eski nişanlımın bana yalanı

Ya hazır kurtulmusken Allahtan cezanı mi istiyorsun arkadaşım uzak dur gözünü seveyim.ot içiyor dediğin an girisine gerek yok zaten

Sizi Allah kurtarmış. Bağımlı biri için hala ne yapmalıyım demeniz bile gereksiz bu saatten sonra. Aileniz biliyor mu bunu? İnsanlara beni bıraktı derse desin sizin için ne olacak sanki. Bıraktım çünkü uyuşturucu kullanıyor deyin.

Sen onu boşver. saçma sapan işlere karışmış. Git kendine düzgün bir eş çocuklarına da düzgün bir baba bul. Uyuşturucu kullanan baba ne kadar baba olabilir onu bir düşün.

evet aileler biliyor aileside biliyormuş beni ayakta uyuttular bir de sanki kötü ayrılmışız gibi düşman gibi tavır sergilediler.ailemi de beni de aramadılar utanmadan da eşyaları istediler halasını aracı kullandılar ne kadar iğrenç bir aileymiş diyorum şimdi..

artık onu istemiyorum arkamdan hoş olmayan şekilde konuşuyor bana inanmamış beni sevmemiş şimdi o kadar rahat ve mutluymuş ki artık ne hali varsa diyorum..

çok haklısınız zaman geçtikçe artık daha net görüyorum her şeyi..kendisi de zararı yok demişti bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…