kendini haklı çıkarsa ne olurki sonuçta verdiği izlenimi kötü etkiledi :/Bu şekilde görüşmeye gittiğim bir kişi belediyede bilmem ne müdürüydü. Konuşma sırasında mudur olduğunu bir kaç kez vurgulamıştı. Görgüsüzün teki olduğunu düşünüp orda sonlandırdım görüşmeyi. Bu şekilde görüşmelerde detaylar önemli. Görmezden gelmemek lazım. Sen de bu davranışın görmezden gelme.
Belki de ayrılmalarında hatalı olan taraf oydu ama şimdi sana kızı kötüleyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor olabilir.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsınyanıtım olumsuz oldu söyleyeceğimde artık görüşmek istemediğimi
o yüzden kızı bence daha unutamadı bu kadar net hatırlıyorsaHahaDoğduğu aydan daha iyi biliyor demek kızla ayrıldığı ayı.
Normal değil bu adam . Çok sanslısın hemen kendi göstermiş . Yolla gitsin başkasına anlatsın eskilerini .
İşte o da onun salaklığıkendini haklı çıkarsa ne olurki sonuçta verdiği izlenimi kötü etkiledi :/
Amin hepimizeHakkında hayırlısı olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Kendi kaybı :)İşte o da onun salaklığı
o yüzden kızı bence daha unutamadı bu kadar net hatırlıyorsa
Yukarda biri yazmış . Ya hala unutamadı , ya da bak sen yapma bunları demek istiyor . Ben de aynen katılıyorum . Her türlü bu adamdan hiçbir şey olmaz .
Hakkında hayırlısı olsun .
+1Içi bu kadar kin dolan ve 1,5 yıl geçmesine rağmen soğumayan bi adama ben güvenmezdim. Adam affetmeyi bilmeyen kindar biri gibi. Belki de Allah siz görün diye soyletiyor
güvenilmezde böylelerine sadece kendini kötü yaptıDoğru düşünüyorsun, bugün o kızı kötüleyen yarın seni kötüler.
Ayrıldığı kadın hakkında ileri geri konuşan ne erkek, ne adamdır , net. Daha önce nişanlandığını adabıyla söylemenin yolu: Anlaşamadık, ayrıldık. Bu kadar, bitti gitti. Çirkefleşmenin gerçekten alemi yok.
klasik erkek. erkeklere göre bütün eski sevgililer kötü ruh hastası şizofren
AynenKendi kaybı :)
ve bunu yeni tanıştığı bir kıza anlatıyorYalanın daniskası . Zaten hep eski eş/sevgili kötü, aldattı, ailesine saygısız he canım yaw he he. Kimbilir neler ettiler de kadınlar ardlarına bakmadan kaçtı?!
aynen öyle canım kadına sormak gerek bir de kimbilir neler diyecekYalanın daniskası . Zaten hep eski eş/sevgili kötü, aldattı, ailesine saygısız he canım yaw he he. Kimbilir neler ettiler de kadınlar ardlarına bakmadan kaçtı?!
bu arkadaş sonuna kadar haklı. başkasını düşünen biriyle görüşmüşsünüz, koşarak uzaklaşın15_20 dk ka konuştuysa hala unutamamıştır eski nişanlısını, böyle bir görüşmede yaptıgı çok itici, çok kalitesiz bir davranış bence
Bu kadar kotulemesi onu hala seviyorum ayrilik acisi icime oturdu demekMerhaba görücü usulü olarak görüştüğüm bir çocuk var. ilk görüşmemizde daha önce nişanlandığını ve ihanete uğradığını anlatmıştı 2.kez görüştüğümüzdede eski nişanlısını kötülemeye başladı yani 15-20 dakika o kız ile ilgili konuştu kızı kötüledi ve ailesinide kötüledi ben konusunu açmadığım halde ve bunlar 1,5 sene önce ayrılmışlar. Ben rahatsız oldum bugün o kızı kötüleyen yarın bir şey olsa beni kötüler diye düşünüyorum dürüst olmak istemiş olabilir belki ama ben konusunu açmadığım halde ve daha 2.görüşmede bunu yapması doğrumu? benmi abartıyorum acaba? kızı hala unutamamış olabilirmi? Sizce peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?