- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Ben böyle bir durum yaşamıştım ve karşılaştık buluşmadık,hiç içimden gelmemişti nasılsına iyiyim demek.O kadar yabancıydı.Sadece kendi ruhun için onu affet ama yanına gitmeden de affedebilirsin.Ben gitmezdim.Boşa zaman kaybı emin ol.Arkadaşlar eski konum da anlatmıştım ayrılalı 5 ay oldu kendisi ayrılmak istedi yalvardım resmen ama yine de gitmek isteyince ayrılığı kabullenmekten başka çarem kalmamıştı .Bu 5 ay bounca kendisiyle en ufak bir iletişimim olmadı çok acı çektim ağladım ama bende bitirdim kafam da ilk konumda da yazdığım gibi barışmak filan kesinlikle istemiyorum.Şimdi farklı numaralardan kendisini engellediğim için işyerimden ve cebimden aryıor mail atıyor ısrarla son bir şans vermemi istiyor hiç birine cevap vermedim geçen cuma iş çıkışı beni beklemiş o anda telaşla acelem olduğunu görüşebileceğimizi onu arıycamı söyledim .Aslında konuşacak hiç birşeyim yok ve ciddi nefret ediyorum .Yakın bir arkadaşım da sakin ve umursamaz olmamı ve görüşmemi söyledi.Ve görüşmede ne kadar doğru bir karar aslında başta anlamıyor insan zaman geçince anlıyor sana hiç kırgınlığım yok hiç birşey yok çünkü artık içimde ikimiz için de ne kadar doğru bir kararmış de diyor .Sizce ne yapmalyıım ve son konuşmam nasıl olmalı ? Arkadaşım içinde bişey kalmasın nefret bile bir duygu onu affet ve sonsuza kadar unut diyor ?Görüşmem gereksiz mi olur sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?