Çare sende arkadasim, başka yerde arama..
Feysten engellemissin zaten, bakamazsinki. Engelini acarsan 24 saatt boyunca tekrar kapatamiyosun bildiim kadariyla. O 24 saat icinde senin feysinin acik oldugunu gorup, beni takip ediyo diye dusunmesini istermisin? İstemezsin sanirim. O yuzden bu riski almaya degmez. Napiyorsa yapsin, sanane.. Senin icin yapmiyor ya artik. O sensiz yasiyo, sende onsuz yasayacaksin..
Bende nisanlidan ayrildim. Kesin bittigini kabul ettigm gunden itibaren bi kere sormadim, bakmadim. Kendime yenilebilirim diye feysten, telden sildim, engelledim.. Kimseye sormadim, mevzusunu bile acmadim..
Ha naptim. Aklima gelmesin diye uykusuzluktan gozumu acamadigim saatlere dek arkadaslarimlaydim. Yabanci dizilere sardim, araliksiz onlari izledim.. Meslegim el verseydi spora yazilir, yeni bi cevre olustururdum..
Bi sekilde oyalanacaksin yani. Baska care yok..
ah canım ya.. bende aynı durumdayım.2ay önce nişan attım sanki aynı şeyleri yaşamışız gibi.ne tuhaf..
ne Kadar sürdü onu tamamen silebilmen daha dogrusu unutlmaz ama anilardan aliskanliklardan nezaman kurtuldun nekadar zamanini Aldi bu? Ben yapamiyorum dün cok kötüydüm agladim bugün ise gidemedim gözlerim balon gibi sisti, cok kötüyüm cok.
Son konusmamizin,yuzugu verisimin ardindan,rahatca, onu dusunmeden uykuya dalabilmem, ic huzurumu yakakamam 1,5 ay 2 ay fln surdu.. Ben sansliydim ama oyle bi meslegim varki sabah 9dan gece 12-1e kadar is arkadaslarimla vakit geciriyodum, aklima bile gelmiyordu..
Agliycaksin zaten, aglamaman garip olur.. Uzulceksin bunun icin kendini kotu hissetme. Sevdigin, hayal kurdugun adami kaybettin.. Ben onu kaybetmemek icin neler yaptigimi anlatsam agzin acik kalir.. Ama bitti. Ah etmedim bile hic. Allaha havale ettim. Sende oyle yap. Aglaman, uzulmen neyi degistiriyo? 2 ay aglamissin, yeter, cok bile.. Bunca sene onsuz yasadin, bundan sonrada pekala yasarsin. Allah annemizi, babamizi, kardeslerimizi bizden almasin.. Digerlerinin Yeri dolar.
canim benim ya sende ayni siralarda attin demek yüzügü? Sen nasilsin bu arada? Hala sendemi aci cekiyorsun benim gibi? ALLAH yardimcimiz olsn ya inan dayanacak gücüm kalmadi, hjergün agliyorum hergün perisan haldeyim....
merhaba,özel mesaj atamadım canım
başımdan öyle olaylar geçti ki anlatamam sana.acı çekiyorum evet.ama bazende hayırlısı böylemiş diyorum. kendimi hüzün ve acıya kaptırmamaya çalışıyorum. yüzüğü senin gibi ben attım. çünkü bir çok problem vardı. benimkide asla dönmez
ya geceleri basimi yastiga koyunca yine aklimda o oluyor, 2 ay gecmesine ragmen. Tamam her gece aglamiyorum, hergün araliksiz aglamiyorum. Ama 4 gün iyisem 3 gün kötü oluyorum. Isim yogun degil aklima cok sik geliyor ve moralim bozuluyor. Arkadaslarimlada 24 Saat geciremiyorum onlarinda isi gücü oluyor evliler barklilar. Yalniz hissediyorum kendimi.Annem babam var ama onlarla vakit geciremiyorum, üzülüyorum hep. Cok zoruma gidiyor hersey. Nezaman azalacak bu aci nezaman dinecek yoksa hep böyle sürecekmi yanlismi yapiyorum ondanmi azalmiyor acaba acim? Nolur yardim edin...
merhaba,özel mesaj atamadım canım
başımdan öyle olaylar geçti ki anlatamam sana.acı çekiyorum evet.ama bazende hayırlısı böylemiş diyorum. kendimi hüzün ve acıya kaptırmamaya çalışıyorum. yüzüğü senin gibi ben attım. çünkü bir çok problem vardı. benimkide asla dönmez
özel mesajdan iletisimime gecebilirmiyiz?
Belki birbirimize destek olabiliz bende seninle ayni durumdayim
İlgin var midir bilmiyorum ama ben yabanci dizi izlerim mesela evde bosken. Cok guzel, saran diziler var. Basina bi oturdummu saatlerce izlerim artik kendiligimden uykuya dalarim sonunda.. Korku filmi izlerim mesela..
Bazi insanlarda yazmak ise yarar, bazilarinda okumak.. Evde wakit gecirmek zordur bilirim. Aileye uzgun oldugunu yansitmamak icin iyi gorunmeye calistikca kendine acirsin, haline..
İnternette oyun salonlarinda oyun oynayip milletle muhabbet ederdim.. Mesela su ara youtubedan sac ve makyaj videolari izliyorum bol bol, kendimi guzellestiriyorum :))
Yani nelerden zevk aldigini bilmiyorum. Sende illaki bulmalisin kafani dagitmak icin bi seyler. Yoksa ic sesin hic susmuyor biliyorum, hep onunla konusursun..
başlıkla birlikte ismini görünce yorumunu okudum tuğçe, ne güzel yazmışsın.
konu sahibi arkadaşım şu an duyguların çok yoğun, zamana bırakmalı ve başka şeylere yönelmelisin. hayattan zevk almaya çalışmalısın, mutlu olabileceğin o kadar çok şey var ki şuan.. lütfen farklı şeylere odaklan, sürekli kendi içinde bu konuyu konuşup büyütme. bu sana daha çok acı verecek.
Hayırlısı olsaydı devam ederdi ama etmedi. İleride boşanmaktansa böyle olması daha hayırlı canım.
Ben de nişan attım geçen yıl.
Sabrım taşmıştı ve daha fazla dayanamadım.
Kişisel gelişime gittim. Reiki öğrendim. Ruhumu tedavi etmek için çaba sarfettim.
Kendimi bırakmadım.
Arkadaşlarla muhabet etmeye çalıştım ben de.
Onun dışında hep iyi şeyler olacağına inandım ve hayattan tat almaya çalıştım.
Fotoğraf makinası aldım fotoğraflar çektim.
Hayattaki güzel detayları görmeye başladım.
Ve 2,5 ay önce hayatıma biri girdi.
10 gün önce de nişanlandık.
Şimdi diyorum ki iyi ki ayrılmışım.
Hayırlı bir eş, huzurun başlangıcıdır demiş H.z Ali.
Aynen öyle. sana huzur ve mutluluk veren ilişki senin için doğru olan ve hayırlı olandır canım bunu unutma.
Umarım benim yazım sana umut olur.
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olmanı dilerim.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
bu acının geçecek bi zamanı varmı unutulurmu bilmiyorum acı hemde ne acı..... birlikte hayal kurduğun insanı ömrünü geçirceğin insanı bi anda kaybetmek... alışkanlıkların birlikte gittiğin mekanlar telefonun çalmasıyla heycanlanan o kalp sesini duyarak uyumak sesini duyarak yeni bir güne onunla uyanmak ama hepsi bittiğinde kendinle kalman artık seni heycanlandıran kalbini sevgiyle dolduran birinin olmaması çook zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?