsın 40 yıllık eşi, hayat arkadaşı, çocuklarının anası
ölmüş de adam saygıdan cüzdanında taşıyor. Sizin bunu normal karşılamanız da tuhaf.

Ayrıca arkadaşları bile size pek saygı duymuyor ki yanınızda hiç çekinmeden x de burda diye
söyleyebiliyorlar sevgilinize.. Bu adam o kadınla barışır kesin çok belli yani.

Ya inanıp inanmamakta serbestsiniz elbette ama ben bahsettiğiniz üye gibi ortalık karıştırma peşinde veya kimseyi yobaz vs diye yargılama peşinde değilim yapmayın lütfen
Kimseye yobaz dediginizi veya ortaligi karistirmaya calistiginizi iddia etmedim.. Konu icerikleriniz ve anlatim tarzinizi benzetiyorum yalnizca, tabiki kesinlikle boyle diyemem..

Okula gitmiyonmu hâlâ

19 yaşında toy bir kız sevgilisinin cüzdaninda eski sevgilisinin resmini buluyor ve ses etmiyor.koca koca kadınlar bile bu kadar anlayışlı olamıyor.eski nişanlı tuvalette kıstırıp bi ton laf ediyor bu genç kız bunu sevgilisine soylemiyor.eşyanin tabiatına aykırı

niye umursadın ki kadını bu kadar, sevgilim bile demiyordun adama öyle görmüyordun zaten.
kadın haklı veya değil senin bu adamla bir ciddiyetin yok ki .
İyi de ben bu kadının elinden mi aldım sanki bu adamı ayrılmaları benim suçummuş gibi gelip beni kıstırıyo

Ya konuyla baya alakasiz olacak ama sizin konularinizi okurken tek düşündüğüm sey ankarada hangi universitede hukuk okudugunuz oluyor. Tamamen meraktan. Buradan yazmak istemezseniz anlarim ama garip bir sekilde cok merak ediyorum

konu sahibi ankarada mıymışş?

ya gel ben sana yurt bulayım dönem ortasında,çık şu adamın yanından konu sahibi ben darlandım.

Yani onu unutturmak gibi bi hırsım yok zaten dediğiniz gibi bunu konuşarak bağırarak yapamam yalnızca zamana bırakabilirim

İyi de ben bu kadının elinden mi aldım sanki bu adamı ayrılmaları benim suçummuş gibi gelip beni kıstırıyo

e kıstırsın . adama bakış açına istinaden yazıyorum "hevesimi alıp ayrıldığımda geri alırsın merak etme " deseydin.
tam senlik bir cevap olurdu ve kadında şok olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…