Eski nişanlım stalklıyor

Senin konularını biliyorum,yaptığın herkesin yapacağı bir hareket değildi oldukça cesurcaydı.
İnsanların içinde neler olup bitiyor kimse bilmez bilemez eğer içinde varsa yaz derim ben.
Kaybedecek birşeyin yok,seni kaybetmiş olmanın verdiği pişmanlık ile düzelmiş bile olabilir.
Yazmanın sana bir zarar vereceğini düşünmüyorum.

Cidden meraktan soruyorum. Bir insanın sizi ne kadar arattığını nasıl anlıyorsunuz Facebook ya da Instagram'da?

Haa hesaba giriyormuşsunuz kaçırmışım orayı pardon. :)

çok istiyorsanız ekran görüntüsü alıp msj atın, sen hayırdır ? diye de yazın, bu arada nasıl görüyorsunuz ay cidden merak ettim

merak ya cok bi anlam yuklemeyin

Arkadaşlar yaptığınız her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim. Gönderilerimin gizliğini kısıtladım. Herkese açık değil artık. Mesaj atmadım. Atmayacağım.

Söylediğim çoğu şeyde mantık yoktu evet. Akılla değil gönülle seviliyor sevilen. Yaşanan hiç birşey zaten mantıklı değildi. Bunları hala bişeyler hissettiğim için mi yazdım, egomu beslemek için mi yazdım, kibirle mi yazdım bilmiyorum emin değilim inanın.
Emin olduğum tek şey eğer ona yazsaydım da elbetteki bir "başlangıç umudu" niteliğinde olmayacaktı. Verdiğim ayrılık kararına hergün şükrediyorum çünkü.

Neyse. İnsanız. Böyle duygusal boşluklar normaldir diye konuyu kendi içimde kapatıyorum. Hepinize teşeklür ederim. Bir hatadan daha kurtardınız

yok sakın yazma. hatta engelle içine kurt düşürmesine izin verme...
zor bir karar verdin. doğru karar verdin. bulaştırma hyatına tekrar lütfen...

Ya bisey soracagim face de nasil anlasiliyor stalklayanlar ben cok stalk yapiyorum da
Benide anliyorlarmidir icimi korku kapladi

Tabi ki bunlar insanın egosunu okşuyor ama bence tamamen farketmemıs ve hatta cok mutlu paylasımlar da bulunun .
Bir sure sonrada sacma bır sey paylasın hanı yazması gerek olan bır sey ama eger yazmasını ıstıyorsanıZ.
Ki bence bugün o gün tam bahane günü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…