- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
Cenazeyle doğum gününü bir tutmak ta pesSize ne ki
Eşiniz eski sevgilisinin cenazesine gitsin mi ya
E doğum gününe düğününe filan da gitsin o zaman ne mana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cenazeyle doğum gününü bir tutmak ta pesSize ne ki
Eşiniz eski sevgilisinin cenazesine gitsin mi ya
E doğum gününe düğününe filan da gitsin o zaman ne mana
Yaşlılarımız cenaze ve taziye olayına aşırı önem veriyor.Amcam geçen sene covidden vefat etti. Şimdilerde babam virüs bulaşır diye bizim cenazemize gelmeyenler yüzüme gülüyor, başkalarının cenazelerine koşarak gidiyor diye içerliyor. Olayın sıcağıyla olmasa da üzerinden zaman geçince hatırlanıyor.
Başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsunAile dostuyduk. Bir zamanlar çok sevmiştim, bana çok kötülüğü de oldu ve maalesef iyi ayrılmadık ama yine de kendisinin de ailesinin de bende emeği çoktu. Gitmedim cenazeye... ailesi bekledi biliyorum... Onlar benim babamın cenazesine geldiler... ben gidemedim. Eşim istemedi gitmemi (biliyor her şeyi). İl dışındayız, ayrıca ertesi gün uzun yola çıkmak için hazırlık içindeydik, zaten gitmem sorun olurdu.. ama ... bilmiyorum tarif etmek çok zor.
Basin sagolsun.. bosanmismiydiniz onunla? Bence biraz nasil ayrildiginla ilgili..zaten ölmüş birini kiskanacak degillerAllah rahmet eylesin.
Kendinizi suclamayin. Genc birinin ölümü seven sevmeyen herkesi etkiliyor. Ama eski sevgiliyi eskide bırakmak gerekir, zaten müsait degilmissiniz.
Ben eski esimin mezarligina ne zaman gidecek olsam esim götürür. Sonucta eski de olsa eşimdi, sorunsuz bir iliskimiz, hayatimiz vardi ve cocugumun babasi. Erkeklerden görebilecegin max medeniyet seviyesi bu. Üstü yok, kodlarinda yok.
Ben olsam cenazedir gitsin derdim. Ama erkeklerden cıkmıyor bu. Duanızı edin, ailesini de tekrar ararsiniz.