ben görüşürdüm ona hissettiklerimi net bir şekilde söyler kalkardımArkadaşlar eski konum da anlatmıştım ayrılalı 5 ay oldu kendisi ayrılmak istedi yalvardım resmen ama yine de gitmek isteyince ayrılığı kabullenmekten başka çarem kalmamıştı .Bu 5 ay bounca kendisiyle en ufak bir iletişimim olmadı çok acı çektim ağladım ama bende bitirdim kafam da ilk konumda da yazdığım gibi barışmak filan kesinlikle istemiyorum.Şimdi farklı numaralardan kendisini engellediğim için işyerimden ve cebimden aryıor mail atıyor ısrarla son bir şans vermemi istiyor hiç birine cevap vermedim geçen cuma iş çıkışı beni beklemiş o anda telaşla acelem olduğunu görüşebileceğimizi onu arıycamı söyledim .Aslında konuşacak hiç birşeyim yok ve ciddi nefret ediyorum .Yakın bir arkadaşım da sakin ve umursamaz olmamı ve görüşmemi söyledi.Ve görüşmede ne kadar doğru bir karar aslında başta anlamıyor insan zaman geçince anlıyor sana hiç kırgınlığım yok hiç birşey yok çünkü artık içimde ikimiz için de ne kadar doğru bir kararmış de diyor .Sizce ne yapmalyıım ve son konuşmam nasıl olmalı ? Arkadaşım içinde bişey kalmasın nefret bile bir duygu onu affet ve sonsuza kadar unut diyor ?Görüşmem gereksiz mi olur sizce ?
İşlerinin yoğuluğu bana vakit ayıramaması babasını rahatsızlığı gibi birçok sebepten dolayı bunaldığını ve bir kaç ay ona müsade etmemi istemişti ondan önce yine aynı edenden dolayı ayrımak istemişti ama ben deli gibi koşup yüzyüze konuşunca vazgeçmiş 2 gün sonra whatsaptan yazmıştı bana bi kaç ay zaman ver diye zaten bilgisayarı filan bende kalmıştı hatta onuda sormuştum burdan kargola gönderdim yine burdan fikir alarak saolsun arkadaşlar yani gururum çok incindi barışmak filan istemiyorumAyrilik sebebi neydi karsi tarafin?
Ben olsam görüsmezdim.
İstemiyorsan istemiyorum diyeceksin gayet açık ve net..
O ayrıldı ve ısrarına rağmen sana bir şans vermeyene sen niye şans verecekmişsinsala
Görüşmek hiç bir şeyi değişitirmeyecekse, görüşme! En azından duruşunu görsün ömrünün sonuna kadar pişman olsun
Evet bende öyle düşünüyorum sevgim 2 yıl önce tanıdığım o adama var ama bu insan yabancı bana o sevdiğim adam çoktan gittiZaten son konuşma yaparak bitirmişsin. Bitmiş yani. Tekrar bi son konuşmaya gerek yok. Sevginden bittiyse o bi yabancı artık. 5 ayda başkasını bulamamış seni cepte görmüş
Ben şöyle bir tokatı yüzüne patlatmak istiyorum içimden hep o his geçiyor manyakmıyım neyimben görüşürdüm ona hissettiklerimi net bir şekilde söyler kalkardım
Ararsa aç telefonu, senin için harcıyacak vaktim yok, bitti de.
Terbiyesize bak, isteyince bıraksın, keyfi gelince geri dönsün. Niye ayağına kadar gidip açıklama yapacaksınız ki? Değmez.
Onlar ömür boyu pişman olmazlar asla ama biraz süründürsem mi diyorum aslında ben demiyorum şeytan diyor :)
Görüşme.Arkadaşlar eski konum da anlatmıştım ayrılalı 5 ay oldu kendisi ayrılmak istedi yalvardım resmen ama yine de gitmek isteyince ayrılığı kabullenmekten başka çarem kalmamıştı .Bu 5 ay bounca kendisiyle en ufak bir iletişimim olmadı çok acı çektim ağladım ama bende bitirdim kafam da ilk konumda da yazdığım gibi barışmak filan kesinlikle istemiyorum.Şimdi farklı numaralardan kendisini engellediğim için işyerimden ve cebimden aryıor mail atıyor ısrarla son bir şans vermemi istiyor hiç birine cevap vermedim geçen cuma iş çıkışı beni beklemiş o anda telaşla acelem olduğunu görüşebileceğimizi onu arıycamı söyledim .Aslında konuşacak hiç birşeyim yok ve ciddi nefret ediyorum .Yakın bir arkadaşım da sakin ve umursamaz olmamı ve görüşmemi söyledi.Ve görüşmede ne kadar doğru bir karar aslında başta anlamıyor insan zaman geçince anlıyor sana hiç kırgınlığım yok hiç birşey yok çünkü artık içimde ikimiz için de ne kadar doğru bir kararmış de diyor .Sizce ne yapmalyıım ve son konuşmam nasıl olmalı ? Arkadaşım içinde bişey kalmasın nefret bile bir duygu onu affet ve sonsuza kadar unut diyor ?Görüşmem gereksiz mi olur sizce ?
İşlerinin yoğuluğu bana vakit ayıramaması babasını rahatsızlığı gibi birçok sebepten dolayı bunaldığını ve bir kaç ay ona müsade etmemi istemişti ondan önce yine aynı edenden dolayı ayrımak istemişti ama ben deli gibi koşup yüzyüze konuşunca vazgeçmiş 2 gün sonra whatsaptan yazmıştı bana bi kaç ay zaman ver diye zaten bilgisayarı filan bende kalmıştı hatta onuda sormuştum burdan kargola gönderdim yine burdan fikir alarak saolsun arkadaşlar yani gururum çok incindi barışmak filan istemiyorum
hiç uğraşma canı sonra biz kadınlar vicdan azabı çekiyoruz bırak doğasına öküzüBen şöyle bir tokatı yüzüne patlatmak istiyorum içimden hep o his geçiyor manyakmıyım neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?