Eski nişanlım stalklıyor

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
İnstagram üzerinde hikaye bölümünden baktığını görüyorum. Bir ara bakmayı bıraktı tekrar başladı.

Mesaj atmayı istiyorum. Ama aradan 1.5 yıl geçti. Kötüü de ayrıldık ama içimde engelleyemediğim bir diyalog isteği var.

Nolur beni kendime getirin. Napayım?

Güncelleme: sayfa 9. (Kendime getirildim)

Son düzenleme:
Cocuk oraya bakanlarin gozuktugunu bilmiyor mu acaba
Neden ayrıldinız kı bu önemli bence

Bundan dogal ne olabilir ki?
Acemiymiş ama. Benim arkadaşim ayrildigi sozlusunu stalklasin diye bu amaçla yeni hesap acti. Otuz kirk kisiyi ekleyip salak salak birkac resim koydu (manzara falan)
Hayatta anlasilmaz onun olduğu :)
Bence aklinizi basiniza alin ve ona birsey yazmayin. Sonucta olmayacagina emin olmasaydiniz o nisani atmazdiniz.
İnsan beyni bir sure sonra cektigi acilari unutup gecmisteki mutluluklara kitlenip kalabiliyor boyle. Ama bu özlem duygularinin sizi ele gecirmesine izin vermeyin

Engelle kötü ayrılmışsınız zaten barışsanız da sağlam olmayacak sorun varki ayrıldınız şimdi üzerini örtsenizde ilerde yine açığa çıkacak.

İçimden bir ses bekleyin diyor, kendisi yazacak.

Aranızda ne geçtiğini tam bilmiyorum ama biraz imayla laf sokarcasına yazıp engelleyebilirsiniz çok şiddetli bişeyse. Hem utandırmış hem kurtulmuş olursunuz.
Ailemin yanında bana "terbiyesiz" diye bağırdı. Yetmedi ablasından özür diletti. Ablasıyla aynı kelimeleri konuştular. Ne yazayım nasıl ıtandırayım

Ailemin yanında bana "terbiyesiz" diye bağırdı. Yetmedi ablasından özür diletti. Ablasıyla aynı kelimeleri konuştular. Ne yazayım nasıl ıtandırayım
İsminiz tanıdık sanki özür diletmesini falanda hatırlıyor gibiyim.
Hiç oluru yoksa size göre ona göre km kadınları çok iğneleyici bi laf buluruz

Bakıyorumda hala aklın bende, aldığın ah larla mutlu olamazsın ama ben mutluyum beni izlemeyi bırak hayatına bak falan olabilir

Konularını biliyorum. Yapma, sakın konuşma o adamla. Siz onda o abla varken, kendide beş para eemez biriyken asla mutlu olamazsınız. Sende biliyorsun bunu
Engel olamayacağımdan korkuyorum. Bazende zaten oluru yok (iki dünya bir araya gelse meselesi) amaaaaaan yaz gitsin diyorum. Yazacaklarım da seni çok özledim bebeğim tarzında olmaz. Sadece merak ediyorum. Söyleyeceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…