- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Haddiniz olmadığını düşünüp resime ses etmiyorsunuz ama cüzdanı karıştırıyorsunuz.Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün e
hoşgörümden marjinalliğimden değil haddim olmadığını düşündüm
Dün ayrılmadın evden istesen o eve yerleşeceğine bulurdun.Dönemin tam ortasındayız yurtlar başvuru bile almıyor senenin başında olsa derhal bulurdum bu sıkıntı olmazdı
Kimseye yobaz dediginizi veya ortaligi karistirmaya calistiginizi iddia etmedim.. Konu icerikleriniz ve anlatim tarzinizi benzetiyorum yalnizca, tabiki kesinlikle boyle diyemem..Ya inanıp inanmamakta serbestsiniz elbette ama ben bahsettiğiniz üye gibi ortalık karıştırma peşinde veya kimseyi yobaz vs diye yargılama peşinde değilim yapmayın lütfen
Okula gitmiyonmu hâlâYani benim önümüzdeki 10 yıllık kalkınma planım içinde evlilik yok o yüzden annesi konusunda ona ben de kızdım ama beni pek alakadar etmiyo doğrusu. Kadının resmi konusunda da haşa bir şey hissediyosa bile benim yapabileceğim bir şey yok şu an henüz bikaç aydır hayatındayım beni sevdiğini biliyorum tek temennim o kadını tamamen unutup ikimize odaklanması olur ama ben bunu konuşarak ya da kavga ederek yapamam ki
Haddiniz olmadığını düşünüp resime ses etmiyorsunuz ama cüzdanı karıştırıyorsunuz.
Haddiniz olmadığını düşünüp resime ses etmiyorsunuz ama cüzdanı karıştırıyorsunuz.
GidiyorumOkula gitmiyonmu hâlâ
:)Ya konuyla baya alakasiz olacak ama sizin konularinizi okurken tek düşündüğüm sey ankarada hangi universitede hukuk okudugunuz oluyor. Tamamen meraktan. Buradan yazmak istemezseniz anlarim ama garip bir sekilde cok merak ediyorum
İyi de ben bu kadının elinden mi aldım sanki bu adamı ayrılmaları benim suçummuş gibi gelip beni kıstırıyoniye umursadın ki kadını bu kadar, sevgilim bile demiyordun adama öyle görmüyordun zaten.
kadın haklı veya değil senin bu adamla bir ciddiyetin yok ki .
Ya konuyla baya alakasiz olacak ama sizin konularinizi okurken tek düşündüğüm sey ankarada hangi universitede hukuk okudugunuz oluyor. Tamamen meraktan. Buradan yazmak istemezseniz anlarim ama garip bir sekilde cok merak ediyorum
Yani onu unutturmak gibi bi hırsım yok zaten dediğiniz gibi bunu konuşarak bağırarak yapamam yalnızca zamana bırakabilirimYa sen kadinin yaptiğini falan geç de sevgilin hala cuzdaninda eski nisanlisinin fotoğrafini sakliyorsa adamin akli hala eski nisanlisindadir.Onu tamamen unutturup ikimize odaklanmasini saglayacagim diyorsun da aklinda biri varken o imkansiz be canim.Afedersin bi tarafini Yirtsan da imkansiz ister konuş ister kavga et sonuç değişmez tecrübeyle sabittir.
Adam beni seviyor inaniyorum diyorsun ya fazla inanma adam seni sevmiyor adam senden sadece hoslaniyor.
Kalma yerini hala nasil ayarlayamadin onu da anlamadim nerde okuyorsun sen yahu yurt hadi olmadi bi apart ya da pansiyon da mi yok?
İyi de ben bu kadının elinden mi aldım sanki bu adamı ayrılmaları benim suçummuş gibi gelip beni kıstırıyo
cumartesi pazar da toplanıyolar haftaiçi de toplanıyolar o kısım bence de çok mantıklı değil ayrıca tuvalet karşılaşması değildi tuvalet basılmasıydı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?