Eski nişanlın senden ayrılmakta haklıymış diyen eş

Esiniz ilk cümleyi kurduğunda eşinize yavaşça vurup çocuğu değil babasını doverim diyerek gülseydiniz güzel bir an yaşardınız ama siz uzata uzata kafa açmayı seçmişsiniz. Bence de sıkıyorsunuz. Eşiniz size eski nişanlın ayrılmakta haklıydı dediğinde evet piyango sana vurdu vs deseydiniz. Çok takilmamaniz gereken şeyler var.

Ortada cocuk yok bisey yok bos yere kavga cikmis.uzamis da uzamis.

Uzatmayin ikiniz de.

Bundan sebep ayrilik olmaz

ben de nişan attım, eşim bana böyle bir laf etse uzun bir süre onu görmek istemezdim.
çok mıy mıy davranmışsınız, hiç bir şey demeden valizinizi toplamaya başlayıp kafamı dinleyeceğim beni arama deseydiniz daha etkili olurdu bence

Pff ortada cocuk yok birisi anneligine laf soyluyor,otekisi ozur bekliyor agliyor bilmem ne. Boyle konusacaksaniz kapatin telefonu bence. Sohbet etmeyi bile beceremeyen iki insansiniz demek ki. Biraz sakinlesin. Sonra devam edin

Maalesef siz ayrilamazsiniz. Hakli oldugunuz konuda bile "ayrilmak.istiyor musun" diye soruyorsunuz. Ne demek bu ya. Cok boguyorsaniz, gercekten bi bogunda bogmak neymis gorsun. Bu eski nisanliya neden ayrildiniz diye sormakta nasil bi midesizlik? Nasil yedirmis oturup konusmayi kendine?

Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. Kusurq bakmayın ama yaptığı terbiyesizlik. İnsanları geçmişiyle vurmak çok ayıptır. Olmuş bitmiş. Siz eski nişanlınızla bir ahlaksızlığınız olmamış ki.anlaşamayıp ayrılmışsınız. Bence kararlar vermede iyi düşünün

Pes dıyorum. Ortada bardak YOk. Su koysak mı koymasak mı olmuş. Ayrıca eşin eski nişanlını nerde bulmuşta neden ayrıldınız dıye sormuş bunu söyleyen adamın adamlığından şüphe ederım

Buyuk ihtimalle yine senin sinirini denemis ama kurdugu cumle cok cirkin. Eski nisanlina sordum nedir yani?? Cok ayip etmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…