eski nişanlımın bana yalanı

hatalarımı öne sürüp kendisi bitirdi bana karşı ilgisizdi bunu ona sorunca bana soğuduğunu dedi ben kendimi suçlu görüp o yüzden bitmesin dye elimden geleni yaptım.. bitirme fikrini onun aklından çıkrtamıyordum drmrk istemştim

biliyor musunuz çoğu kişi belliydi devam etmeyeceği diyordu çünkü nişanlıma güvenmemişler ben ise bunkarı göremedim buna yanıyorum

Ama bundan gelecek için ders çıkartabilirsiniz. Bu size tecrübe oldu. Gelecek ilişkilerinizde ona göre adımlar atın. Bunu kendinize hata/kusur gibi yorumlamayin lütfen

haklısınız ne yapsam son zamanlarda hep kendi haklıydı bahane etti her şeyi zaten ama benim duygularıma bana yazık etti

Kuzenin eşi ile ot içmiş. Canlı şahidin var ve hala inanmıyorsun. Valla çok ilginç bu adamları bulup bu kadar bağlanmayı nasıl basariyorsunuz? İlgi yok alaka yok yalan var her şey var ama hala peşindesiniz adam pişmanım dese koşa koşa gideceksiniz.

Benden önce içtiğini ve sonradan bıraktığını biliyordum öyle demişti meğer içmiş biz nişanlıykende
Kararlılıkla bırakan illaki vardır ama bazı alışkanlıkları bırakmak o kadar kolay olmayabilir sizin örneğinizde olduğu gibi ve ileriki dönemlerde aile hayatınızada etki edecekti kesin Allah sizi kurtarmış bence şükredin

elimde değil ki uyarılmama rağmen dinlemedim kimseyi biz sana demiştik lafları kulaklarımda yankılanıyor

Bırakın yankilansin. Insanlar sizin kötülüğünüzü istememiş. İnsanın acemilikten bazen gözü kör oluyor. "sana söyledik" diyenlere de "haklısın, zamanında görmemişim. Bugün ki aklımla farklı düşünürüm" diye geçin. Biz tecrübe edinerek büyüyoruz. Kimimiz hiç insanlarda yanılmadi ki? Ben tüm yanildiklarimi yazsam roman olur. Biz zamanında herkesi kendimiz gibi düşünüyorduk. Kim kurt kim tilki nerden bilelim. Üzülmeyin bu kadar

aynen de öyle çok teşekkür ederim..akşam balığa gitmek için eniştemi aramış akrabalığımız bitti diye arkadaşlığımızda mı bitecek tarzında konuşmuş balıkta içeçekler demek ki ben onun umrunda bile değilim nasıl kanarım böyle birini nasıl severim ona nasıl inanırım diye kendime çok kızıyorum

Enişteniz heralde onunla yemeğe gitmez. Kendinize kizmanin faydası yok. Inanmak istemişsiniz zamanında o kadar. Bu ilk ilişkiniz mi değil mi bilmiyorum, ama zamanla ancak insanları taniyabiliyoruz. Kendinize şu anda öfke ile değil, sevgi ve şefkat ile yaklaşın.

ot içen insanlardan pek hayır gelmez diye düşünüyorum yol yakınken kurtulmuşsunuz daha kiminle birlikteyse birlikte boşuna kafanıza takmayın.

Bence hemen git abdest al 2 rekat şükür namazı kıl kurtulduğun için önüne bak daha hayırlı bir hayat seni bekliyordur üzülme.

Reactions: svc
Aşkımdan leyla gibi olsam, ölsem gebersem OT içen adamı dehlerdim orası kesin.

Bitmiş gitmiş bi sadaka ver Allah'a şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…