Eski Nişanlı Takıntısı

Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.
Bir kere bunu kafanızdan çıkarmayın.

Ha ama dertsiz başınıza da dert aramayın.
Ne demek bir zamanlar eski nişanlısını sevdiği düşüncesi?
Adı üstünde "bir zamanlar".

Herkes sevgilisi, eşi için bir zamanlar onu sevdi diye düşüncelerle boğuşursa
ohoooo yandık
Bir zamanlardı işte güçlü bir sevgi olsaydı eski olmazdı diye düşüneceksin.
Bugüne bakacaksın.
30 yaşında işsiz olmasına takıldım.
Ben şahsen geçici de olsa mutlaka bir işte çalışırdım üretmediğimde
kötü hissediyorum kendimi.
O yüzden erkeklere bunu hiç yakıştıramıyorum.
Zorla nişanlandım demesine takıldım.
Anakuzusu dedin ben kaçmak istedim
Ama bir şeyi de çok beğendim fazlasını anlatmam saygısızlık olur demiş
özelini dökmemiş kızın.
Tebrik ediyorum bu açıdan

Yorumlar genellikle eski nişanlıyı unut, takma; iş ve aş peşinde koşun yönünde oldu. İyi de oldu. İçimdeki ateşi birazcık söndürdü. Amma sizin hikayenizi de dinlemek isterim.

Biraz daha fazla eski nişanlı deneyimlerine dayalı yorumlar duyabiliriz belki. =P

Evet büyük bir sınav olur bu durum. İnşallah Allah böyle acı sınavlar yaşatmaz,ikimiz de istediğimiz işimize sonra da birbirimize kavuşuruz.

Tüm arkadaşlara değerli vakitlerini ayırıp, yazdıkları yorumlar için teşekkür ederim.

O gerçekten çok iyi bir insan. Sadece bahtsız diyebilirim. Bütün iş başvurularını yaparken de görüyorum.

Çoğundan da doktora öğrencisi olduğu için ret cevabı alıyor.

Şimdilik sabrediyorum. "Ya Sabur" çekmek en iyisi. Allah bize de bir kapı açacaktır.

Tembel olduğu için çalışmıyor değil. Buraya yazdıktan sonra gece sabaha kadar düşündüm.

Onun geçmişinde de her anının özeli olmak istediğimden dolayı garip duygular içine girdim. Sanırım insan sevince onun gelmişini de geçmişini de kaplamak istiyor. =P

Çok dolu olduğum bir ana denk geldi ve duygularım düşüncelerim karıştı. Böylece paylaşıverdim.

Ben onu çok seviyorum.

Bizim işlerimiz de yoluna girecek.

Herkese tekrar teşekkür ederim.

Biten bitmiştir elbette ama erkek arkadaşının eski nişanlısı hakkında konuşmaları çok yanlış..
Ben bu erkekleri anlamıyorum hiç.. 4 yıl çıktığı insan hakkında nasıl olur da sevmedim diyor...

Onun haricinde işsiz olması da bir sorun tabii kii.. Eski nişanlısından çok buna da bakmalısın..
Yoksa eski nişanlısı aklında mıdır diye takmanın bir anlamı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…