Eski Rus sevgili :(

Aynen bu bende de var hayatta demem
Bunda çevremin de etkisi var tabi kendimden güzel bulmam kimseyi
Kendine güvenmek önemli . Insan nasıl düşünürse o enerjiyi veriyor çevresine .

Pek Guzel olmayan bi arkadaşim vardı
Ama kendisini öyle anlatırdı ki bi ortama girerim herkes bana bakar , sevgilim kulum kolem oluyor , bana herkes hayran vs derdi hep .
Alla alla buna mi bakıyorlar diye düşünürsün ama biraz zaman geçince "güzel mi ki ya dur şu acıdan bakayım bi de hmm sanki güzel " diye dusunuyorsun . Seni düşündürüyor yani dışa verilen enerjinin etkisini onda görmüştüm

Evet görsel önemli ama bir yere kadardır benim için. Kimi insan dıştan dünya güzelidir ama bi konuşmasıyla bir hareketiyle bitirir herşeyi. Kimide sıradan bir dış görünüşe sahiptir ama konuştukça tanıdıkça çok seversin farklı bir değer edinir gözümde. Karakter bazen herşeyin önüne geçer yani. O yüZden kıyaslama kendini. Olduğun gibi sev kendini.

Allah askina kendinizi boyle seylerlere yiyip bitirmeyin..

benim esim bi suru slav kadinin arasinda calisiyor,Allah var tas gibi hepsi ama cogunun huyu bes para etmiyor.
hersey guzellikle olmuyor ki,oturup iki muhabbet sakalasma,uyum..yani bunlar cok onemli.
o aciz vucut elbette yaslanacak,insanin bedeni ve disleri temiz olsun,guzel koksun ve guzel bi gulusu olsun..bence erkekler icin gerisi fazla ayrinti oluyor.

Rus bi kizla gorusme amaco belli
o kizdan ne esinize yar ne de hanim olurdu
bunu anlayan esiniz ise kendine layik olani yani sizi secmis :)

Canım kendini geçmiş le kıyaslama asla ,seni yer bitirir bu duygular ,geleceğe bak ,ne güzel evlisiniz mutluluğuna kendi kendine gölge düşürme

Kusura bakmayın ama dertsiz başınıza dert arıyorsunuz.

Rus bi kizla gorusme amaco belli
o kizdan ne esinize yar ne de hanim olurdu

Ne alakası var ya
Nasıl ırkçı bir yaklaşım bu

Kuzenle evliliğe tam destek veriyorsunuz
Rusları onaylamıyorsunuz çok enteresan
En azından kuzenleriyle evlenmiyorlar

Açıklayamaz açıklayamaz düşünsene hangi erkek ekildigini itiraf edebilir ki ?gurur kırıcı bir durum çünkü

ya kendimizden dusunelim cok yakısıklı bi adam olmus olsun hayatınızda ama davranısları hareketleri oyle iticiki o insandan sogursunuz yakısıklı olması falan birsey ifade etmez cunku itici gelir yani olmus bitmis birseyler var adam surekli adını anar sosyal platformlardan surekli takip eder ozaman suphe duymak normal..ve bir kadında guzellikten once gelen sey ozguven o varsa eger zaten karsı tarafa bunu hissettirirsiniz ben guzel degilim o daha guzel denildiginde erkekler bundan olumsuz etkileniyor

benim arkadaşım dünyalar güzeli hatta bir rus a taş çıkartır.
hem fiziksel hem yüzü hem renkli gözleri hem aklı hemde çok güzel giyinişiyle...
onunda eşinin önceden rus sevgilisi olmuş yıllarca taktı durdu.durduk yere.
onu bir silkelemek istiyorum böyle bir kız niye öyle düşünüyor,tabiki özgüvensizlikten...
sendede onu gördüm.
eminim sende güzelsindir.

Ne alakası var ya
Nasıl ırkçı bir yaklaşım bu

Kuzenle evliliğe tam destek veriyorsunuz
Rusları onaylamıyorsunuz çok enteresan
En azından kuzenleriyle evlenmiyorlar
Afedersiniz ama sanirim irkci denilecek en son kisi benim
Yabancilar burosunda calistigim icin gunde sizin dusunemediginiz sayida farkli millet din ve kultur insanlarla muattap oluyorum, hic bizamanda boyle bir yaklasimda bulunan olmadi
Ruslari onaylamiyorum demedimki
Ben Rus bir bayana bunu desem alinmaz; cunku onlarda evlilik dusunceleri bizim gibi degil namus kavramlari bizim gibi degil
Sen 4 adamla yattin 5.siyle evlen desem tabikide evlenmem ben daha gencim onla yattim diye evlenicem mi diye cevap cok duydum ben
Anlamadim yani ne alakasi var irkcilikla

KUZENLE EVLILIGE NEZAMAN BEN DESTEK VERDIM???????
Ne kadar ongoruslu insansiniz siz ayrica!

Tamam kıskan da hissettirme yahu. Özgüvensiz gözükmek çirkin gözükmekten çok daha kötü. Kendine güven. Seni beğenmese, çirkin bulsa zaten evlenmezdi. Çünkü çıtası o Rus güzele çıkmış. :) çok güzel bir kızdan sonra seni sevmesi senin de güzel bir kız olduğunu gösteriyor bence. Eminim sen de çok güzelsindir. Güzellik renkli göz hokka burun dolgun dudaklarla sınırlı değil.
Kendine güven kendini sev ve dediğim gibi kocana bu özgüvensizliğini sakın yansıtma. Kendinle barışık ol.

Rus bayanlar turk erkeklerin daha cok
konu sahibini teselli edeceğim diye rus kızı gömme amacı neydi şimdi? rus kadınlarla evlenenleri görmedik mi sanki hiç?

Çok alakası var.
Olabilir 4 adamla yattıysa bu namussuz mu demek oluyor?

Bir de gülücüklü mülücüklü amacı belli, layık bilmemne yazmışsınız.

Sizce namus - evlenene kadar 4-5 adamla yatmamak.
Bu kadınlar 4-5 adamla yatıyorsa namussuz.

Çok çirkin bir itham, çok.

Gayet namuslu hak yemeyen, insanın kalbini kırmayan ruslar da var.

Lafın nereye gideceğini kestiremiyorsunuz.
Rusların namussuz olduğu gibi bir kodlama yapmışsınız.
Normal tabi *ruspu şakalarının yapıldığı ülkede.

Üyenin adını hatırlamıyorum, kuzenine yazıyordu en son
Oradan hatırladım savunduğunuzu

güzellik göreceli bir kavramdır emin olun eşiniz sizin gibi düşünseydi zaten sizinle evlenmezdi .. kuruntuları bir kenara bırakın eşinize sıkı sıkı sarılın bence:)

güzellik göreceli bir kavramdır emin olun eşiniz sizin gibi düşünseydi zaten sizinle evlenmezdi .. kuruntuları bir kenara bırakın eşinize sıkı sıkı sarılın bence:)

Bence ya siz farkli yonden anlamak istiyosunuz yada ben ifade edemiyorum
Sizin dusunceleriniz sizin olsun
Ben boyle bi imada bulunmadim
Benim de Rus arkadaslarim var onlara bunu soylerken namussuzsun anlaminda demiyorum onlarda boyle algilamiyor zaten
Saygi cercevesinde anlasabiliyoruz bin bir turlu insanlarla dusuncelerle
ama kendimi Sizlere anlatmakda zorluk cekiyorum bende bunu anlamiyorum

EVET KUZENINE ASIK OLAN BAYANI HATIRLUYORUM
ORADAKI BUTUN YAZILARIMI TEKRAR OKUYUN BENCE
Yanlis oldugunu biliyodu tavsiye bekliyodu hepiniz yerden yere vurdunuz hic bisekilde objektif bakilmadi
Turkiyede hic kuzen evliligi duyulmamis gibi davrandiniz hatta yas farki buyuk oldugu icin onaylamadigimi defalarca bildirdim ama kiz bosluga dustugu icin tavsiye verilmesini yazdim

KUSURA BAKMAYIN AMA BEN ONYARGILI DEGILIM OBJEKTIF BAKIYORUM
Bu tartismayi burada birakiyorum konu sahibine daha fazla ayip olsun istemiyorum

Ben sizin dusuncenize saygiliyim sizde bana saygilisysaniz olgunlugunuzu ortaya koymus olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…