Eski nişanlı çirkefliği

Saygı duyduğu için fotoğrafını cüzdanında taşıyor yani? Sen de inandın buna?
Evinde kalmak rahat geldiği kabullenmiş bence.

Diğer konularında defalarca denilmişti yurda git hayatını kur diye ama sen zoru istemiyorsun. Üstelik o beğenmiyor diye de bahane üretiyorsun.

Genç kızlara benden bir abla tavsiyesi
Bir erkek size verdipi değeri ispatlamadan onla birseyler yaşamayın yıpranırsınız
Sizi kazanmayı denesin ispatlasın
19 yaşında bir kızsın .uğraştığın şeylere bak.
Hala onu unutturum mantığındasın
O kim ya?neden yani bu diretme
Seni görür görmez aşık olup değer vericek bir sürü adam çıkar karşına
Böyle geçmişle hesabını kapayamayan peşinde takıntılu bir aşık olan adamla işin ne

Yok, bastirmak degil, cok asiri asirisi modern ve marjinal olduklari icin oyle seylere takilmiyorlar, hosgoru filan var..

ya sanki hiç gidecek yeriniz yok gibi kalacak yer bulunmuyor diyorsunuz. devlet yurt başvuruları olmuyor mu gidin ona başvurun ne bileyim adamın evine gittiğinizde sevgili değildiniz şimdi sevgili oldunuz ve 19 yaşındasınız o 30 yaşında.

ayrıca benim sevgilimin cüzdanından kadın fotoğrafı çıkacak ve kadına saygı duyduğu için çıkarmayacağını söyleyecek öyle mi? o fotoğrafı ona yediririm. köpek gitsin anasının resmini koysun her saygı duyduğunu cüzdana koyuyorsa.

resmen adam hala eski nişanlısını seviyor,ayrılmaları zorunlu olmuş çünkü. Kadın da öyle ve bunun farkında.

merak ediyorum gerçekten çok özel olabilir kızabilirsiniz de ama bu adamın sizi yanında tutmasının bi sebebi var mı? anlatabildim umarım.

Diğer konularında defalarca denilmişti yurda git hayatını kur diye ama sen zoru istemiyorsun. Üstelik o beğenmiyor diye de bahane üretiyorsun.
Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün yeni bir şey oluyor

Erkek arkadaşını tanımıyorum ama dürüst gelmedi cüzdanda o resmin ne işi var bir kere atması gerekir kadın da bence erkek Arkadaşının ilgisini zaafını bildiği için sana laf atmış hem daha kendine de yasına uygun birini bulsan daha doğru olmaz mı daha 19 yaşındasın bu Tür kişilerle çok yıpranırsın

Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün e
Yok, bastirmak degil, cok asiri asirisi modern ve marjinal olduklari icin oyle seylere takilmiyorlar, hosgoru filan var..
hoşgörümden marjinalliğimden değil haddim olmadığını düşündüm

Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün yeni bir şey oluyor
Cemaat mi kaldı Allah aşkına çil yavrusu gibi dağıldılar. Ben 2004-2008 zamanında okurken bile bi sürü bağımsız yurt vardı.
Önce ablan sonra bu “sana göre abi” adam. Ya ailene git yada kendi hayatını kuracaksan kendi kararlarını vermeyi öğren. Adam sana kızıp evden kovsa dımdızlak dışarda kalacaksın.

Hayır gerçekten bulduğum yurtları doğal olarak ona danışıyorum o araştırıyorsa cemaat yurduysa veya sağ bi yurtsa gitmemi istemiyor ben de gitmek istemem öyle bi yurda ülkede her gün e
hoşgörümden marjinalliğimden değil haddim olmadığını düşündüm

Bende seni cingöz recai sanırdım e sen sevgili adı koyunca adama bildigin kocasini boşamayanlardan olmuşsun. Yavrum adam o kadini seviyor bu bi gerçek. Sana gelince lütfen bi yer bul ve kurtul şu durumdan. Arkadaslari da danisikli dövüş yapmis adam eve gelince konusmamak icin yatmis vs vs...

Dönemin tam ortasındayız yurtlar başvuru bile almıyor senenin başında olsa derhal bulurdum bu sıkıntı olmazdı

Fake oldugu kanitlanmadi ama ortaligi karistiran konu ve yorumlari hepimizin malumu.. Benzer buluyorum konu sahibiyle tarzlarini..
Ya inanıp inanmamakta serbestsiniz elbette ama ben bahsettiğiniz üye gibi ortalık karıştırma peşinde veya kimseyi yobaz vs diye yargılama peşinde değilim yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…