Eski nisanliyi nasil unutabilirim? Neler önerirsiniz? Lütfen yardim edin bana...

evet aynen öyle canım seni şu anda çok iyi anlıyorum Allah'a havale edip dua etcez ve sabretcez elimizden başka hiç bişey gelmiyo çünkü olmuşla ölmüşe çare olmuyorki olsa keşke ama...hayat bazen böyle acımasız olabiliyor işte

sen nasil hissediyorsun kendini? Alisabildinmi bu duruma? Sende daha tazemi yoksa benimki gibi bir kac ay gectimi üzerinden? Benim tam 2 ay oldu ama daha dünmüs gibi! Cok zormus cidden ALLAH sabir versin ya (((( dayanmasi cok güc nasil dayanip nasil atlatcam bu durumu hicbir fikrim yok

İnşallah canım.
Yeter ki inan ve şükret.
Tabi ki herşey değişecek.
Ve iyi ki ayrılmışım diyeceksin. Tekrar seveceksin.
Herşeyi unutacaksın. Çünkü çok mutlu olacaksın.
O günler çok uzakta değil.
Yaşının küçük göstermesi her zaman bir avantaj bunu da unutma canım.
Kendini sev.
Kişisel gelişim kitapları okumanı öneririm.

bazen iyi bazen kötü benimde 1 ay oldu ayrılalı bazen söylediği verdiği sözler kulağımda çınlıyor gözlerimin önüne geliyo ayrılırken gözünden yaş gelmesi ama her ne olursa olsun seven insan bırakıp gitmezdi canım yani bizim kadar sevselerdi emin ol bu durumda olmazdık.onlarda şu anda düşünüyolarmı acaba geçirdiğimiz günler aylar hatrına bir kahvenin bile bin yıl hatrı varmış hiç biri arayıp helallik istemedi Allah'a havale ediyorum bende hepsini özelliklede onu...günden güne acın hafifliyor tabiki aynı olsa hayat geçmezki.elbet yaramız kabuk baağlayacktık Allah hepimizin karşısına hayırlı değerimizi bilen insanlarla karşılaştırsın.bir tarafın çok sevmesi gerekiyor ama otaraf biz olunca incindik işte bizler karşı taraf ne yaparsa yapsın şımarıp değişmiyoruz ama erkek milleti öyle değil bi tarafı taan yapıyo kendini bulunmaz hint kumaşı yapıyo bizde onlara unutarak ceza vermeliyiz canım.Allah görüyo elbet döktüğümüz gözyaşlarının sebebi onlardan bir şekilde çıkıcaktır...

sen daha güclü duruyosun, bnde 2 ay oldu suan isteyim ama aklim baska yerde. Cok zormus cidden alismak aliskanlikalrdan kurtulmak. Dedikleri kulagima takiliyor ama güzel günlerimizde gözümün önünden gitmiyor yine rüyamda gördüm onu. Meger ne kadr seviyomusum ben onu, bak ona beni ne ariyor ne soruyor hep ben yazdim yüzügü ben attigim halde! O ben yaztikca yazdi yada hic yazmadi su son yazdiklarima hic cevap vermedi önemsemiyor bile....cok zoruma gidiyo. Bende kendisi helallik istedi ama ailesi aramadi sormadi birdaha. Kaldi öylece. Ben hakkimi helal etmiyorum hicbirinede ALLAHa havale ettm helede annesi ve kendisini! ALLAHindan bulsun hepside....

insallah canim insallah bende o günleri görürüm cok korkuyorum
kendime güvenemiyorum. Beni kimse begenmiyor begnemez diyorum
kendimi kücümsüyorum anlamadm neden zaten güvenim yoktu o sevdi diye
kenidme güven gelmisti simdi tekrar gitti

Kendini sevmekle ilgili olumlamalar yapmalısın.
Allah'a güven ve korkma canım.
Herşey iyi olacak.

canım kusura bakma internete giremedin yazamadm o yüzden özelden mesaj atmışsın cevap veremiyorum.ağır abi takılıyo aklınca diyorum ya kendini ağırdan satmış hani biliyo ya nasıl onu sevdiğini aklınca kendince bazı planlar yapmış seni tanıyo çünkü onu nasıl merak ettiğini seni merakta bırakmak istiyo. ama kendi haline bırak hani diyolar ya dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır diye aslında dönsede hiç bişey eskisi gibi olmazki...bende düşünoyurum mesela acaba oda beni düşünüyormu diye acaba hemen birini bulup evlencekmi diye.bidaha kimseyi sevememekten onun gözlerine baktıgım gibi kimseye bakamaktan korkuyorum doğru söylüyosun ayrıca isteyen insan her şekilde ulaşabilir sevdiğine.biz en son telefon konuşması yaptık o günden sonra hiç bir şekile konuşmamız olmadı zaten facebook adreslerimiz yoktu.bana kendi adına hat almıştı o gün son görüşmeyi yaptıktan sonra mesajlarını silip hattı kırıp kendime yeni hat aldım çünkü biliyorum bunu o gün yapmasaydım hiç bi zaman yapamazdım o yüzden beni hiç bi şekilde bulamaz yani.çok iyi yapmışın istersen özelden burdan yazamadıgın şeyleri yazabilirsin benimde ihtiyacım var çünkü bu durumu yaşamayan anlayamaz.bugun ona benzer birini gördüm dışardaydım o kadar kötü oldumki elim ayağım boşaldı kendimi kötü hissettim aslında bu merak insanı içten içten yiyio napıyolar ne düşünüyolar demi kafa kalmadıkı başka konuya yazmışım yorumuda

Seni cok cok iyi anliyorum canim benim, seninkidemi taze nezaaman ayrildiniz? Senmi attigin yüzügü? Cok zor cok cidden bu kadar zorlanacagimi aci cekecegimi hic sanmaz ve ummazdim. Dün arkadasima oturmaya gittim annesine bir kadin demiski kiz cok fenaymis onun icin ayrilmislar oglan taraif öyle diyor demis. Arkadasimin annside biz kizi cok iyi taniyoruz asla öyle biri degil demis. Yani arkamdan konusuyorlar beni kötüleyip karaliyorlar benmi napiyorum tutmasam kendimi arar evlerini söverim valla saygi sevgi dinlemem! Ama seytana uymuyorum ALLAHA havale ediyorum, biraz daha nefret ediyorum biraz daha soguyorum onun gibi bir insandan! Insan demeye bin sahit ister gerci onlara yaptiklarina bakarsak! Düsünmüyorlarmi bilmiyorum onda eminim kendisi cok gamsiz ama icine atiyor genelde disina belli etmez aciisni vs. icinde yasar biz bayanlar belli ederiz disiimizada. Insallah beni unutamaz ve mumla arar olurlar ailece! ALLAH kapima getirsin onu su mubarek günde yalvardm ALLAHA ben yazdm ona hic geri dönmedi su son zamanlarda ama bayagidirda yazmiyorum artik, gördümki bos. Ben misal arkadaslara eklettirip baktiyordum Whatsappde online olmsmu niki ne vs. diye ama o bunu birkez olsn yaptirmamis kimseye hickimseye sormamis beni. Okadar vicdansiz ve gamsiz ki takmiyor yani. Ama budnan sonra bende takmicam. Neden takiyimmki ALLAHA dua ettm eminim hayilri biri cikacak karsima ve sükretcem herzaman sükrettigim gibi. O agir takilmaya devam etsin, ben eski nisanlisi degilim onun pesindende kosmicam artk yeter! Kendimi yeterince kücük düsürdüm zaten. ALLAH onu kapima düsürecek bende burdan paylascam size ama ozamanda ben yazmicam ona! Silip atcam yazdiklarinin hepsinide.... Keske Facebook hesabn olsaydi ordan grsrdk canim ya. Bana hep yazabilirsin daima, beklerim canim dertlestikce dahada rahatlariz emin ol sende bende. ALLAH hayirlisini versin adimiza....

işte 1 ay oldu canım ayrılalı benimkide ikimizde Aynı anda bitirdik aslında ben bitmesin bak düzeliriz düğün stresi içindesin dedim ama o beni dinlemedi ben elimden geldiği kadar fedakarlığı yapmıştım ama o anda bütün fedakarlıklarımı bi kenara attı bende bitsin öyleyse dedim bittii.resmen bana dediki kalbimde yerin her zaman olcak 5 sene evlenmeyeceğimide bilsem yinede kendime güvenemiyorum ben seni 2 sene sonra aldatırım değiştim ben eski ben değilim dedi.bunu duyunca o kadar çok üzüldümki... evlenmemize 10 gün kalmıştı...bunu söyleyen insandan artık ben ne beklerımkı o anda telefonu kapattım ve hattı kırdım yoksa bidaha yapamazdım şaşırmadım canım bunları çok duyacaksın duyacağız yani kendilerini aklamak için karşı tarafı kötüleyecekler ama onlarında anneleri kız kardeşleri gelinleri var elbet birilerinden aynı şekilde çıkar acısı ben artık buna inanıyorum.gelen gideni aratır derlermiş inşallah mumla ararlar..yazmayı bırakmakla iyi yapmışsın canım bak bırak artık kendin üzül ağla otur ama ona belli etme ona mesaj atma onun hakında bilgi toplama ben bıraktım ayrıldgımızdan beri ne adını ağzıma alıyorum nede girişimde bulunuyorum.elbette yaşayacaksın acını sonuna kadar takma demekle olmuyo biliyorum.bizim için belkide hayırlı böyledir bizim bilmediğimizi rabbım daha iyi biliyordur bunu şu anda göremiyoruz ama görceğimiz yerde Allah bize göstercektir ve inşallah bizde iyiki bitmiş deyip rabbimize şükrederiz.biten bitmiştir aynen öyle biten şeylerin telafısı olmuyo çünkü o köprüden çok sular akıyo..sen ver canım özelden facebook adresini bana.

sendemi öylesin Allah hepimizin yardımcısı olsun napcaz böyle

aslında yapcak çokta bişeyimiz yok ne yazıkki
yavaş yavaş alışmaya çalışıcaz. ilgimi başka yönlere çekmeye çalışıyorum. şimdi spora falan başlıcam. yeni ortamlara girip kafa dağıtmaya çalışıcam dilerim başarabilirim

en iyisini yapacaksin merak etme hepimizde atlatacagiz bu sikintiyii allahin iziniyle bosverin elimizi sallasak elisi artik yeter onlar bizim kadar aci cekiyormudur acaba? Belkide baskasini buldular bile! Erkekler öyle aninda evleni verirler! Bosverin arkadaslar kendimize ediyoruz biz cidden bende ugras bulmaliyim en kisa zamanda!

kesinliklee söylediklerin çok doğru.. aklıma şimdilik gelen tek faaliyet spora başlıyor olmak..
ben birde yapım gereği kendimi arkadaş çevreme çok fazla kapatmış biriyim. çünkü hayatımda biri vardı ve onlara vakit ayıramıyordum. şimdi birazda onlarla mesafe açınca kendimi buraya attım. bir diğer faaliyette burda yeni arkadaşlıklar edinmekti ki bu konuyu gördüm cuk diye oturdu:)

ah canim ah ayni durumdayiz. bizde ben bitirdim danyamadim cok baski yaptilar benimla babasi dalga gecti espirilerle laf soktu durdu annesi emirleri altinda yasamami istedi bende istemeyince bana düsman oldu ve düsman etti ailesini! Baktim kendi basima savasiyorum bos yere nisanlim bile arkamda degil. Bana espiriden anlamiyorsan ben napiyim dedi. Ne kadar aci bisey babasina yapma baba kiriliyor nisanlim diyecegi yere beni sucladi! Inanin bikmistim danyacak gücüm kalmamisti bendede 10 gün kalmisti dügüne nikaha ise 4 gün bizim burda ayri oluyor (Yurtdisindayim) bri sekilde koptu gitit o beni hic arastirmamis kimseye takipüte etmemis ben salak gibi herkese soruyodum whatsapplerine eklettiriyodum bakin online oluyormu niki ne vs. diye deliriyordum simdi azaldi bu ilgi bu takip facebookda aradabir bakiyorum okadar engelleri kaldirdim facebookdada whatsappdede saklayacak hicbiseyim yok gezip tozdugumu görsün diye yapiyorum onun yasini tutmayacagim ALLAHIN iziniyle en kisa zamanda atlatacagim 2 ay oldu ama inan ben bile fark ettim acimin azaldigini bir ay sonra dahada az olacak insallah bu sizede gecerli arkadaslar sabredin yenik düsmeyin nefsinize seytana uyup rezil etmeyin kendinizi birakin peslerini sende cok iyi yapmissin hic arayip sormamakla canim erkeklere degmez inan bana degmez! Onlar bizim degerimizi anlasaydi bu durumda olmazdik zaten ben sevdigim halde hemde deliler gibi yüzük attim aglaya aglaya mecbur kaldigim icin mantigim el vermiyordu cünkü artik! mantikla kalp savasinca insan kalbini dinlememeli cünkü kalp nefisine uyduruyo seni seytana uyuyosun ve ezik olan sen oluyorsun. Bende artik uymayacaigm seytana ben hepsinide allaha havale ettm bacisi var anasi var onlarda görürler büyük konusmayi arkamdan beni karalamayi! Özelden yaziyorum simdi canim

Mrb cnm öncelikle geçmiş olsun .. Bak senin iki ay olmuş atali benim henüz 1hafta oldu ilk gün çok üzüldüm çok ağladım ama bi baktım ki o iyi ve umrunda değil ben niye uzeyim kendimi dedim ve ınan şu an çok mutluyum iyiki ayrilmisiz diyorum seni servseydi dönerdi bi şekilde kimsenin dediklerine kulak verme ve SANA TAVSİYEM iyi geçirdiğiniz günleri değil sana çektirdiği günleri hatirla sana yaşattığı kötülükleri hatirla UNUTMAN dha çok oluyor emin ol

kendileri çokmu dört dörtlükmüş onlar dönüp kendi kusurlarına baksınlar sonra etrafındakılerle uğraşsınlar.daha eşiyle ailesinin arasını bulamayacak kadar olgunlaşmamııssa zaten ondan hiç bişey olmaz.bu evlilikte en önemli sorunlardan bi tanesidir iki tarafında gönlünü yapmayı bilmek.tamam ailede önemlidir ama bi tarafındada senin ömrünü geçirceğin kişi duruyor aynı evi yatağı paylaşcaksın bi yerde aileni bırakcaksın.sorumluluk almak lazım bazı şeylerden fedakarlıkta göstermek lazım.ama nedense erkekler evlendikten sonra ailesine düşkün olmayan biri bile anne kuzusu oluyo çıkıyo bnu anlamıyorum ben işte..bazı şyleri biz gibi ince düşünemiyolar yani düşünmek istemiyolar işlerine gelmiyo çünkü biz böyleyiz deyip çıkıp olaydan sıyrılıyolar.evlilikte herşey karşılıklı olmalı insan tek taraflı nereye kadar yürütebilir ki

Canım merhaba öncelikle düğünden bu kadar kısa bi süre önce ayrılmana cok üzüldüm bi kaç tane daha konu acmssın sanırım ne kadar üzüldüğünü oradan da anladım. üzülme deyince üzüntünün geçmeyeceğini biliyorum.Ama ya evlendikten sonra acı çekseydin.Daha kötü olurdu.. En azından sımdıden bıtmıs emin ol bi süre sonra unutacaksın yeni birileri cıkacak karsına.Benım cok yakın bı tandııgım dugunden cok kısa bı once ayrıldı. cok acılar cektı ve suanda baskasıyla evlenıyor yakında . emınım sende oyle olucaksın üzülme

sneinki cok daha tazeymis Allah seninde yardimcin olsn arkadasim. Bende senin adina üzüldüm ama her iste bir hayir vardir bize ser olarak gözüksede aslinda arkasinda kos koca bir hayr gizli sabirla o hayiri beklemeliyiz. Bence benim eski nisanliminda umrunda degilim aci cekmiyordur eminim takmiyordur cünkü cok vicdansiz ve gamsiz eminim sildi unuttu beni ama umrumda degil cünkü bende Kulak vermiyorum artk onu merak etmiyorum eskis Kadar eskiden cok takip ederdim simdi hic gerek duymuyorum salladim tamamen ALLAH yardimcimiz olsn hepimizinde hepimizde silip unutalim insallah gecmisi rabbim hayirli kapilar acsin bundan Sonra insallah hepimiziede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…