aynen ilk görüşme güzeldi hatta olumlu bile olabilirdi ama bu yaptığı soğuttu bende15_20 dk ka konuştuysa hala unutamamıştır eski nişanlısını, böyle bir görüşmede yaptıgı çok itici, çok kalitesiz bir davranış bence
unuttuysa anlatmaması gerekiyordu bence çünkü bana göre unutamamış gibi :/şey içindir belki "bak ben kızdan nasıl nefret ediyorum ıyy unuttum gitti" gibisinden hani size o mesajı vermeye çalışıyordur aklınca ama yine de itici.
unutsa bile yaptıgı yanlış demekki senden ayrılsa senin hakkında da kimbilir neler diycek dedikodu yapan erkekler den hiç hoşlanmıyorum, üstelikte 1,5 yıl geçmiş hala demekki etkisinde.. Senin yerinde olsam birdaha görüşmezdim..ayrıca anlattıklarınada inanmıyorum dedikodu yapan, ayrıldıgı kadının arkasından kötüleyen erkekler hiç güven vermez bence..aynen ilk görüşme güzeldi hatta olumlu bile olabilirdi ama bu yaptığı soğuttu bendeben açmamışım konuyu neden anlatırki insan
Doğru söylüyorsunuz her ne yaşadıysada bu kadar zaman sonra bunları söylememeliydi sonuçta onla ilgili iyi kötü özel anları .Içi bu kadar kin dolan ve 1,5 yıl geçmesine rağmen soğumayan bi adama ben güvenmezdim. Adam affetmeyi bilmeyen kindar biri gibi. Belki de Allah siz görün diye soyletiyor
süründürme değilde olmayacağını söyleyeceğim böyle biriyle olmaz diye düşünüyorum.. :/Üzülerek söylüyorum ki bence unutamamis. Eger unutsa sizinleyken sizden baska sey düsünemezdi. Enn kötü derdi ki "simdi onu anlatirsam üzülür,kafasi karisir" ama resmen ondan bahsetmis 15 dakika. Siz bence onu bir süründürün. Yaptigi yanlis. Siz sorsaniz ve sebebini söyleyip gecistirse neyse de..
zaten bu konuşmasından dolayı güvenim kırıldı ve ben zor güvenen bir insanımunutsa bile yaptıgı yanlış demekki senden ayrılsa senin hakkında da kimbilir neler diycek dedikodu yapan erkekler den hiç hoşlanmıyorum, üstelikte 1,5 yıl geçmiş hala demekki etkisinde.. Senin yerinde olsam birdaha görüşmezdim..ayrıca anlattıklarınada inanmıyorum dedikodu yapan, ayrıldıgı kadının arkasından kötüleyen erkekler hiç güven vermez bence..
Evet icine sinmiyorsa vardir rabbimin seni koruduğu bir sey. Icin rahat olsun.süründürme değilde olmayacağını söyleyeceğim böyle biriyle olmaz diye düşünüyorum.. :/
buda bir işaret evet :) en iyisi herkes kendi yolunaEvet icine sinmiyorsa vardir rabbimin seni koruduğu bir sey. Icin rahat olsun.
ilk görüşmede anlattı ama tekrar ben konuyu açmadığım halde gündeme getirmek ve kötülemesi fazla değilmi sizce?Neden ayrıldığını ayrılmasında kendi kabahati olmadığını anlatıyordur
İyi biri olsa ayrılmazdı heralde bide öyle düşün. Belki kız bunu bırakmıştır o ayrı ama.ilk görüşmede anlattı ama tekrar ben konuyu açmadığım halde gündeme getirmek ve kötülemesi fazla değilmi sizce?
ne olursa olsun aradan o kadar zaman geçmiş bir kere anlat sonra kapat konuyu ama tekrar gündeme getirmek ve 2.görüşmede bana doğru gelmiyorİyi biri olsa ayrılmazdı heralde bide öyle düşün. Belki kız bunu bırakmıştır o ayrı ama.
Zaten kararını vermişsin :) içine sinmediyse zorlama dünyadaki son erkek değil hep bunu bilir bunu söylerimne olursa olsun aradan o kadar zaman geçmiş bir kere anlat sonra kapat konuyu ama tekrar gündeme getirmek ve 2.görüşmede bana doğru gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?