Onda simsiyah bir gurur var. Onun siyahlık çemberine bu olayda dahil. Algısı öylestalklamak gurursuzluk değil ki. hepimiz stalk yapıyoruz. ya hiçbir şey yapmayacaksınız ya da görmesini istemiyorsanız hesabınızı kapatacaksınız. bu kadar.
yani profilin gizli dgil oylemiHerkese açık gönderim
Baktım. Bakıyorum..Merak ettim, siz de bu kişinin profiline ayrıldıktan sonra girip baktınız mı? Yani siz stalklamadınız mı hiç? Veya en son ne zaman baktınız diyim, bakmamanız imkansız gibi geldi çünkü.
Evetyani profilin gizli dgil oylemi
Siz de bir hoşsunuz. O zaman gurulu mururlu laflar göndermeyin boşuna. Aynısını siz de yapıyormuşsunuz çünkü. O zaman siz de mi gurursuz oluyorsunuz?Baktım. Bakıyorum..
TeşekkürlerSiz de bir hoşsunuz. O zaman gurulu mururlu laflar göndermeyin boşuna. Aynısını siz de yapıyormuşsunuz çünkü. O zaman siz de mi gurursuz oluyorsunuz?
Siz desenize " biz bu adamla karşılıklı profillerimize bakıyoruz, bundan ne anlam çıkarmalıyım? ben dialog istiyorum" diye... Benim toptan yorumum şu: profilinize bakılmasından size ilgi duyduğu gibi bir anlam çıkarmayın. Çünkü dediğim gibi, herkes geçmişindeki insanların sayfasına bakabiliyor, burada bir ciddi niyet aramaya gerek yok. Dialoğa girmek çok istiyorsaniz atın bir mesaj. Ama olunlu olumsuz her şeye açık olun. Nasılsa kaybedecek bir şeyiniz olmaz.
HaklısınızYahu ne gerek var ergence gonderim yapmalara? Madem hoslanmiyorsunuz -ki hoslanmayan kimseler boyle yapar- eski nisanlinizi engellersiniz o da sizin paylasimlariniza bakamaz olur biter. Siz ona azicik gurur diye mesaj gondereceginize kendinize azicik net ol diye telkinlerde bulunun.
Çok teşekkür ederim.Geçmişini biliyorum
Sen çok cesur bir kızsın
Güçlüsün
Sadece zamanında söylenmesi gereken ama söyleyemediğin şeyler için böyle bocalamaların
Tam dökemedin içini yarım kaldı ya ondan
Ne söylemek istiyorsan yaz gönder bitsin bu iş
KusÇok teşekkür ederim.
Kusmak istiyorum. Ama bunu yaparsam tükürdüğümü yalamaktan o imajı vermekten korkuyorum.
Seni takipediyorsa takipten cikar. Etmiyorsa hesabini gizliye al. Bunun onune diyalog kurmadan da gecebilirsin ama sen de istiyorsun gibiAnlatsam yüzüne dahi tükürülecek insan değil bu dersiniz belki ama.... Ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?