Eski nişanlım stalklıyor

Yazacaksın belli. Çok pişman olacaksın. Konularını hatırlıyorum. Kınadan kaçan gelinsin sen. Çabuk umutmuşsun 5 para etmez ablası için seni nasıl kırdığını.

"Ablan da bakiyor mu :) " diye yazip hikayene ekle.

Bence ıletısıme gecme hatta kendısını engelle

İnstagramını açık tuttuğuna göre bakabilir her şeyine.Rahatsızsan hesabını gizlemelisin

Nasıl anlaşılıyor ki?

Sakın ha sakın görmezden gel kürkçü dükkanına çevirme kendini bakıyosa baksın en güzel intikam böyle alınır unutma anca bakar..

Siz şu kınadan kaçan gelinsiniz. Size bu kadar acı yaşatmış hayallerinizi mahvetmiş düğün zamanı herşeyin bitmesine sebep olmuş böyle rezil bir adamı niye hala merak ediyorsunuz bunu anlamıyorum. Bide diyaloğa girmek istiyomuşsunuz. Pişman mı oldunuz ayrıldığınıza? Yoksa rahatmı batıyor? Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz herhalde. Özledinizmi adamın size yaptıklarını çektirdiği acıları? Hayır yani amaç nedir?
Bu kadar güçlü bir karar aldıktan sonra üzerinden bunca zaman geçmişken eskiyi deşmenin ne manası var? Geçmişi geçmişte bırakmalısınız. İkide bir takip edip oda beni takip ediyormu diye merak ederek kurcalayarak mutlu olamaz, önünüze bakamaz, kendinize yeni bir hayat kuramazsınız. Yapmayın bunu. Böyle güçlü bir karara güçlü bir duruşa yazık etmeyin. Bu adamla mutlu olmayacağınızı bildiğiniz için bitirdiniz hemde düğün zamanı. Bugün yeniden birşeyler başlasa yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Değişen bişey olmayacak emin olun. Kendinizi kandırmaya çalışmayın. Yolunuza bakın. Uğraşmayın bu adamla artık. Engelleyin her yerden ve uzak durun. Yoksa çok pişman olursunuz.

Bence hikaye bölümün de herkesin sevgililer gününü kutladığını yaz belki yine bakar veya yanıt yazar

öylesine merak ediyordur emin ol.merak işte amaçsız sebepsiz merak.altından bişi arama.eğer gerçek bir sevgisi olsaydı bugun evli olurdunuz.

hayır yazma hiçbişey, engelleme yok mu? engelle gitsin... hiç kafanı yorduğuna değmez, bir de kötü ayrılmışsınız...

kötü ayrılmışsınız zaten. bulaşma tekrar. bakar bakar sıkılır. ayrıca profili kapatırsan bakamaz bunu biliyosun değil mi?

Teşbihte hata olmaz, Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar derler.

Bu eski sevgili den kotu ayrildigi halde nesi aklinizda kaliyo anlamiyorum
Engelle gitsin

amann umursamaz durayim cool durusumu bozmayayim derken icimize ata ata sistik..
birsey yazma ama hiyakeden koy guzel afilli bir yazi :)

Exten next olmaz sakınnnnn!!!

Ama ben olsam, hikayeyi izleyenlerin ekran görüntüsünü alır paylaşırdım fotoğraf olarak hemde kaybolmasın diye.

Bence kesinlikle yazma yoksa ''ilk adımı sen attın ,sen benim peşime düştün''gibi gibi diyaloglar yaşarsın.

Bence biliyor görüldüğünü. Sen yazmayı baslat diye yapıyor. Hikayede göründüğünü bilmeyenmi var

+100000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…