Eski nişanlım ve yeni aday arasında kaldım. yardım edin

sultansuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
25
0
36
Ankara
Merhaba kızlar,
Benim sorunum iki kişi arasında kalmış olmak. Durum şu ben nişan atmıştım. Nişanlımdan kopamadım.
Ama o zaman içinde biriyle tanıştım. aklım çok karıştı.
Bu yenisi çok yakışıklı, değer veren iyi biri. Önceden ben nişanlımla ilişki yaşadım dedim.
Sen beni istiyorsan benim niyetim ciddi dedi. Eski yaşadıklarına değil geleceğe bakacam senle
söz ver bu konuyu bir daha açmak yok dedi. Ama işi gücü yok ve benden çok uzakta bir şehirde.
Eski nişanlımda işi var, ben ayrıldıktan sonra ailesi baya yardım etmiş arabası oldu artık.
O da buraya tayin istedi. Benim için gelecekmiş.
Kafam karıştı hangisini seçmeliyim sizce?

senin yapacak oldugun sanirim mantik evliligi. para yakisiklilik iste hepsi bu. eger gercekten nisanlini sevseydin kopamadim deyipte gidip baska denizlere yelken acmazdin. tabiki benim haddime dusmemis senin sevgini tartmak ama ne yazikki anlattiklarindan bunu dusunuyorum.sevgi bagi yok aranizda x ve y kisinin ozelliklerine bakiyorsunuz sadece. bir z kisisi gelse ve daha da yakisikli trilyoner olsa onada bakacaksiniz. kisiligine bakmayacaksiniz asik olup olmadiginiza bakmayacaksiniz. eger gercekten seviyorsan nisanlina don derim. iliskide yasamissin ayrica. kimse kimseyti kolay kolay kabullenmez bu sekilde.gun gelir en ufakbir kavgandan basina kakar.olan sevginde gider. nefret etmeye baslarsin herseyden.he bide su var sevmedigin bir adamla nasil ayni yatagi paylasacaksin. bu sokaktaki biriyle ayni yatagi paylasmak gibi birsey benim icin.

hiç biri ikisinide sevmiyorsun ki

neden nişanı attın? bu sorunun cvbı çok önemli sana yardım etmemiz için.

arkadaşlar lütfen beni kınamayın. Nişanlımla neden ayrıldığım eski açtığım konularda var.
Ailem onu hayatta kabul etmeyecek çünkü ayrılınca çok pis hakaretler etti ama ben hala seviyorum.
Ailemi düşününce yenisi iyi gibi geliyor. ama artık daha öncekilerde yaşadığım gibi işi olun askerliğini bekleyim
gibi şeylerde yaşamak istemiyorum. Yaşımda 30 oldu artık.Evlenememkten korkuyorum.

evlenememekten korkuyosun ama yanlış bi evlilik yapmaktan korkmuyo musun yani?? :44:

Bu ne ya pazardan domates mi alacaksın..

Nişanlımla ayrıldık ama ondan kopamadım , o sıra biriyle tanıştım..

Bu nasıl cümle yahu bir de kopabilsen neler yapacaktın.. Töbe töbe..

Hiç birini seçme.. Sevmiyorsun çünkü..

bence hangisiyle bundan sonra ki hayatının daha iyi olacağını düşünüyorsan.
çünkü başkası için acaba diyorsan demek ki eski nişanlın hakkında kalbinde pekte birşey yok.
ikisinde de mantığın devreye girecektir.

Canım konularına baktım,neden kararsız kalıyorsun ki,sevdiğin adamın yaptıkları hazmedilcek gibi değil,ömür boyu mutsuz olacaksın gibi geldi onunla,olcaksa o zaman olmaz mıydı zaten,su an sana iyi davranıyor çünkü kaybetttiğini anladı,ama barışırsan eskisi gibi olursa ne olcak ? üstelik o zaman da evli olcaksın yanlış kararlar verme iyi düşün bu konuda..

biraz pazardan meyve secer gbi oldu bu
bence hicbirini secme
eski nisanlin hakarette bulnmus,eski konularini bilmiyorum ama arkdaslarin dedigine gore elle tutulucak seyler degil yaptiklari
yeni kiside issiz gucsuz,sen 30 yasimdayim diyosun, o erkekte kesin 31,32 felandir
30 yas ustu bi erkegin isi gucu nasil olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…