D dmlasu14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2017 40 29 3 16 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dmlasu14 #81 bensanademistim .!.: Ben de o kızı bulup anlatmak istedim senin hakkında bu yalanları söyledi, beni kandırdı seni de kandırıyor demek istedim ama yapamadım işte o zaman. Şimdi olsa derdim ama. Genişletmek için tıkla... böyle insanlardan uzak durmak lazım ama işte bilemiyorsun kız belki sonradan öğrenmiştir hakkında konuşulanları.
bensanademistim .!.: Ben de o kızı bulup anlatmak istedim senin hakkında bu yalanları söyledi, beni kandırdı seni de kandırıyor demek istedim ama yapamadım işte o zaman. Şimdi olsa derdim ama. Genişletmek için tıkla... böyle insanlardan uzak durmak lazım ama işte bilemiyorsun kız belki sonradan öğrenmiştir hakkında konuşulanları.
blowhole25 Mucizelere inanıyorum.... Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 2.806 459 373 16 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dmlasu14 #82 bence çok yanlış konuşması, iyi düşünün derim
D dmlasu14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2017 40 29 3 16 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dmlasu14 #83 blowhole25 .!.: bence çok yanlış konuşması, iyi düşünün derim Genişletmek için tıkla... aynen.bir daha görüşmeyeceğim onunla gerek yok böylelerine
blowhole25 .!.: bence çok yanlış konuşması, iyi düşünün derim Genişletmek için tıkla... aynen.bir daha görüşmeyeceğim onunla gerek yok böylelerine