- Konu Sahibi gereksizgerekliler
-
Merhaba nişanlımla geçen hafta ayrıldık.ayrılmamızdan dolayı beni suçluyor o yüzden o kadar bitmemesi için direndim ki sabah uyuyamayıp yanına gittiğim bile oldu kısacası yalvardım gibi. ama aklından bitirme fikrin çıkartamadım sonuç olarak bitti.dün doğum günüydü kutlamadım çünkü beni istemedi daha da basit hissedecektim kendimi.Zamanında kız kardeşinin arkadaşı nişanlımı hep istemiş zamanında nişanlım istememiş onu ona o gözle bakmamış hayatına ben girdim ve kızla görümcem yüzünden aynı ortama girmiştim evlerine geliyordu orda görüyordum.nişanlım biz ayrıldıktan sonra kızı instagramdan takip etmeye başladı bende ekli değil hiçbir yerde ama bizimkilerden bakıp öyle gördüm ben hayatında yokken ben varken eklemedi de biz bittikten sonra sizce neden ekledi?Nişanlım benden önce ot kullanıordu sözde biz daha başlamadan bırakmıştı kuzenimin eşiyle biz nişanlıyken içmiş kuzenim beni sürekli uyarıyordu bn ise yapmaz öyle bir şey ben ona inanıyorum diyordum ve gidip kendisine soruyordum diyordum yok diyordu hatta kuzenim için bizim mutlu olmamazı istemiyor omutlu değil diye demişti bana yalan söyledi beni ayakta uyuttu bu o kadar içimde kaldı ki biz daha birbirimizi tanımaya çalışırken bile beni onun için çok uyarmışlardı benilk defa başkalarının sözüyle hareket etmedim duynadım biliyorum düzeldi deyip durmuştum onun hakkında sıkılgan,sadakatli biri değil, ot içiyor diye uyarmışlardı ben şimdi ne yapacam o sadece beni suçluyor hrkese de öyle söylüyor ona benim her şeyden haberim var dedikleri gibi varmışsın bana yalan söyledim demek istiyorum bunlar o kadar çok içimde kaldı ki sizce ben şimdi ne yapmalıyım
kuzenimin eşi ile balık tutmaya gidecekler çünkü eniştemde içiyormuş bende daha yeni öğrendim önceden balık tutmaya gittiğinde aklıma bile gelmezdi şimdi eminim içeceğindenEnişteniz heralde onunla yemeğe gitmez. Kendinize kizmanin faydası yok. Inanmak istemişsiniz zamanında o kadar. Bu ilk ilişkiniz mi değil mi bilmiyorum, ama zamanla ancak insanları taniyabiliyoruz. Kendinize şu anda öfke ile değil, sevgi ve şefkat ile yaklaşın.
yanlış yaptımbiliyorum sadece emin olmak istemiştim huzursuz olmultum birinin beni kandırmasına ihtiyacım vardı demek o da eski nişnlımdıen sinirlendiğim insan tiplerindesiniz kusura bakmayın da... kuzeniniz insanlık olsun diye sizi uyarmış ot içiyor vs diye, siz de nişanlınıza bunu kuzeninizden duyduğunuzu söylemişsiniz, o da o mutlu değil diye bizi kıskanıyor demiş, siz nişanlınızla mutlu mesut olmaya devam etmişsiniz, nişanlınıza hak vermişsiniz.
sizi uyaran insanı şu duruma sokmaya hakkınız var mı? belki evlenseydiniz görüştürmeyecekti bile laf taşıdığınız kıymetli nişanlınız.
insana en iyi kötülük yapan yarar, kimseye karışmayacaksın, bırak yıkılana kadar gitsinler.
artık çok sorgular oldum başlamadan bitecektir her şey güven problemi yaşıyorum artıkHala neyin derdindesiniz ya ot içen birinden kurtulmuşsun yat kalk yarabbi şükür de bırak ne demiş ne yapmış sen de yeni hayatına daha aklı başında birileriyle başla
yanlış yaptımbiliyorum sadece emin olmak istemiştim huzursuz olmultum birinin beni kandırmasına ihtiyacım vardı demek o da eski nişnlımdı
evet değmeyen birisi çıktı beni koca bir hayal kırıklığına uğrattı..ama umarım kendi arar da her şeyi diyebilme fırsatım oluryahu kadin milleti olarak herseyi kafamiza takmaya cok merakliyiz zaten okuz olmus ortaklik bitmis bu saatten sonra yalan soylemis olsa ne soylememis olsa
ne zaten bitmis
simdi gidip bosuna konusup kendi degerinizi dusureceksiniz adam degmeyen biri belli
haklısınız üzgüünümileride beraber içerdiniz.
bu kadar basit mi sanıyorsunuz da güveniyorsunuz gözünüz kapalı.
millet hamileyken karnındaki bebeğine acımadan sigara içiyor,bırakamıyor.
şükür namazı kıl bence.
yoksa ileride hamileyim bizimle ilgilenmiyor varı yoğu ota harcıyor diye konu açardın.
anladımhiç pişmanlık savunma vs kabul etmeyecek bir durum, sizin gibi insanlarla 1000 kere karşılaştığım için artık umursayamıyorum kimseyi başıma bela açmasın diye.
bende öyle düşünmek istiyorumŞükret, sadaka ver... Düşünme artık, ot içen adam seni suçlasa ne suçlamasa ne! Bırak, kurtulmuşsun.
teşekkür ederim ama bana haksızlık etti ağrıma çok gidiyorOtçuyla takılanın sonu lağım olur.
Gidin sadaka falan bir şey verin Allah kurtarmış.
Merhaba nişanlımla geçen hafta ayrıldık.ayrılmamızdan dolayı beni suçluyor o yüzden o kadar bitmemesi için direndim ki sabah uyuyamayıp yanına gittiğim bile oldu kısacası yalvardım gibi. ama aklından bitirme fikrin çıkartamadım sonuç olarak bitti.dün doğum günüydü kutlamadım çünkü beni istemedi daha da basit hissedecektim kendimi.Zamanında kız kardeşinin arkadaşı nişanlımı hep istemiş zamanında nişanlım istememiş onu ona o gözle bakmamış hayatına ben girdim ve kızla görümcem yüzünden aynı ortama girmiştim evlerine geliyordu orda görüyordum.nişanlım biz ayrıldıktan sonra kızı instagramdan takip etmeye başladı bende ekli değil hiçbir yerde ama bizimkilerden bakıp öyle gördüm ben hayatında yokken ben varken eklemedi de biz bittikten sonra sizce neden ekledi?Nişanlım benden önce ot kullanıordu sözde biz daha başlamadan bırakmıştı kuzenimin eşiyle biz nişanlıyken içmiş kuzenim beni sürekli uyarıyordu bn ise yapmaz öyle bir şey ben ona inanıyorum diyordum ve gidip kendisine soruyordum diyordum yok diyordu hatta kuzenim için bizim mutlu olmamazı istemiyor omutlu değil diye demişti bana yalan söyledi beni ayakta uyuttu bu o kadar içimde kaldı ki biz daha birbirimizi tanımaya çalışırken bile beni onun için çok uyarmışlardı benilk defa başkalarının sözüyle hareket etmedim duynadım biliyorum düzeldi deyip durmuştum onun hakkında sıkılgan,sadakatli biri değil, ot içiyor diye uyarmışlardı ben şimdi ne yapacam o sadece beni suçluyor hrkese de öyle söylüyor ona benim her şeyden haberim var dedikleri gibi varmışsın bana yalan söyledim demek istiyorum bunlar o kadar çok içimde kaldı ki sizce ben şimdi ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?