- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Yahu adam bu kadınla görüşse beni niye yanında tutsun zatenTelwfon var internet var. Is saati yemek arasi var... var da var. Siz gercekten cok safsiniz.
Evinde kalmak rahat geldiği kabullenmiş bence.Saygı duyduğu için fotoğrafını cüzdanında taşıyor yani? Sen de inandın buna?
Yok, bastirmak degil, cok asiri asirisi modern ve marjinal olduklari icin oyle seylere takilmiyorlar, hosgoru filan var..Foto cüzdandan çıkıyor
Saygıdan taşıyorum deniliyor
Ve sen gıkını çıkarmıyorsun??
Adam bunu nasıl empoze etmeyi başarmış da bastırmış seni ya.
İlerde pişman olacağın bir durumun içinde olduğunu düşünüyorum..
Hiç yakının yok mu?
Arkadaşın falan?
Kimse uyarmıyor mu seni?
Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün yeni bir şey oluyorEvinde kalmak rahat geldiği kabullenmiş bence.
Diğer konularında defalarca denilmişti yurda git hayatını kur diye ama sen zoru istemiyorsun. Üstelik o beğenmiyor diye de bahane üretiyorsun.
Sen muhtemelen yara bandisin. O kadinin orada olmasi tesaduf degildi bence.Yahu adam bu kadınla görüşse beni niye yanında tutsun zaten
Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün eEvinde kalmak rahat geldiği kabullenmiş bence.
Diğer konularında defalarca denilmişti yurda git hayatını kur diye ama sen zoru istemiyorsun. Üstelik o beğenmiyor diye de bahane üretiyorsun.
hoşgörümden marjinalliğimden değil haddim olmadığını düşündümYok, bastirmak degil, cok asiri asirisi modern ve marjinal olduklari icin oyle seylere takilmiyorlar, hosgoru filan var..
Cemaat mi kaldı Allah aşkına çil yavrusu gibi dağıldılar. Ben 2004-2008 zamanında okurken bile bi sürü bağımsız yurt vardı.Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün yeni bir şey oluyor
Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün eEvinde kalmak rahat geldiği kabullenmiş bence.
hoşgörümden marjinalliğimden değil haddim olmadığını düşündümYok, bastirmak degil, cok asiri asirisi modern ve marjinal olduklari icin oyle seylere takilmiyorlar, hosgoru filan var..
Sahi nerde o Güneydoğu sahillerinden tayti ve kızıl saclariyla cikip gelse ortalığı birbirine katip gitse ne guzel olurduBi @lou salome vakası daha sanki.. Neyse cok da iddiali konusmayayim..
Fake miymiş o ?Bi @lou salome vakası daha sanki.. Neyse cok da iddiali konusmayayim..
Ramazan ayinda Antep'te linç mi ettiler ki kizil sacli, iri, marjinal kızcağızı?Sahi nerde o Güneydoğu sahillerinden tayti ve kızıl saclariyla cikip gelse ortalığı birbirine katip gitse ne guzel olurdu
Fake oldugu kanitlanmadi ama ortaligi karistiran konu ve yorumlari hepimizin malumu.. Benzer buluyorum konu sahibiyle tarzlarini..Fake miymiş o ?
Ay naaptin ya çayı telefona püskürttümRamazan ayinda antep'te linç mi ettiler ki kizil sacli, iri, seksi kostümlü kızcağızı?
Dönemin tam ortasındayız yurtlar başvuru bile almıyor senenin başında olsa derhal bulurdum bu sıkıntı olmazdıCemaat mi kaldı Allah aşkına çil yavrusu gibi dağıldılar. Ben 2004-2008 zamanında okurken bile bi sürü bağımsız yurt vardı.
Önce ablan sonra bu “sana göre abi” adam. Ya ailene git yada kendi hayatını kuracaksan kendi kararlarını vermeyi öğren. Adam sana kızıp evden kovsa dımdızlak dışarda kalacaksın.
Ay naaptin ya çayı telefona püskürttüm
Ya inanıp inanmamakta serbestsiniz elbette ama ben bahsettiğiniz üye gibi ortalık karıştırma peşinde veya kimseyi yobaz vs diye yargılama peşinde değilim yapmayın lütfenFake oldugu kanitlanmadi ama ortaligi karistiran konu ve yorumlari hepimizin malumu.. Benzer buluyorum konu sahibiyle tarzlarini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?