- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Aynen öyle ben onun çeyizindeki sadece tencereleri kullandım üstelik tam bir oda dolusu çeyizi vardı hepsini geri gönderdim baştan aşağı yeni ve uyumlu aldım her şeyiGelirkende orda bıraktım görmek bile istemiyorum Ben yeni evlenen durumu olmayan birine verirler diye düşünmüştüm ama beyfendi iğnesine kadar benim aldığım evi birine kabullendirme arayışına düşmüş Bu kızıda, şuan sezon başlıyor babasıyla konuşalım diye başka bir aracı akıl etmiş.
Kız için üzüldüm.KIZLA KONUSTUM.. Ve o kadar iyi niyetli bir insan çıktı ki inanın size anlatamam. Gerçekten vicdanım şuan çok rahatladı. Kararı ne olursa olsun üzerimden yük kalktı :)
Belkide kız safça duygularla bir ilişkiye başlayacaktı ve illaki birgün biri ona "o nişan atar atmaz seni buldu, çünkü eşyalarını kabul edeceğini düşündü" diyecekti. O zaman kız daha mutlu olacaktı? Ben kararın ona ait olduğunu saygı duyduğumu ama böyle bir şeyin vicdanımı rahatsız ettiğini söyledim. Gerisi kendisine kalmış isterse evlensin. Ben insanlık görevimi yaptım.Kız için üzüldüm.
Kızın durumu iyi değil demişsin. Eşyalar gökten inmedi biliyordur. Görüştüğüm kişinin eski nişanlısı beni arayacak (ne hakla?) ve senin için gariban diyor benim eski nişanlım diyecek. İyi niyetli biri çıkmış dua edin. Kendinizi rahatlatmak için birini uykusuz bıraktınız.
Eski nişanlınız çok kötü biriyse zaten kendi yaşayarak görecekti.
Bilmiyorum bana çok ters geldi yaptığınız.
Konuştuğuma asla olmam ama öyle bir durum olursa tabiki saflığıma yanarım. Aman evlensin banane. Ben vicdanımı rahatlattım ilerde zaten duyacaktı şimdiden duysun daha iyi.Burda herkes sana yapma etme dedi ama eğer olurda bunlar evlenirse sende bu kızla konuştuğuna ve iyi niyetli demene pişman olacaksın umarım bi işe yarar
Ben burda bir insanlık görevi göremedimBelkide kız safça duygularla bir ilişkiye başlayacaktı ve illaki birgün biri ona "o nişan atar atmaz seni buldu, çünkü eşyalarını kabul edeceğini düşündü" diyecekti. O zaman kız daha mutlu olacaktı? Ben kararın ona ait olduğunu saygı duyduğumu ama böyle bir şeyin vicdanımı rahatsız ettiğini söyledim. Gerisi kendisine kalmış isterse evlensin. Ben insanlık görevimi yaptım.
Sizin görmenize luzüm yok ben gördümBen burda bir insanlık görevi göremedim
KIZLA KONUSTUM.. Ve o kadar iyi niyetli bir insan çıktı ki inanın size anlatamam. Gerçekten vicdanım şuan çok rahatladı. Kararı ne olursa olsun üzerimden yük kalktı :)
Ben burda bir insanlık görevi göremedim
Konuyu tamamiyle okumadan yaptığınız ilginç yorumlar? Tabiki bir miktar kıskandığımı üzüldüğümü yazmıştım zaten (normal olarak)Acı çekiyo olabilirsin canın yanıyo olabilir kıskançlık krizi bile olabilir ama şu durumda gelipte ben kızın masum duygularını düşündüm demen mantıksız düğüne 15 gün kala terkedilen kendini değilde o kızı mı düşünüyosun kendibi kandırma lütfen
Acın fazla ve üzgün olduğun için hırsla blr hata yaptın komik ve zavallı duruma düşürdün kendiniSizin görmenize luzüm yok ben gördüm
Size aktardığım gibi aktardım gayet normal karşıladı asla olmayacağını belirtti onun dışında gündelik sohbet ettik gayet naif kibar bi insandı anlattığımada bence çok memnun oldu yaniTam olarak ne anlattınız? Karşı tarafın tepkisi ne oldu?
Çokta umrumda olmazdı açıkcası :)Yaptığınız şey cok yersiz olmuş.
Ben o kızın yerinde olsam sizin hazmedemediginizi düşünürdüm. Yoksa sizce kız anlamaz mı kurulu bir ev düzeninden olanları? Saf demeyin iyiniyetli demeyin herkes anlar. Ama herkes eşyalara anlam yüklemez önemsemez veya yükleme lüksü olmaz.
Iyi ki kız sana ne arkadaşım, sen kendi derdine yan, benim keyfim yerinde diyerek sizi rencide etmedi.
Aynen ölüyorum acımdan nasılda zavallıyım kahretsin bu acıyla nasıl yaşarım? o acımdan ölme hissi bugün geride kaldı çokta mutluyum böyle bi insan için neden acı çekeyim. Zavallı kelimesi ellisekiz kere kullanarak sizde canımı acıtabileceğinizi sandınız sanırım ama pardon siz kimsiniz kiAcın fazla ve üzgün olduğun için hırsla blr hata yaptın komik ve zavallı duruma düşürdün kendini
İyi bakalım öyle olsun öyle kandırmaya devam et kendini
Madem insanlık görevini yaptın,zavallı duruma düşmüş olmanın bir önemi Yok sonuçta insanlık görevi önemli dediğin gibi
Bence biraz kendini dinle sakinleş,iyiyim iyiyim deyip durma,iyi olmadığını biliyorsun,şuanda hislerin birbirine karıştı Ne yapacağını Nasıl davranacağını bilemiyorsun bu gayet normalAynen ölüyorum acımdan nasılda zavallıyım kahretsin bu acıyla nasıl yaşarım? o acımdan ölme hissi bugün geride kaldı çokta mutluyum böyle bi insan için neden acı çekeyim. Zavallı kelimesi ellisekiz kere kullanarak sizde canımı acıtabileceğinizi sandınız sanırım ama pardon siz kimsiniz ki
Bende kullanmam arkadasim.ben ilk evliligim bittiginde evden kiyafetlerim dahi 1 tek parca esya almadan ciktim.arkamdan gelen eski esimin sevgilisi kiyafetlerim dahil ne varsa kullanmis.Deme
Yanlış okumadım yani, onunla everecek
Vay anasını.
Ben sevgilimle olan eşyalara anlam yüklerim
Onun evine gittiğimde verdiği havluyu kullanmam, kim bilir kaç kız kullandı
Nevresimde yatmam, hediye yeni alır götürürüm.
Ki bu nişan, evliliğin 1 adım öncesi, beraber kullanma hayalleri vardı alırken.
Sürünsem kabul etmem, büyük konuştum ama :/
İstemezdim asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?