Eski nişanlın senden ayrılmakta haklıymış diyen eş

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.453
6.174
158
Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum

Bu sözlerin üzerine bir de ayrılmak istiyor musun diye mi sordun?!! Onun fikri batsın sen kendin "ayrılmak istiyorum" demeliydin, demelisin.

Utanmadan gidip senin eskinle konuşmuş hadi konuştu bunu neden söylüyor!

Bu adamdan uzaklaşmazsan hayatı sana zindan eder benden söylemesi

Ayyyy ne gereksiz bir muhabbet olmuş yahu.Eşin de pek bir patavatsızmış.Düşünceli bir eş bu şekilde konuşmaz.Sevdigine emin misin bu Ada'mın ?Ortada fol yok yumurta yok çocuk oldu,büyüdü de döversin dövemez misini mi kalmış...Bir yerlerden senin damarına basıp sinir etmeye çalışıyor gibi geldi.Çocuk meselesini iyi düşünün.Ben işkillendim konuşmasından eşinin.

Naptinki adama boyle dedi. Durup dururkenmi?
Ya ben cok cabuk sinirlenen ama hemen sönen biriyim kabul de ediyorum ama kendisi beni tanıyarak evlendi. Ayrıca ne olursa olsun sen eşimsin ya eskiyi çıkarıp o haklıymış demek de nedir? Ben kimim bu evde

Cocuk zaten olamaz bu sartlarda. Ayrılmayı düşünüyorum canıma yetti artık. Hep o haklı bi özür dileyemez. Gonul almayi bilmez anca cicek alir onu ezberlemis

Cocuk zaten olamaz bu sartlarda. Ayrılmayı düşünüyorum canıma yetti artık. Hep o haklı bi özür dileyemez. Gonul almayi bilmez anca cicek alir onu ezberlemis
Asker falan degil dimi?Gel gitleri pek oluyor da onların.Ayrıca sen daha iyi bilirsin bir tartışmanızdan bizler buradan boşanmalısın diyemeyiz,dememeliyiz de...Sen güvenmiyorsan,hep başına tapa yapacağından eminsen yoluna bak derim.

ya siz başta çok uzatmışsınız. anneliğim derken ne alaka çocuğunuz var mı şuan ne anneliği?

sevgilim de bana der "ilerde bi hata yapar senle evlenirsem çocuklarla her gün dayak yeriz" diye. "hadi lan ordan sen benden iyisini mi bulcan" derim. eşiniz öyle dediği zaman "kafamı bozma seni de döverim" diyip gülseydiniz. annelik babalık ne alaka?

Ayrıca eski nişanlınız ve eşiniz nasıl iletişime geçti?

Asker değil hafta sonları isyerinde kaliyor sadece pazartesi yine evde yani

Ya ben cok cabuk sinirlenen ama hemen sönen biriyim kabul de ediyorum ama kendisi beni tanıyarak evlendi. Ayrıca ne olursa olsun sen eşimsin ya eskiyi çıkarıp o haklıymış demek de nedir? Ben kimim bu evde
Bence bi terapiye gidin. Ucuncu kisiden duyun birbir hatalarınızı. Kesip atmayin hemen. Adam dovmemis sovmemis. Belki onunda canina tak etmistir. En azindan deneyin birsey kaybetmezsiniz. Cabuk sinirlenip cabuk sonuyorsun ama sinirlendigin anda soyledigin yaptığın seyler hosuna gitmiyordur

Küçük bir yerde oturuyoruz evlenmeden onun eski nisanlim oldugunu biliyordu

Valla yaa iliski dedigin boyle olur yani birazda sakayla karisik konusulur. Herseyi ciddiye alirsak ohooo ölme eşeğim ölme

Valla yaa iliski dedigin boyle olur yani birazda sakayla karisik konusulur. Herseyi ciddiye alirsak ohooo ölme eşeğim ölme
Ben cocukken cok siddet gordum esim de oyle. Ikimiz de bu konuda cok hassasiz. Bizim icin cocugu doversin demek canını alırsın demek gibi bişey.

Küçük bir yerde oturuyoruz evlenmeden onun eski nisanlim oldugunu biliyordu

gitmiş "karşim sen benim eşimle niye ayrılmıştın?" mı demiş? öf ne gereksiz yahu.

ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bunda boşanma sebebi yok. hoşumina gitmeyen davranışını söylemiş. ki iki erkek de öyle diyorsa bence bi düşünün derim. sadece eski nişanlınızı katması hoş olmamış.

Ben cocukken cok siddet gordum esim de oyle. Ikimiz de bu konuda cok hassasiz. Bizim icin cocugu doversin demek canını alırsın demek gibi bişey.
Bence hassas oldugun icin konu uzamis. Ben nisanlima hep derimki cocugun huylari sana benzerse dayaktan gebertirim yada gunde 3 öğün dayak atarim falan bunlar oylesine soylenmis şeyler. Cokmu ciddiye aldinki

Çok hassasınız diye de çocuk için birbirini yiyecek çiftlerden olmayın da.Sonuçta ana babanın bozuk psikolojisi de çocuğa yansır
Haklısın cok haklısın da işte. Ben cok guzel hayaller kurmustum. Hepsini tek sözüyle yıktı. Ben bunu gectim. Ah o son soz yok mu. Tsunami etkisi yaratti aşık olduğum adama buz gibi oldum

adam senin eski nişanlına neden ayrıldınız diye sormuş senin dert ettiğin yüzüne vurması mı?

Bence hassas oldugun icin konu uzamis. Ben nisanlima hep derimki cocugun huylari sana benzerse dayaktan gebertirim yada gunde 3 öğün dayak atarim falan bunlar oylesine soylenmis şeyler. Cokmu ciddiye aldinki
Keske butun degerlerime küfretseydi boyle demeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…