Eski nişanlısını kötülemek?!?

Bence o kızı kötülemesinin sebebi "rahatsız olduğum şeyleri bil de, sen de onun gibi davranma" demek.. 20 dk uzun tabii yine de
başka türlü söyleyebilirdi illa 2.görüşmede eski nişanlısından bahsetmeye gerek yoktu bu kadar bence :/

herkes yaşayabilir böyle kötü bir olay ama sonuçta yinede böyle anlatılmamalıydı
erkekler işte onlara sorsak hep onlar haklı kendilerindede aramazlar birde derlerki kadınlar çok konuşuyor belli..

20 dk eski nisanliyi sana kotulemeye çalışarak duygularini bastirdigini saniyor.

eski nişanlısını unutamamış, her ne olduysa çok zoruna gitmiş ve halen daha aklında.
yerinizde olsam mesafe koyarım
aklında biri varken gelmesi ve böyle konuşması onun hatası benim için olumsuz oldu bir daha görüşmeyi düşünmüyorum :/

aynen burada yazdığınız gibi düşünüyorum, eski ilişkileri hakkında kötü konuşanları, elbette insan olumsuz yaşananları konuşabilir ama üslup ve seviye önemli. siz değerlendirin bu konuyu.

aynen burada yazdığınız gibi düşünüyorum, eski ilişkileri hakkında kötü konuşanları, elbette insan olumsuz yaşananları konuşabilir ama üslup ve seviye önemli. siz değerlendirin bu konuyu.
aynen her konuyu konuşmak için yeri ve zamanı vardır diye düşünüyrum bende ve benim için bitti zaten güven önemli benim için.hep aklımda olacaktı kızı hala unutamadımı unuttumu diye.boşuna gerilmeye gerek yok eğer evlenmeyi düşünüyorsa başta aklından tamamıyla çıkarmalı ve onunla ilgili bu kadar konuşmamalı çünkü karşı tarafıda düşünmeli bir insan..

Eski nişanlım şimdiki eşim benden önce 9 yıllık sevgilisi ve nişanlısı olan kızla olan ne olayı anlattı doğru düzgün ne de kızı kötüledi. Ağzından tek bir kötü söz bile duymadım ki kızın ailesi tarafından darp edildiğini söyledi sadece.

Etraftan duydum ne duydumsa...

Yine eski erkek arkadaşlarımdan biri böyle kötüledi kızı, ağza alınmayacak şeyler, çoğu yalan bir sürü şey. Daha sonra benden ayrılıp ağlaya ağlaya kıza koştu kapısında yattı.

Yani bu arkadan konuşanların alayı yalan alayı oyuncu.
Yani endişende çok haklısın.

işte kötüledikleri yerden yere vurdukları kıza tekrar yüzlerine nasıl bakıyorlar şaşırıyorum açıkcası bir bilseler arkalarından böyle konuşulduğunu

Ben de o kızı bulup anlatmak istedim senin hakkında bu yalanları söyledi, beni kandırdı seni de kandırıyor demek istedim ama yapamadım işte o zaman.
Şimdi olsa derdim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…