Aynen bu bende de var hayatta dememValla beni öldürsen 4 yıllık sevgilime "eski sevgiline baktım benden çok daha güzelmiş" tarzı bi şey söylemem. Ben hep kainat güzeliyim kafasındayım onun yanında kendimi güzellik olarak çok beğenirim egoist gibi konuşurum bazen ona tabi dozu fazla kaçırmamak lazım:) sen kendini beğendiğinde kendine güvendiğinde onların gözünde de çok güzel ve özel oluyorsun ilgilerini çekiyorsun.
Kendini beğenmeyeni, kendine değer vermeyeni kimse beğenmez kimse değer vermez bunu unutma. Süperim ben de içinden hep, ama eksiklerinin hatalarının da farkında olup onları düzeltmeye çalış.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Aklımı başıma almaya çalışıyorum.
Haklısınız kendimi küçük düşürdüm. Ama artık daha dikkatli olacağım ikimizin huzuru için . . böyle kötü düşünceleri kendi içimde de yaşatmayacağım artık.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Sizden gelen cevaplarla silkelendim. Eşimle mesajlaştık ve ben bir daha böyle yapmayacağımı söyledim. Şimdilik mesele kapandı. Ben de artık bu kötü sesleri susturacağım içimde.
İyi ki varsınız
Rus bi kizla gorusme amaco belliMerhaba,
Eşimle evlenmeden önce bir Rus kızla sevgili gibi görüşmüş. Kizla bir etkinlikte tanışmış. Sonra bir yıldan fazla uzak mesafeden görüşmüşler. en son Moskovaya onu görmeye gitmiş ama kız görüşmeye gitmemiş. Ayrılmışlar.
Bunu nişan vs tanışma döneminde anlatmıştı. Şimdi 7 aylık evliyiz . Ama bu kızı merak edip araştırdım ve etkinlik sayfasından buldum birlikte fotoğrafları da var. kızın facebook profilini de buldum.
Kız çok güzel
Ben zaten kendimle hiç barışık değilim. kız kardeşimle hep kıyaslandım arkadaş çevremde. Şu an o kızdan sonra nasıl bana baktı.. o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum. içimden ağlamak geliyor.
Eşime kızı ve fotoğraflarını bulduğumu söyledim. o da beni sevdiğini güzel olduğumu söylüyor ama buna inanamıyorum. sırf teselli için söylüyor . bunlara takılma vaktin değerli vs diyor ama benim içim huzursuz .
Ne yapmalıyım? nasıl düşünmeliyim?
Benim de eskiden görüştüklerim oldu ama ben esimden çok memnunum. keşke demiyorum arkaya dönüp. yine de acaba o diyor mudur diye çok üzülüyorum huzursuz oluyorum
Rus bi kizla gorusme amaco belli
o kizdan ne esinize yar ne de hanim olurdu
bunu anlayan esiniz ise kendine layik olani yani sizi secmis :)
Açıklayamaz açıklayamaz düşünsene hangi erkek ekildigini itiraf edebilir ki ?gurur kırıcı bir durum çünküİşte o yediği kazık daha çok içinde yer etmez mi? sordum geleceğini biliyor muydu sen onca yolu nasıl ne bekleyerek aldın diye. Çok açıklayıcı cevap vermedi konuşmayalım dedi. ben de kurdukça kurdum. Çok sevmiştir içinde yer etmiş unutamamıştır ondan cevap veremiyordur diye..
Çok sağol içimi rahatlattın
Afedersiniz ama sanirim irkci denilecek en son kisi benimNe alakası var ya
Nasıl ırkçı bir yaklaşım bu
Kuzenle evliliğe tam destek veriyorsunuz
Rusları onaylamıyorsunuz çok enteresan
En azından kuzenleriyle evlenmiyorlar
Rus bi kizla gorusme amaco belli
o kizdan ne esinize yar ne de hanim olurdu
bunu anlayan esiniz ise kendine layik olani yani sizi secmis :)
bunu anlayan esiniz ise kendine layik olani yani sizi secmis :)konu sahibini teselli edeceğim diye rus kızı gömme amacı neydi şimdi? rus kadınlarla evlenenleri görmedik mi sanki hiç?
Afedersiniz ama sanirim irkci denilecek en son kisi benim
Yabancilar burosunda calistigim icin gunde sizin dusunemediginiz sayida farkli millet din ve kultur insanlarla muattap oluyorum, hic bizamanda boyle bir yaklasimda bulunan olmadi
Ruslari onaylamiyorum demedimki
Ben Rus bir bayana bunu desem alinmaz; cunku onlarda evlilik dusunceleri bizim gibi degil namus kavramlari bizim gibi degil
Sen 4 adamla yattin 5.siyle evlen desem tabikide evlenmem ben daha gencim onla yattim diye evlenicem mi diye cevap cok duydum ben
Anlamadim yani ne alakasi var irkcilikla
KUZENLE EVLILIGE NEZAMAN BEN DESTEK VERDIM???????
Ne kadar ongoruslu insansiniz siz ayrica!
Bence ya siz farkli yonden anlamak istiyosunuz yada ben ifade edemiyorumÇok alakası var.
Olabilir 4 adamla yattıysa bu namussuz mu demek oluyor?
Bir de gülücüklü mülücüklü amacı belli, layık bilmemne yazmışsınız.
Sizce namus - evlenene kadar 4-5 adamla yatmamak.
Bu kadınlar 4-5 adamla yatıyorsa namussuz.
Çok çirkin bir itham, çok.
Gayet namuslu hak yemeyen, insanın kalbini kırmayan ruslar da var.
Lafın nereye gideceğini kestiremiyorsunuz.
Rusların namussuz olduğu gibi bir kodlama yapmışsınız.
Normal tabi *ruspu şakalarının yapıldığı ülkede.
Üyenin adını hatırlamıyorum, kuzenine yazıyordu en son
Oradan hatırladım savunduğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?