Hikayede görülüyorGörebiliyor musun gercekten baktıgını
Anlatsam yüzüne dahi tükürülecek insan değil bu dersiniz belki ama.... Ama işteCocuk oraya bakanlarin gozuktugunu bilmiyor mu acaba
Neden ayrıldinız kı bu önemli bence
Tükürdüğümü yalamış olmam değil mi?Hikayeme baktığını görebiliyorum yaz dm den. Bidaha bakmaz sende kendine engel olmak zorunda kalmazsın
Sakın sakın mesaj atma bence. Aynı foka iki kere bulaşma derim.Anlatsam yüzüne dahi tükürülecek insan değil bu dersiniz belki ama.... Ama işte
Aranızda ne geçtiğini tam bilmiyorum ama biraz imayla laf sokarcasına yazıp engelleyebilirsiniz çok şiddetli bişeyse. Hem utandırmış hem kurtulmuş olursunuz.Tükürdüğümü yalamış olmam değil mi?
Ailemin yanında bana "terbiyesiz" diye bağırdı. Yetmedi ablasından özür diletti. Ablasıyla aynı kelimeleri konuştular. Ne yazayım nasıl ıtandırayımAranızda ne geçtiğini tam bilmiyorum ama biraz imayla laf sokarcasına yazıp engelleyebilirsiniz çok şiddetli bişeyse. Hem utandırmış hem kurtulmuş olursunuz.
Yazmayacağından emin gibiyim. En son 1 yıl önce "bu mesajıma cevap ver engelleyeceğin bir durum olmayacak" dediİçimden bir ses bekleyin diyor, kendisi yazacak.
İsminiz tanıdık sanki özür diletmesini falanda hatırlıyor gibiyim.Ailemin yanında bana "terbiyesiz" diye bağırdı. Yetmedi ablasından özür diletti. Ablasıyla aynı kelimeleri konuştular. Ne yazayım nasıl ıtandırayım
Engel olamayacağımdan korkuyorum. Bazende zaten oluru yok (iki dünya bir araya gelse meselesi) amaaaaaan yaz gitsin diyorum. Yazacaklarım da seni çok özledim bebeğim tarzında olmaz. Sadece merak ediyorum. SöyleyecekleriniKonularını biliyorum. Yapma, sakın konuşma o adamla. Siz onda o abla varken, kendide beş para eemez biriyken asla mutlu olamazsınız. Sende biliyorsun bunu
Sürekli hikayemde. 2 de attığım şeyi görüyoHicbirsey çıkmaz,sadece merakından bakmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?