Eski Rus sevgili :(

Rus bayanlar turk erkeklerin daha cok

bunu anlayan esiniz ise kendine layik olani yani sizi secmis :)

cevabınızı pek anlamadım da :) sormak istediğim soru şu, rus kızlarla sadece başka amaçlarla mı görüşür erkekler? ben rus olarak doğsaydım da hangi ırktan olduğu farketmez bi erkek bana o gözle baksaydı ne kötü olurdu...

Bunla idare edeyim lafi evlilikte soylenebilecek birsey degil.
Kaldi ki kiz cok guzel olsa ne olur en guzel insanin tavirlari havasi oyle ayridir ki karsisinda guzel insan halt eder.
Huyunuz guzel olsun karsinizdaki kisi icin fiziken de cok hos olursunuz emin olun

Keşke bakmasaydınız yani kemdinizle barışık değilseniz neden bakıyorsunuz o kız çirkinde olsaydı güzel bi yanını bulur yine rahatsız olurdunuz. Ayrıca kimbilir daha kimlerden hoşlanmış kimlerle konuşmuş görüşmüştür. Ama şuan süzinle birlikte. Sizi sevdiğini söylüyor. Yani kız rahatsız etse araya girmeye çalışsa ya da eşiniz aklı onda kalmış gibi davransa anlicamda. Kemdi kendinize kuruyorsunuz

Cevabim bu; konu sahibini teselli amacli degil rahat olsun diye sunu yazdim
"bunu anlayan esiniz ise kendine layik olani yani sizi secmis :)"

KESINLIKLE HAYIRRR !!! LUTFEN BAKIN YUKARDA BI ARKADASADA SOYLEDIM ben kucumsemiyorum yada namuzsuz demiyorum HASA banami dustu, kimsenin namus nobetcisi degilm

TABIKIDE RUS OLDUGU ICIN ILLAKI O AMACLA GORUSTU DIYE BISE DEMIYORUM
Rus bayanlar veya baska milleten olanlar
Bizim gibi goruselim sonra evlenelim amacla odaklanmazlar, onlarda duygusal anlamda guzel iliski yasayip asklarini yogun yasayan insanlar ama kafalarindaki tek sey evlilik degil yani zaten dusunuyosam evlenirim dusunmuyosam kendimi kullandirdim diye bi dusunce yok

Dusuncelerimi dile getirirken yanlis bisekildemi getiriyorum anlamadimki

Ya onu bnu birak sen evliligine bak nasi kocana o kizi bldm resmini gordum falan dersn?? inanamiyrm kendini neden bkdr dusuruyosn sen yanlis yapmssn sncta snnle evlenmis o kizi sevse ona gderdi kurcalayip durma

Birşeyin kulağına su kaçırmışsınız resmen. Keşke yapmasaydınız. Bence acilen kendinizle barışmanız lazım. Siz kendinizi ne kadar sever,sayar,beğenirseniz çevrenizden de geri dönüş o kadar olacaktır.

yoo ben anladım açıklamadan sonra sizi :) aynen dediğiniz gibi de olabilir

Neden bu kadar büyüttünüz ki.
Herkes bir değildir, kimi dış görünüşte güzeldir kimisi içinde güzeldir.
Zaten önemli olan huy güzelliği, herşey bir yana.

Ben o kadar güzel bir kadın değilim fakat çirkinde değilim.
Ama bu anlamda hiç bir zaman eşime karşı bir özgüvensizliğim olmamıştır.
Benden güzel o kadar çok kadın var ki dünyada, hangisini kıskanayım?
Bu saçma bir düşünce olur.

Geçmiş geçmişte kalmış yaşanmış bitmiş.
Eşiniz sizi seviyorsa ve bu sevgisini belli ediyorsa zaten kafanıza takacak birşey yok.
Ayrıca Rus ırkı zaten tabiatı gereği yabana atılmayacak güzellikteler.
Ben olsam sıkmazdım canımı, eşim ile olan muhabbetime (huzuruma) bakardım.

Dert mi arıyorsunuz kendinize
Adam sizi beğenmiş ve evlenmiş
Aklına başka fikirler sokmayın
Özgüvensiz kadın gerçekten kötü görünüyor dışarıdan
Kendinize de eşinize de bunu yapmayın

Bu benimde merak ettiğim bir şey ya gerçekten erkeklerin önceki sevgilisi çok güzelse bende illet oluyorum adamlar unutuyor mu bunları?
Benim esim de capkinmis zamaninda guzel sevgilileri de olmus (sormadim konusmadim esimi eskiden tanidigim icin biliyorum) unutup unutmamasi hic sorun degil, benim kendime deger vermemi saglamis adam daha unutmasa nolur o artik BENIM

benim annem çok çirkinsin, kimse almaz evde kalacaksın derdi hep.
okulun popi oğlanı 10 sene peşimden koştu.
eşim sözümden çıkmaz, her ne istersem yapmaya çalışır :)

yoo ben anladım açıklamadan sonra sizi :) aynen dediğiniz gibi de olabilir
Sonunda basarabildim heralde kendimi anlatabilmeyi
soyle bisey de soyleyebilirim konu sahibine

Kuzenim (yani Turk ) cok guzeldir ailenin en guzel kizidir ! boy pos guzellik fizik diyecek biseyim yok
ama gel gelelimki kizda bir karakter var illallah dedirtecek bisey
1 hafta otelde kaldim, cok sabirliyimdir gidene kadar bise demedim ama otelde tanistigimiz gencler kuzenime cok buyuk ilgi duydular ilk 2 gun guzelliginden dolayi, sonrasinda kiza yaklasmak bile istemediler

YANI diyecegim suki, O rus kizi guzeldi belki ama gerek davranislari (davranislari derken illaki cinsel anlamda degil rahatliklari, yani sevgilisi varken bile baska bir erkeklerle bizim turk erkeklerin kabul etmeyecegi sekilde yakinlasmalari) gerek karakteri uymamiski esinize , oda sizi secmis!

Kendi bacagina ates ediyorsun farkindamisin kiskanabikirsin hatta resimlerine bakabilirsin ama esine neden söyledin
Seni aldatacagindan cok korktugunu ona belli ettin aldatmasa bile bu özgüven yeter ona kaldiki bitmis gitmis yani ne diye adamin aklina getiriyon

ben benım hayaşimde biri erkek vardı,onan çok benzeyen biri ile tanıştım,eridim tabi,lakın sonra huyunu görünce kaçtım hızlaaaa,yok bacım görüntü bir yere kadar,yoksa kımse kımse ıle vlenmez durmazdı,ama suç sneın,daha doğrusu bu rus olayına sana anlatan eşinin,kımsneın geçmişini anlatırmayın,bırı bana ben anlatım sendne anlat dedi,aman ben dinlemım sende sorma dedım,bırakın bu işleri

Ya rus kızları hakkındaki lafları duymadın mı, turk kızları rus kızlarının tırnagı olamaz turk kızlarını sabun yapalım !!! uyyuz oluyorum bunları duydugumda, turk kızları kıllı kılllı işte bızım hakkımız degıl mı guzel kızlarla evlenmek ne bıleyım demedıklerı yok kı, onlar guzel bız cırkınız ifadesi anlıycagın bunun algısı bıle yeter. kıeve gıttım kucagıma rus kızları yagdı artık gelmem burada hıc yasamamısım orası bambaska, her erkege 10 kız düşüyor turk kızları onların ellerıne su dökemez vsvs . pislik pislik laflar hep.

gercekten guzeldırler tamam olabilir belkı guzeller ama bızım de ruhumuz içimiz guzel onların da guzeldır belkı ama bılemem ayrıca ıspanyol ve ıtalyan erkeklerı de gayet yakısıklı en yakısıklı turkler gıbı hepsı degıl mı ama göruyoruz orda burda tvde ... neyse guzeldır muhtemelen rus kız genelı guzel cunku ama sen takılma senle evlenmıs senın ruhun aklın kalbın onunla anlasmıs. layık mı goremıyorsun kendıne ? hıc oyle dusunme her sey guzellık degıl belkı senden guzeldır olabilir onlar cok guzel gercekten cogu ama cok erken çökuyorlar 40 yasta yaslı gıbı gorunuyorlar bunu da goruyoruz,bız belkı genc kalıcaz nerden biliyorsun :)

bak kıvanc tatlıtug bile dunya guzelı azra akınla anlasamadı da gıttı normal bır çalışan kızla evlendı o da guzel ama dunya guzelı degıl sonucta dıgerı tescıllıydı, anlasamadı ama mesele kalbın aklın uyumu.

Vallahi kendimi beğenirim ama bu demek değil ki dünya da ki en güzel kadın benim.
Eşimin eski sevgililerini hiç görmedim ama benimle evlenmeyi tercih ettiğine göre onun gözünde diğerlerinden çok daha üstünüm..

Not: Asyalı erkekler çok yakışıklılar

Ayol eşine niye söyledin Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…