- 14 Haziran 2019
- 122
- 17
- 18
- 31
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
-
işte hala onu sevdiğim için tam anlamıyla kurtuldum diyemiyorumOt iciyordu kismindan sonrasini okumadim her ne olduysa en hayirlisi o adami hayatından çıkarıp yoluna devam etmen. O tip zaafları olan kişiler maalesef çok da mutluluk vaat etmiyor. Bırak kimin pesinden koşuyorsa koşsun.
benim hatalarımı sayıp bitirdi beni suçladı yani benim ot mevzusunu duyduğumda ona gidip sormam dışına net olğumu bilmiyor bilsin de isterdimBenim bu hayatta anlamadigimtek nokta. Bitti mi bitti evet ben bitirdim ohh deyin geçin köşeye. Neden tatlı canınızı sıkasınız
hatalarımı öne sürüp kendisi bitirdi bana karşı ilgisizdi bunu ona sorunca bana soğuduğunu dediayy şükür kurtulmuşsun
zaten kendin bitirmişsin, bitirme fikrini aklımdan çıkartamıyordum demişsin
ne güzel doğru bir kararı geç olmadan verebilmişsin.
duygularının esiri olmayıp mantıklı davranabildiğin için kendini tebrik et bence.
biliyor musunuz çoğu kişi belliydi devam etmeyeceği diyordu çünkü nişanlıma güvenmemişler ben ise bunkarı göremedim buna yanıyorum
haklısınız ne yapsam son zamanlarda hep kendi haklıydı bahane etti her şeyi zaten ama benim duygularıma bana yazık ettiVerilmis sadakaniz varmis,
Oturup neden bittigine dair onun bahanelerinden dolayi pismanlik duymak yerine inadina kendinize ceki duzen verip mutlu olmaniz gerekiyor. Omur gecmezdi onunla. Ot icin biriyle evli olup mutlu olana rastlamadim.
Duzelir diyenlerin cogu hayalkirikligi yasadi. Size karsi ilgisiz biriymis zaten.
Siz bunlari hak etmiyorsunuzki, oturup uzulup birde bugunun enerjisini tuketiyorsunuz.
Analar ne yigitler dogurmus, bildiklerinizi bilmesine bile gerek yok.
Ot icin insanlarin cogunda su ozellik mevcut:
Hic bir zaman onlar suclu degiller,suc hep baskalarinin.
elimde değil ki uyarılmama rağmen dinlemedim kimseyi biz sana demiştik lafları kulaklarımda yankılanıyorAma bundan gelecek için ders çıkartabilirsiniz. Bu size tecrübe oldu. Gelecek ilişkilerinizde ona göre adımlar atın. Bunu kendinize hata/kusur gibi yorumlamayin lütfen
Bilmeyecek. Hiç bir zaman. Çünkü işine gelen bu degilbenim hatalarımı sayıp bitirdi beni suçladı yani benim ot mevzusunu duyduğumda ona gidip sormam dışına net olğumu bilmiyor bilsin de isterdim
Kararlılıkla bırakan illaki vardır ama bazı alışkanlıkları bırakmak o kadar kolay olmayabilir sizin örneğinizde olduğu gibi ve ileriki dönemlerde aile hayatınızada etki edecekti kesin Allah sizi kurtarmış bence şükredinBenden önce içtiğini ve sonradan bıraktığını biliyordum öyle demişti meğer içmiş biz nişanlıykende
haklısınız..Bilmeyecek. Hiç bir zaman. Çünkü işine gelen bu degil
elimde değil ki uyarılmama rağmen dinlemedim kimseyi biz sana demiştik lafları kulaklarımda yankılanıyor
haklısınız teşekkür ederim..Kararlılıkla bırakan illaki vardır ama bazı alışkanlıkları bırakmak o kadar kolay olmayabilir sizin örneğinizde olduğu gibi ve ileriki dönemlerde aile hayatınızada etki edecekti kesin Allah sizi kurtarmış bence şükredin
aynen de öyle çok teşekkür ederim..akşam balığa gitmek için eniştemi aramış akrabalığımız bitti diye arkadaşlığımızda mı bitecek tarzında konuşmuş balıkta içeçekler demek ki ben onun umrunda bile değilim nasıl kanarım böyle birini nasıl severim ona nasıl inanırım diye kendime çok kızıyorumBırakın yankilansin. Insanlar sizin kötülüğünüzü istememiş. İnsanın acemilikten bazen gözü kör oluyor. "sana söyledik" diyenlere de "haklısın, zamanında görmemişim. Bugün ki aklımla farklı düşünürüm" diye geçin. Biz tecrübe edinerek büyüyoruz. Kimimiz hiç insanlarda yanılmadi ki? Ben tüm yanildiklarimi yazsam roman olur. Biz zamanında herkesi kendimiz gibi düşünüyorduk. Kim kurt kim tilki nerden bilelim. Üzülmeyin bu kadar
aynen de öyle çok teşekkür ederim..akşam balığa gitmek için eniştemi aramış akrabalığımız bitti diye arkadaşlığımızda mı bitecek tarzında konuşmuş balıkta içeçekler demek ki ben onun umrunda bile değilim nasıl kanarım böyle birini nasıl severim ona nasıl inanırım diye kendime çok kızıyorum
haklısınız ne yapsam son zamanlarda hep kendi haklıydı bahane etti her şeyi zaten ama benim duygularıma bana yazık etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?