- 21 Eylül 2017
- 2.453
- 6.174
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ya ben cok cabuk sinirlenen ama hemen sönen biriyim kabul de ediyorum ama kendisi beni tanıyarak evlendi. Ayrıca ne olursa olsun sen eşimsin ya eskiyi çıkarıp o haklıymış demek de nedir? Ben kimim bu evdeNaptinki adama boyle dedi. Durup dururkenmi?
Cocuk zaten olamaz bu sartlarda. Ayrılmayı düşünüyorum canıma yetti artık. Hep o haklı bi özür dileyemez. Gonul almayi bilmez anca cicek alir onu ezberlemisAyyyy ne gereksiz bir muhabbet olmuş yahu.Eşin de pek bir patavatsızmış.Düşünceli bir eş bu şekilde konuşmaz.Sevdigine emin misin bu Ada'mın ?Ortada fol yok yumurta yok çocuk oldu,büyüdü de döversin dövemez misini mi kalmış...Bir yerlerden senin damarına basıp sinir etmeye çalışıyor gibi geldi.Çocuk meselesini iyi düşünün.Ben işkillendim konuşmasından eşinin.
Asker falan degil dimi?Gel gitleri pek oluyor da onların.Ayrıca sen daha iyi bilirsin bir tartışmanızdan bizler buradan boşanmalısın diyemeyiz,dememeliyiz de...Sen güvenmiyorsan,hep başına tapa yapacağından eminsen yoluna bak derim.Cocuk zaten olamaz bu sartlarda. Ayrılmayı düşünüyorum canıma yetti artık. Hep o haklı bi özür dileyemez. Gonul almayi bilmez anca cicek alir onu ezberlemis
Asker değil hafta sonları isyerinde kaliyor sadece pazartesi yine evde yaniAsker falan degil dimi?Gel gitleri pek oluyor da onların.Ayrıca sen daha iyi bilirsin bir tartışmanızdan bizler buradan boşanmalısın diyemeyiz,dememeliyiz de...Sen güvenmiyorsan,hep başına tapa yapacağından eminsen yoluna bak derim.
Bence bi terapiye gidin. Ucuncu kisiden duyun birbir hatalarınızı. Kesip atmayin hemen. Adam dovmemis sovmemis. Belki onunda canina tak etmistir. En azindan deneyin birsey kaybetmezsiniz. Cabuk sinirlenip cabuk sonuyorsun ama sinirlendigin anda soyledigin yaptığın seyler hosuna gitmiyordurYa ben cok cabuk sinirlenen ama hemen sönen biriyim kabul de ediyorum ama kendisi beni tanıyarak evlendi. Ayrıca ne olursa olsun sen eşimsin ya eskiyi çıkarıp o haklıymış demek de nedir? Ben kimim bu evde
Küçük bir yerde oturuyoruz evlenmeden onun eski nisanlim oldugunu biliyorduya siz başta çok uzatmışsınız. anneliğim derken ne alaka çocuğunuz var mı şuan ne anneliği?
sevgilim de bana der "ilerde bi hata yapar senle evlenirsem çocuklarla her gün dayak yeriz" diye. "hadi lan ordan sen benden iyisini mi bulcan" derim. eşiniz öyle dediği zaman "kafamı bozma seni de döverim" diyip gülseydiniz. annelik babalık ne alaka?
Ayrıca eski nişanlınız ve eşiniz nasıl iletişime geçti?
Valla yaa iliski dedigin boyle olur yani birazda sakayla karisik konusulur. Herseyi ciddiye alirsak ohooo ölme eşeğim ölmeya siz başta çok uzatmışsınız. anneliğim derken ne alaka çocuğunuz var mı şuan ne anneliği?
sevgilim de bana der "ilerde bi hata yapar senle evlenirsem çocuklarla her gün dayak yeriz" diye. "hadi lan ordan sen benden iyisini mi bulcan" derim. eşiniz öyle dediği zaman "kafamı bozma seni de döverim" diyip gülseydiniz. annelik babalık ne alaka?
Ayrıca eski nişanlınız ve eşiniz nasıl iletişime geçti?
Ben cocukken cok siddet gordum esim de oyle. Ikimiz de bu konuda cok hassasiz. Bizim icin cocugu doversin demek canını alırsın demek gibi bişey.Valla yaa iliski dedigin boyle olur yani birazda sakayla karisik konusulur. Herseyi ciddiye alirsak ohooo ölme eşeğim ölme
Küçük bir yerde oturuyoruz evlenmeden onun eski nisanlim oldugunu biliyordu
Çok hassasınız diye de çocuk için birbirini yiyecek çiftlerden olmayın da.Sonuçta ana babanın bozuk psikolojisi de çocuğa yansırBen cocukken cok siddet gordum esim de oyle. Ikimiz de bu konuda cok hassasiz. Bizim icin cocugu doversin demek canını alırsın demek gibi bişey.
Bence hassas oldugun icin konu uzamis. Ben nisanlima hep derimki cocugun huylari sana benzerse dayaktan gebertirim yada gunde 3 öğün dayak atarim falan bunlar oylesine soylenmis şeyler. Cokmu ciddiye aldinkiBen cocukken cok siddet gordum esim de oyle. Ikimiz de bu konuda cok hassasiz. Bizim icin cocugu doversin demek canını alırsın demek gibi bişey.
Haklısın cok haklısın da işte. Ben cok guzel hayaller kurmustum. Hepsini tek sözüyle yıktı. Ben bunu gectim. Ah o son soz yok mu. Tsunami etkisi yaratti aşık olduğum adama buz gibi oldumÇok hassasınız diye de çocuk için birbirini yiyecek çiftlerden olmayın da.Sonuçta ana babanın bozuk psikolojisi de çocuğa yansır
Keske butun degerlerime küfretseydi boyle demeseydiBence hassas oldugun icin konu uzamis. Ben nisanlima hep derimki cocugun huylari sana benzerse dayaktan gebertirim yada gunde 3 öğün dayak atarim falan bunlar oylesine soylenmis şeyler. Cokmu ciddiye aldinki
Ya genel olarak ogrenmesi ve soylemesiadam senin eski nişanlına neden ayrıldınız diye sormuşsenin dert ettiğin yüzüne vurması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?