Eski Rus sevgili :(

alllahım rus denınce istenmeyen tüylerim halay çekiyor

benım eşimin de olmuş.ve eşim yapı olarak renkli gozlu sarısın kızlara bakmış.hatta ilkokuldaki aşkı da sarısınmış....erkeklerın böyle bı zaafı var ne yazıkki..ama neden ezık gıbı davrandın kı..bence sende cok guzelsın..lutfen toparla kendını ve onunla kıyaslama kendını..

Eşini güzelliğinle değil özgüveninle elinde tutacaksın. Ne o öyle. Ben güzel değilim, eskisi daha güzel, benle ne işi var. Bu soruları bir kenara at. Önce kendini sev.

Bu arada adamın aklına da sokup sokup durma.

Güzellik dediğin nedir ?kendini begenemeyenleri bir türlü aklım almıyor.hic tahammül edemediğim insan tipi.sen kendini sevmezsen seni kim sevsin bu düşünceleri at kafandan,eşin Cokmu yakisikli ondan yakışıklısı yokmu?evlilikte önemli olan iyi anlaşmak iyi vakit geçirebilmek,bir sorun olduğunda oturup konuşabilmek..guzellik teeeee bunun neresinde kaliyor..
Bir daha sakın eşine bu dusuncenden bahsetme sonra birakir gider kendini suçlarsın.

Şu eski sevgilileri niye kıskanıyorsunuz anlamıyorum,adı üzerinde eski.

Üstelik adama da söylemişsiniz,çok iyi yapmışsınız,tebrikler.

Boş yere sıkma canınızı. Eşin demek ki seni sevmiş seninle evlenmiş.
Bu konuyu bir daha açma bence eşine

ben olsam bende catlarım cok köü ya.ama seviyodur senı yoksa evlenmez.

Bana da çok erkeksi gelmiyor ya sarışınlar

ben de genel olarak esmer erkekleri severim de bazı sarışınlar da yok böyle bi yaratılış dedirtiyor yahu türklerde hiç görmedim ama bi kaç yabancı gördüm karşına oturt incele ama esmer erkek her zaman bir adım önde tabi

Aynen bazı sarışınlar fena cidden ama nadirdir sarışın beğendiğim :)

güzel kızdan ağzı yanmış ne güzel . Artık beğendiği her ortalamanın üstünde güzel için ağzım yandı der Sevin yani

Hiç eşinin aklına bunları sokma bence. Ne gerek var komplekse.istese onunla ya da başka güzel bir Rus'la evlenirdi. Seni seçmesinin çok daha önemli Bi sebebi olmalı

Aynen bazı sarışınlar fena cidden ama nadirdir sarışın beğendiğim :)

konuyu dağıtmak gibi olmasın ama leonardo'nun titanic'teki çekiciliği bi de gözü renkli olup kendi esmer olan erkekler var ki onlar zaten özenilerek yaratılmış şanslılar jesse metcalfe'yi bilir misin bilmem ama bi bak ne müthiş bi çekiciliktir o

ruslara karşı özel bir ilgisi yoksa problem değilde taa rusya ya kadar kızı görmeye gitmeside enteresan
ancak bunu evlenmeden önce değilde şimdi problem etmen bana garip geldi

Sizinki resmen adamin aklina karpuz kabugu dusurmek olmus....Neden boyle bisey yaptiniz gelmis gecmis hadi bi hata yaptiniz arastirdinjz zaman harcadini degmez bi kadina niye adama soyluyorsunuz ki ? Cok yanlis bir davranis bence ...birde neden kendinizi bu kadar cirkin ezik hissdiyorsunuz yazdiklarinizdn bunu anldim yanlis anlamayin..Siz cirkin biri olsaydiniz o adam szi alirmiydi bir evin icine girmek evlenmek cok buyuk bi olay adam o kadar emege maddi manevi katlandiysa degerlisin demekki....Hem o kadin basit bi olay soyle dusunun evlenilecek biri gorseydi o bayani onunla evlenirdi.....simdi sakin olun bu konuyu asla bidaha acmayin.....Adamin aklina su kacirmayin....Unutum gitsin asla esinizle bu konuyu bidaha konusmayin ve kendinize bu kadar acimaktam vazgecin lutfen siz ozel ve guzel bir kadinsiniz surekli aynaya bakip bunu tekrarlayin

Bende yeni evliyken kendimle hiç barışık değildim eşimin ailesi yüzünden..
Eşim beni çok seviyordu ama ailesi hep beni çirkin buluyorlardı eltim görücüye gittikleri kızlardan bahsederdi, görümcen şu ailenin şöyle güzel bir kızı vardı abime kız ararken onu atladık demesi (bunun üstüne görümcenin eltisi aaaa olurmu sizin gelininiz çok güzel çok yakışıyorlar birbirlerine dedi ben bunlara kulak misafiri oldum) kv bu konuda biraz sakin kalıyordu ama oda beni beğenmiyordu..
Bir gün bunlardan eşime bahsettim kahkaha attı ben yengeme göstereceğim dedi seni şişirip duruyor dedi bırakmadım sonra anladımki hepsi beni sevmedikleri ve kıskandıkları için yaptıklarını anladım...
Sana yazdımki böyle şeylere kafanı takma ben zamanında çok takıp yıprandım boşuna takıyor insan..

Not seni izlemeye alıcam resimlerimize bak bakalım nasıl biriyim çirkinmiyim değilmiyim ama doğruyu yaz

Rus kadınlarıyla arkadaş olarak görüştük diyen yok zaten. Ne hikmetse hemen sevgili moduna giriyorlar tanımadan birbirlerini. Bu ilişkinin ne niyetle olduğu açık.
Kadın ya yolunacak daha iyi bir kaz buldu. Ya da eşiniz fazla yapışkan oldu ki görüşmemiş yüz yüze. Görüşselerdi ne olurdu? Sonu evlilikle biten bir ilişkileri olmazdı bence. Eşiniz klasik Türk erkeği ise zaten evlenecek eğlenecek kadın seçeneklerine göre hayatını düzenlemiştir. (Doğru ya da yanlış.) Siz de evlenilecek kadınsınız işte.
Bunları bilmek sizi mutlu eder mi etmez. Kurcaladıkça huzursuz olursunuz. Siz şuana odaklanın bence. Evli bir adam olduğunun farkında mı? Hala aynı kafa da mı yoksa? Bunlar önemli. Düzenli bir hayat sürüyorsa geçmişi kapatın.

Her şey güzrllik mi?
Ben erkek olsam sevgisini canayakın şekilde gösteren ,iyi niyetli temiz kalpli ve sempatik bir kıza aşık olurdum kesin.güzele gerek bile yok bak sempati yeterli

Ya bu kadar özgüvensiz , ezik görünmek için niye uğraşıyorsunuz ? Baksanız bile kocanıza niye söylüyorsunuz? Niye teselli bekliyorsunuz. Çok ezikçe bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…