Eski nişanlimla ilgili yeni gelismeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailecek tasinipwizinizi kaybettirin.
Yarın anne babanıza zarar verirse kendinizi affetmezsiniz.
Size zarar verirse aileniz yillarca acinizi kaldiramaz

Evet iletisim halinde degilim. Ama surekli acima ic gudumle dusunuyorum kendimi sucluyorum iyice psikolojim bozuldu gercekten hic iyi degilim annemin yuzune tukurdu psikolojisi bozuktu diyorum. Hakaretler ediyor beni sevdigi icin benden ayrildigi icin uzuntusunden yapiyordur diyorum mantikli dusunemiyorum

Ailecek tasinipwizinizi kaybettirin.
Yarın anne babanıza zarar verirse kendinizi affetmezsiniz.
Size zarar verirse aileniz yillarca acinizi kaldiramaz
Bir turlu kendimi toplayamiyorum hala bana olan sevgisinden ayrildigi icin uzuntusunden yapiyor gibi dusunuyorum. Yarin psikiyatriste gidecegim. Suc duyurusunda bulunduk o yuzden bile kendimi sucluyorum

İlk önce annenizin söylediği şeyi sakın aklınızdan geçirmeyin. Bu hasta adamla kimse uzun zaman yaşayamaz. 1 2 gün iyi olur sonra size de kendine de zarar verir. Sağlıklı değil çünkü. Anneniz siz üzüldünüz diye böyle bir çözüm bulmuş ama asla söylememesi gereken bir şeydi bence. Başta iyiydi falan deyip kendinizi de bizi de kandırmayın. Siz hala ona gitmek için bir yol arıyorsunuz galiba. Öyleyse buradaki insanları daha fazla yormayın. Ama bu işin sonunu iyi görmüyorum ailenize saygısız yüzüne tüküren bir adam, uyuşturucu var yalan var, annesi deseniz o da farksız. Mutlu olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bunu söylemek belki hoş olmayacak ama bu hasta adamda sizi öldürecek potansiyel görüyorum. Yanına gittiniz 2 gün sonra aranız kötü oldu size zarar vermemesi mucize olur.

Git psikolojik destek al böyle bir insanla ne isin olabilir ya asla denk değilsiniz bakın okul olarak demiyorum ama aileme boyle saygısızlık yapacak beni cümle aleme rezil edecek dünyada erkek mi yok ya daha iyisini bulursunuz adam ustelik yalancı bide aileside destekci her seyi geçtim hapsede girmiş sabıkasida kötü.Ailenize üzüldüm yazık günah ya yani git demisler nasil diyebilmisler hayretler içindeyim kızinı ha çöpe
atmıs ha bu adama vermis.Senin yerinde olsam gram üzülmem giderim keyfime bakarım kurban falan keserim böyle pislikten kurtulduğum için

Bunu yapma hiç bir sağlıklı psikoloji bu hareketleri yaptırmaz .
Boşuna onu haklı çıkarmak için sebepler arama.
Yaptıkları özür dilenip telafi edilecek şeyler değil.
Merhametini kendine kullan ve koru kendini onlardan.

Vicdan iyidir ama boyle insanlara acirsan acinacak hale dusersin, cok pisman olursun sonra. Bunun vicdanla alakasi yok. Adam hakkina gasp etmis. Evine zorla girmis, ailene hakaret etmis, siddet var... neyin vicdani anlamadim. Ille birinin ölmesi mi gerekiyor gercegi gormen icin?

Bir turlu kendimi toplayamiyorum hala bana olan sevgisinden ayrildigi icin uzuntusunden yapiyor gibi dusunuyorum. Yarin psikiyatriste gidecegim. Suc duyurusunda bulunduk o yuzden bile kendimi sucluyorum
Aileni ve kendini herşeyden önde tut .
Söylemek istediğim budur

Yok barismayi dusunmuyorum. Beni cok fazla manilule etti saglikli dusunemiyorum artik. Annem de ailem de zaten cok karsi 22gundur uzulmeme dayanamıyorlar. Ben de surekli nedense kendimi sucluyorum keske bu durumlar yasanmasaydi diyorum. Zaten karsi taraf pisman degil asla yaptıysam ailene yaptim sana yapmadim aileni sevmiyorum istemiyorum diyor. Surekli bir yerlerden ulasip once tehdit hakaret ediyor sonra seviyorum ozledigim icin yapiyorum bana gelmiyorsun diyor. Cok yıprandım artik psikolojim bozuldu

Evet cok haklisiniz. Yaptıgı seyleri de kabul etmiyor ben bagirmadim yalan soylemeyin diyor. Beni sevsen polise sikayet etmezdin ailene karsi beni korumadin ne hala geldim diyor. Ki kendisi dosyalari oldugu icin vurmadi bence yoksa kesin bıçaklardı birimizi

Tehditleri belgeleyip şikayet ettiniz mi? Daha ne yapılabilir bilmiyorum ama önce tüm hukuki işlemleri başlatın. Uzaklaştırma vs ne varsa yapın. Bu adamın aklı başında bir aile büyüğü yok mu adam gibi konuşsa da siz de aileniz de bir rahatlasa. Milletin eğitemediği adamlar ipini koparan köpekler gibi başkalarına saldırıyor.

Evet beni cok manipule etti suclu olsuguma inandirdi sevgimin arkasinda durmadigimi dusundurdu ailemi birakamadim diye beni sucladi benim de inanin psikolojim cok bozuldu 28 yasindayim ama bu olaylar baskilar yuzunden saglikli dusunemiyorum. Ailem de heo bana destek oluyor konusuyor akil veriyor onlar da benim uzulmeme dayanamiyorlar rizalari yok tabiki bu ise. Ben de psikolojik destek alacagim cunku kendi basima bu ruh halinden cikamiyorum bir turlu

Yol yakınken vazgeçmeniz çok iyi olmuş. Uzaklaşsanız o ortamdan biraz geç size hem de ailenize iyi gelir. Bir de mutlaka uzaklaştırma kararı aldırın. Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz.

Babasi da ayni kendisi gibi. Annesi de ben bunlardan biktim artik katil olucam diyor. Sikayet ettik tehdit belgeleri yok maalesef okuyup okuyup dinleyip dinleyip uzulmeyeyim diye silmistim hepsini. Evet benim akil sagligimla oynuyor resmen yaptıklarini kabul etmiyor surekli kendini hakli gorup beni suclu olduguma inandiriyor

Cok tesekkur ederim. Uzaklastirma karari aldik suc duyurusunda bulunduk. Ama yine biz suclu olduk sikayet ettigimiz icin. Annesi aradi hic hatrim yok muydu dedi bagirmamiski size dedi babasi ogluma saldirmis dedi

1-size bu adamı tavsiye eden görücü bu konuda ne dusunuyor. Resmen düşmanlık yapmış.
2-aileniz ses cikarmasa yalanlarını affedecekmiydiniz. Zira neden suçluluk hissettiğinizi anlamak guc. Ha hissedilecekse de babayı dinlememe ve onlari zor durumda bırakınca ya kadar, egitimli, aklı başında bir yetişkin olarak yalanı öğrenir öğrenmez siz ilişkiyi bitirmediginiz için olabilir.
3- heryerden engellediyseniz size nasıl ulaşıyor. Garip.

Cok tesekkur ederim. Uzaklastirma karari aldik suc duyurusunda bulunduk. Ama yine biz suclu olduk sikayet ettigimiz icin. Annesi aradi hic hatrim yok muydu dedi bagirmamiski size dedi babasi ogluma saldirmis

Hayir yok bunca yasananlardan soylenenlerden tehdit ve hakaretten sonra. Ben sadece bu durumun şokundan hayal kirikligindan cikabilmek icin buraya yazip derdimi paylasiyorum cunku surekli kendi kendime dusunup dusunup duruyorum

Rezil bir adama denk gelmişsin tamam da gördün yani sonuç olarak gerçek yüzünü hayal kırıklığını asıl evlenseydin yaşardın. Hayatım kurtuldu diye şükredeceğine hayal kırıklığı yaşıyorum diyorsun.
Mevzuya doğru yerden bakarsan düşünüp düşünüp durmana gerek kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…