Yazarsam tükürdüğümü yalamış olmam değil mi. Sürekli yanlış yapacağım hissi var içimdeBöyle bi konu daha önce de açtın.
Hikayelerini yani profilini gizlemeni söyledik böylece hikayeni göremezdi.
Ama sen o baksın diye hesabını herkese açıyorsun.
Ayrıca insan meraktan da olsa bakar. Ben 6 yıl önceki erkek arkadaşımın profiline çok nadir bakıyorum herkese açık olduğu için.
Yazman çok saçma olur.
Ha mesela hikayene yazı at "profilimde çok dolaşma emi" yaz o nasılsa tıklayacak ve görecek anlayacak ve bir daha bakacak mı gözlemle.
Yazmayacağından emin gibiyim. En son 1 yıl önce "bu mesajıma cevap ver engelleyeceğin bir durum olmayacak" dedi
1 yıl geçti ama...Hep öyle derler... Görürsün
Ona mesaj yazmayacaksın.Yazarsam tükürdüğümü yalamış olmam değil mi. Sürekli yanlış yapacağım hissi var içimde
1 yıl geçti ama...
Azcık gurur yazayım mıOna mesaj yazmayacaksın.
Hikayende paylaşacaksın yani ortaya konuşur gibi, o üstüne alınacak lafı. Sakın direkt mesaj atma.
Hikayeme "azıcık gurur" yazayım mı?Hiç beklemediğin bir anda gelir, böyle oluyor bu işler.
Hikayeme "azıcık gurur" yazayım mı?
profilimde çok dolaşma emiAzcık gurur yazayım mı
Evet hoşuma da gidiyor. Mantık aramayın. Bende bulamıyorum zira. :/Siz bu kişiyle tekrar birlikte olmak mı istiyorsunuz? Cevaplarınızdan ben bu durumdan rahatsızmışsınız gibi hissedemedim, sanki hoşunuza gidiyor bu durum gibi.
Ortaya atmış gibi olmaz değil mi. Ama gördüğümü de biliyordur. Yani tepkisizliğim onun nazarında ne manaya gelir bilmiyorumHayır hiç takmıyormuş gibi yap. Çıldırdığı için sürekli izliyor zaten dikkat çekmeye çalışıyor. İstediğini verme!
Ortaya atmış gibi olmaz değil mi. Ama gördüğümü de biliyordur. Yani tepkisizliğim onun nazarında ne manaya gelir bilmiyorum
stalklamak gurursuzluk değil ki. hepimiz stalk yapıyoruz. ya hiçbir şey yapmayacaksınız ya da görmesini istemiyorsanız hesabınızı kapatacaksınız. bu kadar.Azcık gurur yazayım mı
Herkese açık gönderimama sizdw wkli.olmadan hikaywdw nasil goeuyor..bunu bana aciklayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?