M mutlu_59 Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2013 5 0 16 İstanbul 17 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi genckiz #61 genckiz .!.: canim ya kiyamam allah yardimcin olsun. Sen ne yönden sikayetcisin? Ailesinden dolayimi yoksa sorunun kendi esinlemi? Genişletmek için tıkla... En başta ailesi ve ailesinden dolayı eşimde değişen davranışlar
genckiz .!.: canim ya kiyamam allah yardimcin olsun. Sen ne yönden sikayetcisin? Ailesinden dolayimi yoksa sorunun kendi esinlemi? Genişletmek için tıkla... En başta ailesi ve ailesinden dolayı eşimde değişen davranışlar
S sarifm Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2014 87 3 6 35 İstanbul 21 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi genckiz #62 cnm smd nasılsın zaman gecmıs toparlandınmı. bnd sevgıılımden ayrıldım aldatmısdı ve sımdı evlenıo . dipteyım cok kotuyum nefes alamıyorum gıbı..boyle ayrılıkları okdr ııı anlıorumkı =(
cnm smd nasılsın zaman gecmıs toparlandınmı. bnd sevgıılımden ayrıldım aldatmısdı ve sımdı evlenıo . dipteyım cok kotuyum nefes alamıyorum gıbı..boyle ayrılıkları okdr ııı anlıorumkı =(
D Demirpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 605 17 28 İstanbul 23 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi genckiz #63 kesinlikle görme duyma kontrol etme . inan daha kolay olacak herşey