eski nişanlımın bana yalanı

yahu kadin milleti olarak herseyi kafamiza takmaya cok merakliyiz zaten okuz olmus ortaklik bitmis bu saatten sonra yalan soylemis olsa ne soylememis olsa
ne zaten bitmis
simdi gidip bosuna konusup kendi degerinizi dusureceksiniz adam degmeyen biri belli

en sinirlendiğim insan tiplerindesiniz kusura bakmayın da... kuzeniniz insanlık olsun diye sizi uyarmış ot içiyor vs diye, siz de nişanlınıza bunu kuzeninizden duyduğunuzu söylemişsiniz, o da o mutlu değil diye bizi kıskanıyor demiş, siz nişanlınızla mutlu mesut olmaya devam etmişsiniz, nişanlınıza hak vermişsiniz.

sizi uyaran insanı şu duruma sokmaya hakkınız var mı? belki evlenseydiniz görüştürmeyecekti bile laf taşıdığınız kıymetli nişanlınız.

insana en iyi kötülük yapan yarar, kimseye karışmayacaksın, bırak yıkılana kadar gitsinler.

Hala neyin derdindesiniz ya ot içen birinden kurtulmuşsun yat kalk yarabbi şükür de bırak ne demiş ne yapmış sen de yeni hayatına daha aklı başında birileriyle başla

kuzenimin eşi ile balık tutmaya gidecekler çünkü eniştemde içiyormuş bende daha yeni öğrendim önceden balık tutmaya gittiğinde aklıma bile gelmezdi şimdi eminim içeceğinden

yanlış yaptımbiliyorum sadece emin olmak istemiştim huzursuz olmultum birinin beni kandırmasına ihtiyacım vardı demek o da eski nişnlımdı

yanlış yaptımbiliyorum sadece emin olmak istemiştim huzursuz olmultum birinin beni kandırmasına ihtiyacım vardı demek o da eski nişnlımdı

hiç pişmanlık savunma vs kabul etmeyecek bir durum, sizin gibi insanlarla 1000 kere karşılaştığım için artık umursayamıyorum kimseyi başıma bela açmasın diye.

ileride beraber içerdiniz.
bu kadar basit mi sanıyorsunuz da güveniyorsunuz gözünüz kapalı.
millet hamileyken karnındaki bebeğine acımadan sigara içiyor,bırakamıyor.
şükür namazı kıl bence.
yoksa ileride hamileyim bizimle ilgilenmiyor varı yoğu ota harcıyor diye konu açardın.

evet değmeyen birisi çıktı beni koca bir hayal kırıklığına uğrattı..ama umarım kendi arar da her şeyi diyebilme fırsatım olur

haklısınız üzgüünüm

Ayrılmışsınız. İletişim kurmamak en iyisi. Biten ilişkiyi böyle polemiklerle sorun haline getirmeyin. Dediğinize göre herkes onun ne m.l olduğunu biliyordur zaten.

Ha, hayatıma biraz aksiyon girsin vb. diyorsanız tabi devam edin iletişim kurmaya...

Bitmiş gitmiş yalanları otu vs si varmış şükür edecegine hala takip ediyorsun haberini alıyorsun bi sal adamıda kendinide

Ot mu.. valla gözünüzün önüne getirin nişanlınızı torbacılarla pazarlık yaparken. Otun fiziksel değil psikolojik bağımlılığı vardır ve bazı insanlar zararsız olduğunu söyler külliyen yalan. O otların hepsi ilaçlı yani kimyasal karıştırıyorlar. Bu da uzun vadede fiziksel bağımlılığa da yol açıyor. Kullanandan hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…