- Konu Sahibi serdemyavuz
-
Neden şüpeleniyorsun hala onu sevdiğinden mi,aklına geldiğinden mi? bence geçmiş geçmişte kalmış canım,artık önünüze bakmalısınız..o anlattıklarından kızı sevdiği anlamı çıkarmadım..
Sanırım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Çünkü hala o eski nişanlısının, sevgilime facebook ve twitterdan ara ara ona karşı yazdığı sitemli sözleri okuyorum.
Hala sevdiğini hem de nefret ettiğini, ölmesini istediğini söyleyip acıklı şarkılar paylaşıyor.
Arkadaşlarının da yorum yaptıkları oluyor.
Bir kaç kere de eşyalarının kalması bahanesi ile araya birilerini sokup telefon açtırdı.
Kim sorunlu hatalı anlayamadım bir türlü. Belki de benim bu kadar sorgulamamdır kötü olan.
Bizim ilişkimizde şu an bir sorun yok ama benim erkek arkadaşım kötü biri miydi? Belki de bunu kaldıramıyorum.
konuyu açtığın yazıya göre sevgilin iş bulmalı 30 yaşında adam işsiz olmaz en azından bıyerde çalışsın
daha ıyıişler önune gelince oraya geçer
bu yazına görede sevgılın bu davranışları ınsanı ister istemez şüphelendırıyor ne şarkısı ne sözü artık bitmiş gitmiş ee yenı sevgılıde var sen baya sabırlı bı ınsansın sanırım benım başıma böyle bişi gelse çoktan ayrılmıştım amacım kışkırtmak değil ama gerçekten ben böyle sözler şarkılara gelmem
konuyu açtığın yazıya göre sevgilin iş bulmalı 30 yaşında adam işsiz olmaz en azından bıyerde çalışsın
daha ıyıişler önune gelince oraya geçer
bu yazına görede sevgılın bu davranışları ınsanı ister istemez şüphelendırıyor ne şarkısı ne sözü artık bitmiş gitmiş ee yenı sevgılıde var sen baya sabırlı bı ınsansın sanırım benım başıma böyle bişi gelse çoktan ayrılmıştım amacım kışkırtmak değil ama gerçekten ben böyle sözler şarkılara gelmem
Sözleri, şarkıları kız paylaşıyormuş sanırım ben öyle anladım.
Doğru mu anladım erkek arkadaşın 30 yaşında ve işsiz yalnızca puanlarını yükseltmeye çalışıyor? 4 yıllık ilişkisinin son 2 yılını işsiz geçirmiş 1 yıldır da siz birliktesiniz ve hala çalışmıyor öyle mi?
Eğer doğru anladıysam iş konusunda çok seçici, peki ataması olmazsa ne olacak atanana kadar yalnızca not mu yükseltmeye çalışacak. Diğer ilişkisinde kızın haklı tarafları var nişanlı bir insan özellikle erkeğin işe gayreti yoksa bu çok büyük bir sorun. Çoğu evli insan mevcut bir işte çalışıp aynı zamanda ders çalışıyor. Erkek arkadaşın gerçekten çok rahat bir yapıya sahipmiş. Ataması yapılmayan çoğu arkadaşım ya dersanede çalışıyor yada farklı bir işle geçimini sağlıyor. Zaten annesinin lafından çıkmaması da çok düşündürücü.
Senin anlattıklarından anladığım kadarıyla yorum yapmaya çalıştım ama aklından soru işaretleri olması çok normal geldi.
Canım karışık yazdığım için anlaşılmamış.
Şarkıları sözleri yazan sevgilimin eski nişanlısı. Ama birbirlerine hiçbir iletişim aracında ekli değiller.
Ben kendim araştırıp buldum, kızın sayfalarına baktım.
Ortak görüştükleri sadece bir arkadaşları vardı, işte o telefon edendi. Onunla da ben görüşmelerini istemeyince bitti.
Tek sorun işsizlik diyelim o zaman.
Ben de doğru düzgün bir iş bulabilmiş değilim, sanırım iş konusunda ondan üstüne gidemiyorum.
Ama o erkek değil mi? Asıl onun bulması gerek =(
eski nişanlı unutamamıştır ondan yapıyordur insan en çokta sevdıklerınden nefret edıyor bazen kızı nette takıp etme bence yanı ilgilenme hiç dahada çok paronayaklaştırır senı olmayan şeylerdende düşünürsün kkınayemı yapıyor dıye
iş konsundada üstne gıtmenle olacak zamanı geçmiş sanırım bıkaç yıldır işsiz yanı çok ıyı bi iş bulamıyabılır ama böylede tamamen işsiz olmak insanın psikolojısını bozar kımden para alıyor mutlkaa ihtıyacı oluyordur
senın çalışmamanla onun çalışmaması bır değilki bı kadın çalışmasada evde oyalancak bişiler bulurda erkek ne yapar butun gun
Sizi mutsuz etme olasiligi bu kadar yuksek seyleri fazla irdelemeyin. Kizi takip etmeyin. Kiz sitemli seyler soyluyor olabilir, hala seviyor olabilir ama nihayetinde bu iliski bitmis. Sevgiliniz bir zamanlar o kizi sevmis ama oyle ama boyle ayrilmislar. Sizi sevdigine eminseniz bosverin gitsin. Siz sordugunuzda sevgiliniz "ben nisanlanmayi cok istedim, cokta seviyordum" da diyebilirdi. Farzedin ki oyle bir nisanlilik hic olmadi. Bence sevgilinizin su an isinin olmamasi daha buyuk problem. Diyelim ki atanamadi, bir B plani var mi? Ya sizde bir sure sonra sevgilinizin isinin olmamasindan yakinmaya baslarsaniz o zaman da size mi dirdir yapiyordu diyecek?
Bu arada su erkeklerden bir tanesinin de simdiye kadar mertce cikip eski sevgilisini zamaninda cok sevdigini ya da eski sevgiliye zamaninda cok hata yaptigini kabul ettigini gormedim. Bir yerlerde hepimizin eski sevgilileri hakkimizda atip tutuyor herhalde bayanlar
Gülümsettiniz teşekkür ederim. =)
En kötüsü yani dediğiniz şey olursa,önümüzdeki bir yıl B planımız yok. Tezi için bir yıla ihtiyacı var. Başka bir işte çalışırken bunu bitiremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?