ben takıntılı bir kızım bu hep aklımda olacak sanırım içimede bu konu yüzünden sinmiyor :)Zaten kararını vermişsin :) içine sinmediyse zorlama dünyadaki son erkek değil hep bunu bilir bunu söylerim
bana pek hoş gelmedi :/ daha 2.görüşmemiz birbirimizi tanımıyoruz tanıma yolundaydık ben açmadığım halde konuyu açması beni rahatsız ettiDertleşecek kimsesi olmayabilir. Unutamadığını sanmıyorum. Sevse bu kadar kötülemez ama gördüğü muameleyi hala unutamamış, sindirememiş olabilir. Bana bunu yaptı bıraktım falan diyorsa size de "sen de aynı hataları yapma" alt mesajı veriyor olabilir. Cümlelerine dikkat etmek lazım. Yine de size anlatması hoş değil, dedikodu yakışmaz bir erkeğe. O anlatırken hiç yorum yapma, sıkıldığını anlarda susar belki
yani ben hala sevdiğini falan düşünmedim. Ama bazı erkekler çok ve boş konuşur. Biraz boşboğazlık etmiş, içine sinmediyse boşver. Bundan sonra sindirmesi zor olur zaten. Arkadaşım biriyle buluştu. Hiç ısınamamış, yanında 1 saat zor durdum dedi. öncesinde sosyal medyadan konuştular. Birileri aracılık etmişti. Bir daha hiç görüşmedibana pek hoş gelmedi :/ daha 2.görüşmemiz birbirimizi tanımıyoruz tanıma yolundaydık ben açmadığım halde konuyu açması beni rahatsız etti
aynen bundan sonrası zor olur benim için kafamda dönüp dolaşıyor çünkü ve ne bilim bu kadar zaman sonra hala konuşması unutamamış bence en iyisi boşverip iletişimi koparmak.. :/yani ben hala sevdiğini falan düşünmedim. Ama bazı erkekler çok ve boş konuşur. Biraz boşboğazlık etmiş, içine sinmediyse boşver. Bundan sonra sindirmesi zor olur zaten. Arkadaşım biriyle buluştu. Hiç ısınamamış, yanında 1 saat zor durdum dedi. öncesinde sosyal medyadan konuştular. Birileri aracılık etmişti. Bir daha hiç görüşmedi
Ben de nişan atalı 5 sene geçti. şuan evliyim. Ama hala anlatırım arkadaşlarıma konusu açıldıkça tabi. Tabi eşime anlatmadım asla. Sorsaydı anlatırdım ama sormadı o da hiç. Unutamadığımdan değil asla konuşmalarım, zaten hep olumsuz şeyler aklımda kalmış.aynen bundan sonrası zor olur benim için kafamda dönüp dolaşıyor çünkü ve ne bilim bu kadar zaman sonra hala konuşması unutamamış bence en iyisi boşverip iletişimi koparmak.. :/
arkadaşlar ayrı yeni tanıdığın birisi ayrıBen de nişan atalı 5 sene geçti. şuan evliyim. Ama hala anlatırım arkadaşlarıma konusu açıldıkça tabi. Tabi eşime anlatmadım asla. Sorsaydı anlatırdım ama sormadı o da hiç. Unutamadığımdan değil asla konuşmalarım, zaten hep olumsuz şeyler aklımda kalmış.
klasik erkek. erkeklere göre bütün eski sevgililer kötü ruh hastası şizofrenMerhaba görücü usulü olarak görüştüğüm bir çocuk var. ilk görüşmemizde daha önce nişanlandığını ve ihanete uğradığını anlatmıştı 2.kez görüştüğümüzdede eski nişanlısını kötülemeye başladı yani 15-20 dakika o kız ile ilgili konuştu kızı kötüledi ve ailesinide kötüledi ben konusunu açmadığım halde ve bunlar 1,5 sene önce ayrılmışlar. Ben rahatsız oldum bugün o kızı kötüleyen yarın bir şey olsa beni kötüler diye düşünüyorum dürüst olmak istemiş olabilir belki ama ben konusunu açmadığım halde ve daha 2.görüşmede bunu yapması doğrumu? benmi abartıyorum acaba? kızı hala unutamamış olabilirmi? Sizce peki?
aynen yanlış ve itici bir davranışAl işte yine bir kadını kullanarak kadın tavlama teknikleri .. olmamışsın deseydin bu herife .. boş erkekcik kişisi
kendileride çook iyi ama nedenseklasik erkek. erkeklere göre bütün eski sevgililer kötü ruh hastası şizofren
şöyle bir şey dha adam kendi doğdu ayı söylerken araya zaman girdi onla ayrıldığı ayıda direk söyledi o da garipti yani :/Ben bu adamla bir daha görüşmezdim . Ne güzel baştan belli etti de kurtuldum diye düşünürdüm . Ne konuştuğunu bilmiyor çünkü adam . 15 20 dk hele 2. Buluşma da eski nişanlıdan bahsedilir mi ya . Bildiğin boşboğaz .
2.görüşmede anlatması pek doğru olmamış :/Ya unutamadı ya da sana o kızın kendinemce yaptığı yanlışları anlatarak mesaj vermeye çalışıyor. O bunları yapmıştı sen yapma bak dikkatli ol gibi.
şöyle bir şey dha adam kendi doğdu ayı söylerken araya zaman girdi onla ayrıldığı ayıda direk söyledi o da garipti yani :/
2.görüşmede anlatması pek doğru olmamış :/
en sonunda ben sordum ne zmn ayrıldıklarını ve çok rahat hatırlıyor hangi ayda ayrıldıklarını ama onun kendi doğdu ayı sorunca ilk baş bir düşündü sonra söyledi nedense..?Yok artık . Yanlış mı anladım ya . Adam 1 buçuk sene önce hangi ayda ayrıldığını mı söylüyor ?
yanıtım olumsuz oldu söyleyeceğimde artık görüşmek istemediğimiSen sormadan anlatmamı çok gereksiz zaten. Sen bişey sorsan o açıklama yapsa anlarım. Böyle 15dk. O kızı anlatması çok kafa karıştırıcı bence bir daha görüşme derim. Görücü usulü tanışmalarda ilk görüşmeler önemli. İnce eleyip sık dokumak lazım
en sonunda ben sordum ne zmn ayrıldıklarını ve çok rahat hatırlıyor hangi ayda ayrıldıklarını ama onun kendi doğdu ayı sorunca ilk baş bir düşündü sonra söyledi nedense..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?