- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.148
- 43
- 31
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
neyine nefret ediyorsun ? nefrette bir duygudur. hiç birşey hissetme allah'a havale etHatırlayanlar bilir, düğünüme bir ay kala nişan attığımı. Beni atandığım şehirde iki sene evli bir şekilde keyfine yalnız bırakan eski nişanlımı, habersiz kredi çekip araba alan, benim maaş kartıma el koymak isteyen, evlilik sözleşmesi imzalamak isteyen, nikahtan sonra iş işten geçmiş elimi hiçbir şeye sürmem Kınaya karışmam diyen, ailesinin sözüyle hareket eden karaktersiz eski nişanlımı hatırlayan olur muhakkak. Nişanı atmakla o kadar doğru bir karar vermişim ki kızlar. Babam bohçaları gönderdikten on gün sonra beni aradı. Ve bana, Doğuda çalıştığı sürede boşlukta olduğunu kendini yalnız hissettiğini takılmak için benimle konuştuğunu söyledi. Kendi memleketine geçince de keyfi yerine geldiğini artık hiçbir şeyi sallamadığını ifade etti. Kendimi o kadar aşağılanmış hissettim ki.. çok gurur kırıcıydı sözleri. Ne biçim insan için emek vermişim nişan yapmışım ben. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım oldu. Şu an nefret ediyorum ondan. Benim karşıma da beni sahiplenen koruyan kollayan, gerçekten değer veren hissettiren biri çıkar mı acaba? Başta o da öyleydi bana gerçekten değer verdiğini hissediyordum davranışlarından. Hepsi yalan dolanmış. Kendi de söyledi başta gerçekten seni çok seviyordum ama çok soğudum senden dedi. Soğumasının sebebi de habersiz aldığı arabadan dolayı cıngar çıkarmışım !
Yeni birini tanımak istiyorum beklemeden , acaba normal mi bu düşüncem ? Aklımda kötü anıları dahi kalsın istemiyorum nefret duygusunu dahi hissetmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuzdan dolayıŞuan çok fazla duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz ve bu tamamen normal bir süreç. Zamanla bu duygu yoğunluğunuz azalacak hayatınızda her şey normale dönecek öncelikle buna inanın. İlk başta hiç geçmeyecekmiş gibi gelir sonra ara sıra hatırlayacağınız bir anı olur.
Eski nişanlınız sadece canınızı yakmaya çalışmış buna izin vermeyin ve bu can acısıyla başkasıyla çıkmak gibi çabuk bir karar vermeyin çünkü bu durumda hem kendinizi iyice çıkmaza sokar hemde karşınızdaki kişiye yazık edersiniz. Unutmayın kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz.
Hayatınızda merak edip ama hiç denemediğiniz bir hobi edinmenizi tavsiye ederim inanınki çok iyi gelecek size. nice güzel günleriniz olsun
Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin bana da nasip etsin inşallahMerhaba, belki 5 yıldır sisteme girmiyordum, sadece okuyordum senin yazını görünce yazma isteği duydum, ben de düğünüme 20 gün kala nişan bozdum, ben de çok üzüldüm bir kaç günde eridim resmen, artık evlenmem diyordum, yalnızca üç ay geçti ve hayatıma bir girdi onu öyle çok sevdim ki her özelliği bir öncekinden çok çok daha iyiydi, keşke dedirtecek bir tane sebep yoktu, şuan evli ve iki çocuk sahibiyim mutluyum, neden anlattım kendimi sen de böyle olacaksın unutacaksın herşeyi, beyin olumsuz anıları çabuk siler hepsi geçecek merak etme...
Civiyi civi söker cok baglanmadann kafa dagitmak icin takilin.Sonu ne olur bilinmez ama hayal kurmadan burasi cok onemliHatırlayanlar bilir, düğünüme bir ay kala nişan attığımı. Beni atandığım şehirde iki sene evli bir şekilde keyfine yalnız bırakan eski nişanlımı, habersiz kredi çekip araba alan, benim maaş kartıma el koymak isteyen, evlilik sözleşmesi imzalamak isteyen, nikahtan sonra iş işten geçmiş elimi hiçbir şeye sürmem Kınaya karışmam diyen, ailesinin sözüyle hareket eden karaktersiz eski nişanlımı hatırlayan olur muhakkak. Nişanı atmakla o kadar doğru bir karar vermişim ki kızlar. Babam bohçaları gönderdikten on gün sonra beni aradı. Ve bana, Doğuda çalıştığı sürede boşlukta olduğunu kendini yalnız hissettiğini takılmak için benimle konuştuğunu söyledi. Kendi memleketine geçince de keyfi yerine geldiğini artık hiçbir şeyi sallamadığını ifade etti. Kendimi o kadar aşağılanmış hissettim ki.. çok gurur kırıcıydı sözleri. Ne biçim insan için emek vermişim nişan yapmışım ben. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım oldu. Şu an nefret ediyorum ondan. Benim karşıma da beni sahiplenen koruyan kollayan, gerçekten değer veren hissettiren biri çıkar mı acaba? Başta o da öyleydi bana gerçekten değer verdiğini hissediyordum davranışlarından. Hepsi yalan dolanmış. Kendi de söyledi başta gerçekten seni çok seviyordum ama çok soğudum senden dedi. Soğumasının sebebi de habersiz aldığı arabadan dolayı cıngar çıkarmışım !
Yeni birini tanımak istiyorum beklemeden , acaba normal mi bu düşüncem ? Aklımda kötü anıları dahi kalsın istemiyorum nefret duygusunu dahi hissetmek istemiyorum
Sen hala kurban kesmedin mi?Hatırlayanlar bilir, düğünüme bir ay kala nişan attığımı. Beni atandığım şehirde iki sene evli bir şekilde keyfine yalnız bırakan eski nişanlımı, habersiz kredi çekip araba alan, benim maaş kartıma el koymak isteyen, evlilik sözleşmesi imzalamak isteyen, nikahtan sonra iş işten geçmiş elimi hiçbir şeye sürmem Kınaya karışmam diyen, ailesinin sözüyle hareket eden karaktersiz eski nişanlımı hatırlayan olur muhakkak. Nişanı atmakla o kadar doğru bir karar vermişim ki kızlar. Babam bohçaları gönderdikten on gün sonra beni aradı. Ve bana, Doğuda çalıştığı sürede boşlukta olduğunu kendini yalnız hissettiğini takılmak için benimle konuştuğunu söyledi. Kendi memleketine geçince de keyfi yerine geldiğini artık hiçbir şeyi sallamadığını ifade etti. Kendimi o kadar aşağılanmış hissettim ki.. çok gurur kırıcıydı sözleri. Ne biçim insan için emek vermişim nişan yapmışım ben. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım oldu. Şu an nefret ediyorum ondan. Benim karşıma da beni sahiplenen koruyan kollayan, gerçekten değer veren hissettiren biri çıkar mı acaba? Başta o da öyleydi bana gerçekten değer verdiğini hissediyordum davranışlarından. Hepsi yalan dolanmış. Kendi de söyledi başta gerçekten seni çok seviyordum ama çok soğudum senden dedi. Soğumasının sebebi de habersiz aldığı arabadan dolayı cıngar çıkarmışım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?