Eski nişanlım

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
Merhabalar,

Bazılarınızın bildiği gibi yaklaşık 1 yıl önce nişanlımdan ayrıldım. Severek ayrıldık (en azından ben seviyordum) ailesinin maddi istekleri yüzünden. Her neyse, ben aylardır malum sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına bakmıyordum. Bugün bir bakayım dedim. 1 ay önce bir fotoğraf koymuş; gözlerinin içi gülüyor resmen. Nasıl da mutlu...

Sonra kendi resimlerime baktım ondan sonraki, hep bir burukluk var... Gözlerimden okunuyor yani o kırılmışlık, üzgünlük.

Erkekler böyle midir? Yaşandı bitti, bu kadar mı erkekler için? Peki ben nasıl onun kadar mutlu olacağım?

Lütfen "gülmeye hakkı yok mu?" gibi çıkışlarda bulunmayın. Buna elbette hakkı var; fakat ben bu durumdayken onu böyle gördüğüme şaşırdım...

Sizinde dediğiniz gibi yaşandı ve bitti..

Eğer bitirdiyseniz hatta severek bitirdiyseniz bütün yolları denediniz ve olmadı demektir..
Bundan sonra herkes kendi yoluna bakıyor işte..

O gülüyor sizde güleceksiniz sadece sıranın size gelmesini bekleyin derim..

Yani, onu üzgün görseydim muhtemelen daha çok üzülürdüm. Ama bu kadar da mutlu görünce içim cız etti. Ben ondan sonra o kadar mutlu hissedemedim çünkü.

Dediğiniz gibi, sıramı bekliyorum... Ama hiçbir zaman da eskisi kadar mutlu olamamaktan korkuyorum :(

Hayır her erkek böyle değildir.

Demek ki o, sizin onu sevdiğiniz kadar sevmemiş...

O yüzden üzülmeye değmez....

Hayır her erkek böyle değildir.

Demek ki o, sizin onu sevdiğiniz kadar sevmemiş...

O yüzden üzülmeye değmez....

Aslında ben de bundan korkuyordum. Bunu düşününce bir "boşuna"lık duygusu kaplıyor içimi.
O kadar emek, değer, sevgi...

Aradan hatri sayilir bir zaman gecmis. Koskoca 12 ay...
Coluk cocuk sahibi olup esini kaybeden erkekler bile 6 ayda acisini kalbine gomebiliyor...
Belki de ben tas kalpli bakiyorumdur bu duruma...

Bana gore erkeklerin yapisi kadinlara gore cok daha farkli.
Kadinlar daha duygusal ve butun duygulari derinlemesine yasar.
Bende oyleyimdir, eger senin yerinde olsaydim bende senin dusunduklerini dusunurdum az cok.
Ayni sekilde duygulara kapilirdim ve genelde de zaten karamsar bir yapim vardir.
:31:

Senin yapman gereken tek sey, gecmisi gecmiste birakmak.
Biraz daha realist bir pencere acmak kendine...
:34:

facebooka mutlu resim koymak mutlu olunduğu anlamına gelmez kim bilir onun da içi kan ağlıyordur ama çaktırmamaya çalışıyordur erkekler kadınlar gibi duygularını belli edemiyorlar kolay kolay böylesi daha kolayına geliyordur.

bence erkekler duygularını cok yansıtmıyor.bızler gıbı degıl ıllakı uzulmustr o da ama o daha cok içinde yaşamıştr güçlü görünme çabası vardr

adi üstünde eski nisanli
nedne kendi hayatina bakmiyorsun
eminim seninde yüzünü güldürecek bircok sey vardir hayatinda
ise önce onun profiline bakmamakla baslayabilirsin

Back
X