Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

Neyin sezonu basliyor?
Kiz isteme sezonu?

Ayrica hic araya girmeyin Allaha havale edin.
Pis herif olur da ilerde bosanirsa dilerim bu kiz onun donuna kadar alir, kaz gibi birakir ortada

KIZLA KONUSTUM.. Ve o kadar iyi niyetli bir insan çıktı ki inanın size anlatamam. Gerçekten vicdanım şuan çok rahatladı. Kararı ne olursa olsun üzerimden yük kalktı :)

Vay be adamdaki uyanıklığa bak sırf para vermemek için kimle olsa evlenecek, bedavaya beleşe işi halledecek :)

Burda herkes sana yapma etme dedi ama eğer olurda bunlar evlenirse sende bu kızla konuştuğuna ve iyi niyetli demene pişman olacaksın umarım bi işe yarar

KIZLA KONUSTUM.. Ve o kadar iyi niyetli bir insan çıktı ki inanın size anlatamam. Gerçekten vicdanım şuan çok rahatladı. Kararı ne olursa olsun üzerimden yük kalktı :)
Kız için üzüldüm.
Kızın durumu iyi değil demişsin. Eşyalar gökten inmedi biliyordur. Görüştüğüm kişinin eski nişanlısı beni arayacak (ne hakla?) ve senin için gariban diyor benim eski nişanlım diyecek. İyi niyetli biri çıkmış dua edin. Kendinizi rahatlatmak için birini uykusuz bıraktınız.
Eski nişanlınız çok kötü biriyse zaten kendi yaşayarak görecekti.
Bilmiyorum bana çok ters geldi yaptığınız.

Belkide kız safça duygularla bir ilişkiye başlayacaktı ve illaki birgün biri ona "o nişan atar atmaz seni buldu, çünkü eşyalarını kabul edeceğini düşündü" diyecekti. O zaman kız daha mutlu olacaktı? Ben kararın ona ait olduğunu saygı duyduğumu ama böyle bir şeyin vicdanımı rahatsız ettiğini söyledim. Gerisi kendisine kalmış isterse evlensin. Ben insanlık görevimi yaptım.

Burda herkes sana yapma etme dedi ama eğer olurda bunlar evlenirse sende bu kızla konuştuğuna ve iyi niyetli demene pişman olacaksın umarım bi işe yarar
Konuştuğuma asla olmam ama öyle bir durum olursa tabiki saflığıma yanarım. Aman evlensin banane. Ben vicdanımı rahatlattım ilerde zaten duyacaktı şimdiden duysun daha iyi.

Ben burda bir insanlık görevi göremedim

Acı çekiyo olabilirsin canın yanıyo olabilir kıskançlık krizi bile olabilir ama şu durumda gelipte ben kızın masum duygularını düşündüm demen mantıksız düğüne 15 gün kala terkedilen kendini değilde o kızı mı düşünüyosun kendibi kandırma lütfen

Ben burda bir insanlık görevi göremedim

Yaptığınız şey cok yersiz olmuş.

Ben o kızın yerinde olsam sizin hazmedemediginizi düşünürdüm. Yoksa sizce kız anlamaz mı kurulu bir ev düzeninden olanları? Saf demeyin iyiniyetli demeyin herkes anlar. Ama herkes eşyalara anlam yüklemez önemsemez veya yükleme lüksü olmaz.

Iyi ki kız sana ne arkadaşım, sen kendi derdine yan, benim keyfim yerinde diyerek sizi rencide etmedi.

Konuyu tamamiyle okumadan yaptığınız ilginç yorumlar? Tabiki bir miktar kıskandığımı üzüldüğümü yazmıştım zaten (normal olarak)

Sizin görmenize luzüm yok ben gördüm
Acın fazla ve üzgün olduğun için hırsla blr hata yaptın komik ve zavallı duruma düşürdün kendini
İyi bakalım öyle olsun öyle kandırmaya devam et kendini
Madem insanlık görevini yaptın,zavallı duruma düşmüş olmanın bir önemi Yok sonuçta insanlık görevi önemli dediğin gibi

Çokta umrumda olmazdı açıkcası :)

Aynen ölüyorum acımdan nasılda zavallıyım kahretsin bu acıyla nasıl yaşarım? o acımdan ölme hissi bugün geride kaldı çokta mutluyum böyle bi insan için neden acı çekeyim. Zavallı kelimesi ellisekiz kere kullanarak sizde canımı acıtabileceğinizi sandınız sanırım ama pardon siz kimsiniz ki

Bence biraz kendini dinle sakinleş,iyiyim iyiyim deyip durma,iyi olmadığını biliyorsun,şuanda hislerin birbirine karıştı Ne yapacağını Nasıl davranacağını bilemiyorsun bu gayet normal
Kızgınlık pişmanlık hırs aşk intikam sevgin kırgınlık hepsini belki aynı anda yaşıyorsun
Yaşadığın kolay birşey değil,öylece birden bıçak gibi kesilmez,Zamanla azalacak bitecek sonra nefes almaya başlayacaksın
Onlardan bir süre haber alma,duydukça daha çok üzülürsün boş yere doldurursun kendini

Umarım konuşmamışsındır yazmaya geldim ki, konuşmuşsun. Onlar evlenir büyük ihtimalle, kızın sevgilisi vs yoksa. Kız fakir diye değil, şuan cazip, ilgi çekici hale geldiği için özellikle. Uzak durman en iyisi şu noktadan sonra.

Bende kullanmam arkadasim.ben ilk evliligim bittiginde evden kiyafetlerim dahi 1 tek parca esya almadan ciktim.arkamdan gelen eski esimin sevgilisi kiyafetlerim dahil ne varsa kullanmis.
Tenezzul etmedigim seyleri kim ne yapiyorsa benide baglamaz ki.
Bu konuda ki mobilya sadece ustelik herkes ayni degil kabul etmis ve nereden geldigini biliyor.simdi arayip birsey soylemek manasiz olur.biten gidene gule gule demek eşyasını ipini ignesini kim kullaniyor cok irdelememk lazim.dusunuluyorsa hala hisler vardir ki bu da zararli olur kisiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…