Eski nişanlısını kötülemek?!?

bana pek hoş gelmedi :/ daha 2.görüşmemiz birbirimizi tanımıyoruz tanıma yolundaydık ben açmadığım halde konuyu açması beni rahatsız etti

bana pek hoş gelmedi :/ daha 2.görüşmemiz birbirimizi tanımıyoruz tanıma yolundaydık ben açmadığım halde konuyu açması beni rahatsız etti
yani ben hala sevdiğini falan düşünmedim. Ama bazı erkekler çok ve boş konuşur. Biraz boşboğazlık etmiş, içine sinmediyse boşver. Bundan sonra sindirmesi zor olur zaten. Arkadaşım biriyle buluştu. Hiç ısınamamış, yanında 1 saat zor durdum dedi. öncesinde sosyal medyadan konuştular. Birileri aracılık etmişti. Bir daha hiç görüşmedi

aynen bundan sonrası zor olur benim için kafamda dönüp dolaşıyor çünkü ve ne bilim bu kadar zaman sonra hala konuşması unutamamış bence en iyisi boşverip iletişimi koparmak.. :/

aynen bundan sonrası zor olur benim için kafamda dönüp dolaşıyor çünkü ve ne bilim bu kadar zaman sonra hala konuşması unutamamış bence en iyisi boşverip iletişimi koparmak.. :/
Ben de nişan atalı 5 sene geçti. şuan evliyim. Ama hala anlatırım arkadaşlarıma konusu açıldıkça tabi. Tabi eşime anlatmadım asla. Sorsaydı anlatırdım ama sormadı o da hiç. Unutamadığımdan değil asla konuşmalarım, zaten hep olumsuz şeyler aklımda kalmış.

arkadaşlar ayrı yeni tanıdığın birisi ayrı
ne bilim daha 2.kez görüştüğü birisine konuyu o açmadığı halde konuşması..

klasik erkek. erkeklere göre bütün eski sevgililer kötü ruh hastası şizofren

Ben bu adamla bir daha görüşmezdim . Ne güzel baştan belli etti de kurtuldum diye düşünürdüm . Ne konuştuğunu bilmiyor çünkü adam . 15 20 dk hele 2. Buluşma da eski nişanlıdan bahsedilir mi ya . Bildiğin boşboğaz .

Ya unutamadı ya da sana o kızın kendinemce yaptığı yanlışları anlatarak mesaj vermeye çalışıyor. O bunları yapmıştı sen yapma bak dikkatli ol gibi.

şöyle bir şey dha adam kendi doğdu ayı söylerken araya zaman girdi onla ayrıldığı ayıda direk söyledi o da garipti yani :/

şöyle bir şey dha adam kendi doğdu ayı söylerken araya zaman girdi onla ayrıldığı ayıda direk söyledi o da garipti yani :/

Yok artık . Yanlış mı anladım ya . Adam 1 buçuk sene önce hangi ayda ayrıldığını mı söylüyor ?

2.görüşmede anlatması pek doğru olmamış :/

Sen sormadan anlatmamı çok gereksiz zaten. Sen bişey sorsan o açıklama yapsa anlarım. Böyle 15dk. O kızı anlatması çok kafa karıştırıcı bence bir daha görüşme derim. Görücü usulü tanışmalarda ilk görüşmeler önemli. İnce eleyip sık dokumak lazım

Yok artık . Yanlış mı anladım ya . Adam 1 buçuk sene önce hangi ayda ayrıldığını mı söylüyor ?
en sonunda ben sordum ne zmn ayrıldıklarını ve çok rahat hatırlıyor hangi ayda ayrıldıklarını ama onun kendi doğdu ayı sorunca ilk baş bir düşündü sonra söyledi nedense..?

Bu şekilde görüşmeye gittiğim bir kişi belediyede bilmem ne müdürüydü. Konuşma sırasında mudur olduğunu bir kaç kez vurgulamıştı. Görgüsüzün teki olduğunu düşünüp orda sonlandırdım görüşmeyi. Bu şekilde görüşmelerde detaylar önemli. Görmezden gelmemek lazım. Sen de bu davranışın görmezden gelme.

Belki de ayrılmalarında hatalı olan taraf oydu ama şimdi sana kızı kötüleyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor olabilir.

yanıtım olumsuz oldu söyleyeceğimde artık görüşmek istemediğimi

en sonunda ben sordum ne zmn ayrıldıklarını ve çok rahat hatırlıyor hangi ayda ayrıldıklarını ama onun kendi doğdu ayı sorunca ilk baş bir düşündü sonra söyledi nedense..?

Haha Doğduğu aydan daha iyi biliyor demek kızla ayrıldığı ayı.

Normal değil bu adam . Çok sanslısın hemen kendi göstermiş . Yolla gitsin başkasına anlatsın eskilerini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…