Eski nisanliyi nasil unutabilirim? Neler önerirsiniz? Lütfen yardim edin bana...

Merrhaba arkadaşlar. Eğer kötü bir şekilde ayrıldıysanız yani çok ciddi anlaşamamazlıklar yaşayıp ayrıldıysanız lütfen ağlamayın. sonradan daha çok ağlayacaktınız tıpkı benim gibi. Nişanlıyken cesaret edemedim, ayrılamadım. Evlendik.. daha balayımızda pişman oldum. 3 ay oldu o gün bu gündür ağlıyorum. ailevi nedenlerden dolayı ayrılamıyorum da ... anlayacağınız çok mutsuz çok çaresizim. Yalnızım.

e napcaksın peki ?
Bir ömür böyle sürer mi ki canım ya

Mrb cnm bende nişanlımdan ayrıldım seni çok iyi anlıyorum bende eylülde ayrıldım ilk zamanlar çok kötüydüm hiç geçmeyecek bu sızı diyordum kendi kendime ama geçti çok şükür ve şimdi iyi ki de o insanla olmadı diyorum neden ayrıldınız bilmiyorum ama ben aldatıldım hemde beraber eşyalarını dizdiğimiz evimizde eski sevgilisiyle yakaladım onu ne kötü bir durum demi ? Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın...babamın bir sözü var seni öldürmeyen darbe daha da güçlendirecek diye..gerçektende öyle..güçlü olmak zorundasın..başka şeylerle uğraş arkadaşlarınla zaman geçir kafanı dağıt aklına gelir tabi ama silip atmak zorundasın yeni bir hayatın olsun istiyorsan çok şükür ben şimdi çok çok iyiyim sende çok iyi olursun inş.Rabbim daha iyilerini karşına çıkaracak emin ol..

Benim nişanımda bu yola doğru gidiyor.Sabrediyorum ama düzelmicek galiba.Aynen burada yazılanlar gibi arkamda durmuyor nişanlım,hep önce ailesi onlar kırılmasın üzülmesin. Evliliğe doğru bir adım zaten yok.Oysa ne kadar güzel hayallerle başlamıştık %100 emindim ondan.şimdi ayrılsak ve bütün dünyaya sorsan nişanlıma kimse toz kondurmaz öyle iyi güvenilirdir. Ama bana gelince dil pabuç, sürekli muhalefet...

ya çok güzel çok iyi olmuş maşallah 41 kere, darısı başımıza, ben de tüm olanları unutup yeniden başlamak mutlu olmak istiyorum ve olacak :) pozitif düşünelim artık, yeter değmeyen insanlar için ne acı çektik... ALLAH bize de hayırlısını versin canım ...

benimki de öyle görünürdü dışardan... çoook iyi çoook güvenilir insan! ben de öyle sanıp yüz verdim ama ...
herhalde sokaktan alelade bir adam çevirip evlenmeye kalksam daha iyi olurdu , çünkü daha kötü bir insanla karşılaşamazdım...
bir adam sevdiğine ne olursa olsun anası babası tüm ailesi bırak desede ,sevmesede, istemesede, dünya karşı çıksada sahip çıkacak!
anasının babasının kardeşinin üzüleceğini düşünen adam senin de onalrın yaptıklarına üzülebileceğini düşünüp seni onlara değil kimseye ezdirmeyecek! ben bir saat içinde terk edildim evlenmek üzere iken ailesi yüzünden ve bunu yapan 40ına merdiven dayamış bir adamdı! adam denirse tabii!
böyle yapmıyorsa arkadaşım acele etme evlenmekte ama senle vakit geçirip eğlenmesine de izin verme derim ben...
Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah...
ve önce kendinizi sevin !

Offf off. Kimi dinlesem aynı hikaye. Hep sessiz kalan kızların eşleri böyle vurdumduymaz aileci olup çıkıyor. Bizde mi hata sorun ? Ama ben kafa tutsam ailesiyle ilgili eminim bana cevabını verecektir, ben suçlu olurum gene. Böyle erkekle nasıl çıkılır, kiminle nasıl evlenecekler merak ediyorum.

canım elbette tüm erkekler böyle değil, bize rast geldi ama olsun bu çok iyi de bir ders oldu, hem kimseye öyle çok iyi insan deyip körü körüne inanmamayı hem de gerçekten iyi bir adamla evlenirsek onun kıymetini bilmeyi öğretti bu olaylar, umutsuz olmayalaım, tam tersine Allaha şükredelim dua edelim daha iyisini çıkarsın karşımıza :) gidenler kendilerine ettiler, ah aldılar ve asla eskisi gibi olamayacaklar kendileri de aileleri de , kimbilir Rabbim onlara ne dertler verecek! çünkü Allah kimsenin kimseye ettiğini yanına bırakmaz ! er geç alır hakkımızı!

inşallah tüm bu dileklerin gerçekleşir, köpek gibi kapına gelir ve sen onu umarsamaz , başkasıyla tanışır ve çoook mutlu olursun canım :)

canim ya kiyamam allah yardimcin olsun. Sen ne yönden sikayetcisin? Ailesinden dolayimi yoksa sorunun kendi esinlemi?

owwww senin bitirme sebenin daha zor daha agir ya inanamiyorum ya nasil eve götürür eski sevgilisine dügüne az bir zaman kala allahim yarabbim, allah büyük gülüm allah büyük ektigini bicer ceker o! Daha cok pisman olacak o! Haklisin canim unutmaliyim birseylerler kafami dagitmak zorundayim yoksa olmaz

canim ya ayni benim durumumu anlatmissin aynen onu sorsalar melek derler beni sorsalar cok fenaydi derler! Benim hakkimda öyle anlatiyorlarmis oglan tarafi diyormus kiz cok fenaydi ondan ayrildilar diye tabi diyemiyorlar piskolojimi mahfettiklerini tabi diyemiyorlar biz ayirdik oglumu nisanlisindan diye! Sende iyi düsün canim ya of allah yardimcin olsun

amin insallah basimiza gelir ayni sekilde

haklisin canim! Oyun oynuyorlar bizle! Kendilerine birsey olmuyor tabi! Pislikler nolacak nefret ediyorum eski nisanlimdan!!!!!!!! Dedigin gibi adam degillermis ki sahip cikamamislar ana kuzulari! ANALRININ KOYNUNDA UYUSUNLAR

suclu hep gelindir canim damadin gözünde merak etme sen benimkide onca yapilanlari gördü ailesi tarafindan hic cit cikaramadi he diyip gec alttan al katlan dedi ailesine neden diyemiyolar o cahil katlanin anne he diyip gecin diye? Bize gelince ezdirelim kendimizi susalim ailesi ezsinde ezsin yeterki onlarin yüzü gülsün!

aynen cok sey ögrendim cok ders aldim söyle geriye bakinca. AMA OLANLAR cok zoruma gidiyor. Yapilanlar ya bayramlarda hediyelerle gittim dogum günülernde hepsine hediyeyle gittim en iyii seyleri aldm kandillerde aradim sordum. Sokakta görüssek ellerini öptm sokak ortasi demeden almanyaada herkesin garipledigi yerde! Ama kiymet bilmediler. ALLAH öyle bir gelin versinki baslarina onlari oyum oyum oynatsin insallah beni bizi MUMLA arasinlar hepside! Benimki birde okuyor 5 senedir uniyi bitiremedi bitirmek nasip olmasin atilir insallah okuldan! ALLAH büyük yaptiklari yanina kar kalmayacak bugünler daha iyi günleri pilsiklerin......

Son düzenleme:
inşallah tüm bu dileklerin gerçekleşir, köpek gibi kapına gelir ve sen onu umarsamaz , başkasıyla tanışır ve çoook mutlu olursun canım :)

insallah canim ya hepimizede gecerli bu insallah hayirli kapilar acilir bundan sonra hepimizede.

canım mübarek cuma günü dilerim yaptıklarına tezden pişman olsunlar, Allah herneye müstehak iseler karşılarına çıkarsın hemen. ben hep böyle dua ediyorum, hatta diyorum ki Rabbim suç bende ise bana onlrada ise onlara ceza ver, onların da benim de kalbimdekini sen biliyorsun , benim için her ne istedilerse aynısının on katını onlara ver, ben de göreyim duyayım diyorum. insanlar bazen beddua etme diyorlar ama bu beddua değil, ayrıca ALLAHtan adalet istemek hakkını almasını istemek de var .
Hz. Nuh (as) insanların kötülüğü ile baş edemeyince şöyle dua etmiş : '' Fe deâ rabbehû ennî maglûbun fentasır. ' KAMER SURESİ 10. AYETTİR BU. türkçesi : Bunun üzerine Nuh Rabbine: 'Ben yenik düştüm, bana yardım et, bana yaptıklarından dolayı onları cezalandır.' bu şekilde dua edince bir gemi yapması emrediliyor ve öyle bir tufan oluyor ki ona karşı gelip eziyet edenler yok olup gidiyor. Allahın intikamı feci oluyor yani. acı çekmeyen bilemez , boşver hayırlı de beddua etme der geçer, ama gel de içime sor değil mi canım... Allah gönlüne göre hayırlısını versin tez zamanda inşallah...

canım kafayı takmamak için güzel neşeli filmler izlemeye ne bileyim neşeli komik kitaplar okumaya çalış. evde durmamaya çalış mesela, o varken görüşemediğin arkadaşlarını ara, onlarla gez . birde bol bol dua et namaz kıl , iyi geliyor... ben öyle yapmaya çalışıyorum . daha neler çıkacak bize inşallah, Allah büyük!

ah canim ah beddua etmek itemiyorum ama olmuyo yapamiyorum cünkü okadar seylerine katlandim cektimki artk canim yaniyo zoruma gidiyor halaaa..... ALLAH büyük ama yaptiklarini yanina kar birakmayacak bende görcem insallah!! Kendime ugras bulmaya calisiyorum bu ara derse verdim kendimi yüksek lisans yapmaya karar verdim düsün sirf ugrasim olsn diye cidden istedigimden degil....ALLAH hayirlisini versin insallah dedigin gibi herkesle görüsüp buluscam artk bundan sonra böyle cevremi genisletiyorum yavas yavas....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…