Eski nişanlım stalklıyor

Böyle bi konu daha önce de açtın.
Hikayelerini yani profilini gizlemeni söyledik böylece hikayeni göremezdi.
Ama sen o baksın diye hesabını herkese açıyorsun.
Ayrıca insan meraktan da olsa bakar. Ben 6 yıl önceki erkek arkadaşımın profiline çok nadir bakıyorum herkese açık olduğu için.
Yazman çok saçma olur.
Ha mesela hikayene yazı at "profilimde çok dolaşma emi" yaz o nasılsa tıklayacak ve görecek anlayacak ve bir daha bakacak mı gözlemle.

İnsanların eski ilişkilerindeki insanları merak edip bakması çoook yaygın bir durum. Buna çok anlam yükleyip bir şey yapmaya gerek yok. Yani sizin mesaj atmanız filan çok gereksiz olur. Bir de zaten sosyal medya alakalı alakasız herkesin hikayesini, paylaşımını diğerlerinin gözüne gözüne sokmayı çok iyi başarıyor. Yani onun sizin hikayenizi görmek için çaba sarfetmesine gerek bile olmuyordur, çıkıyordur önüne, o da bakıyordur belki. Anlam yüklemeyin. Görünmekten çok rahatsızsanız engelleyin.

Yazarsam tükürdüğümü yalamış olmam değil mi. Sürekli yanlış yapacağım hissi var içimde

o zaman ıcersinde ıkınızde değiştinız hem nişan olayına kadar ayrılmak buyuk sebeb getirir yani bilemedim bence bisey yapma sürünsün sürünebildiği kadar

Rahatsız oluyorsanız herkese açık olan hikayelerinizin ayarını değiştirin böylece kafanız rahat olur.
Amaç nedir yani ? yazmak mı yoksa size yazmasını mı istiyorsunuz .

Siz bu kişiyle tekrar birlikte olmak mı istiyorsunuz? Cevaplarınızdan ben bu durumdan rahatsızmışsınız gibi hissedemedim, sanki hoşunuza gidiyor bu durum gibi.
Evet hoşuma da gidiyor. Mantık aramayın. Bende bulamıyorum zira. :/

Hayır hiç takmıyormuş gibi yap. Çıldırdığı için sürekli izliyor zaten dikkat çekmeye çalışıyor. İstediğini verme!
Ortaya atmış gibi olmaz değil mi. Ama gördüğümü de biliyordur. Yani tepkisizliğim onun nazarında ne manaya gelir bilmiyorum

Ortaya atmış gibi olmaz değil mi. Ama gördüğümü de biliyordur. Yani tepkisizliğim onun nazarında ne manaya gelir bilmiyorum

Hiç ilgilenmiyormuş gibi yap. Onun nazarında ve herkesin nazarında tepkisizlik umurumda değilsin demek. Şu an kaçan kovalanıyor. Mesaj atarsan o koşmaya başlayacak... Karar senin.

ama sizdw wkli.olmadan hikaywdw nasil goeuyor..bunu bana aciklayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…