eski sevgili ısrarla görüşmek istiyor ?

birincisi o görüşmek istiyor. yani sen kabul edersen onun istediği olacak. ona istediğini vermemek yani kesinlikle tavrını koyup görüşmemek en güzel intikam olacaktır bence. ikincisi sakın intikam almaya kalkma, genelde böyle durumlar ele yüze bulaşır. üçüncüsü eski eskide kaldı. bir daha beraber olduğunda yine aynı hareketi yapması olasılığı yüksek.

empati yap
sana böyle Bişey yapılsa nasıl hissederdin.
şuanda görüştüğün kişi için pekte hoş olmayan bi durum olur.

gorusmenin bi anlami da yokhayatında biri olmasa da görüşme derdim.
bi süre sonra vazgecer

görüşmemeni öneririm. çünkü görüşürsen seni manipüle edebilir, yapma bize bi şans ver seni çok seviyorum deli gibi özlüyorum vs vs diye. klasik ayrılık sonrası dönen erkek.

Benzer bir durum yaşamıştım. ben görüştüm ama sadece nefretimi yüzüne vurmak içindi. Yinede hırsımı alamadım ve daha kötü hissettim. Bence görüşmemek en iyisi.

Hic görüsme bence. En büyük intikam, ona yeni biriyle tanistigini
Cok mutlu oldugunu söyle. Bu ona yeter, oda seviyorsa tabi.
Seven insan bunlari yasatmaz oda baska tabi

Yüzyüze gelince iş değişir,herşey bitti nefret ediyorum diyen sen bi bakmışsın yine onunlasın o yüzden hazır bu duruma hiç görüşme derim.

Simdi hazir kararin bu kadar netken arkasinda dur. Gorusursen yumusatma ihtimali cok yuksek. Yumusamam deme sonucta yakin gecmiste cok istedigin biri arti nefret zaten cok tehlikeli her an tekrar aska donebilir. Konusurken seni yumusatmak icin ne demesi gerektigini gayet iyi biliyodur bence. O yuzden hazir istemiyoken uzak dur bence.

Özleyen çok seven insan bence 5 ay bile dayanamazdı.Emin olun o 5 ayda bi işler çevirmiştir ve işler umduğu gibi gitmediyse de kürkçü dükkanına dönmeyi uygun görmüştür.
Yani işin özü bu kadar bu kadar basit aslında.
İntikam olayı filan da çok saçma bana kalırsa zaten sizin onsuz mutlu olmanız ve hayatınıza devam etmeniz en büyük intikamdır.
Zamanında ben de eski sevgilime dönmek gibi bir hata yaptım ve her şey eskisinden daha beter oluyor emin olun.Yani aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek çok anlamsız zaten.

Kaçan kovalanır.
Bir kaç ay istemiş 5 ay gitmiş. Şimdide dönmek istiyor
O her gittiğinde siz kürçü dükkanı gibi bekleyecek misiniz
Bitti diyorsanız konuşacak birşey kalmamış demektir.
50 defa söylemek neden

Net bir ifadeyle mesaj yada mail yaz "Seni kesinlikle istemiyorum bitti ve bir kez daha rahatsız edersen hukuki yollara basvuracagim" de.. Sen sustukca naz yapıyorsun sanıyor dediğimi yaz yolla tecrübeyle sabittir korkar gider

Bu son kez görüşmeler hiç orda noktalanmaz benden söylemesi..

Yakana yapışacak iyice.

kacan balik buyuk olurmus demekki bosver takilma aklini kurcalamasina izin verme

ben istediğimde beni istemeyeni sonradan aşkımdan ölse istemem ben... düşünün 5 ay sonra sonkez görüşmek isteyen siz olsaydınız onun duyguları olmasaydı o kabul eder miydi?hiç sanmıyorum.

Senin ex laftan anlayan cinsten degil.Baska telefonlardan rahatsiz eden kisi , bulusursan kolay kolay birakmaz.O nedenle hic bulusma.Ille bisey yapmak istiyorum dersen de , gorusme ayarla telefonda.Ve gitme bir guzel ek.Sonra arayinca da aa unutmusum ben ya filan diyebilirsin.Su an gelebilecek durumda da degilim zaten gorusecek bisey de yok.Artik beni rahatsiz etme dersin.Devam ederse de bir erkek cevap verirsin telefonuna , sonra bir daha aramaz.

5 ay uzdukten sonra dönse nolur aptala bak daha iyisini bulsa dönmezdi zaten.

Ben böyle bir durum yaşamıştım ve karşılaştık buluşmadık,hiç içimden gelmemişti nasılsına iyiyim demek.O kadar yabancıydı.Sadece kendi ruhun için onu affet ama yanına gitmeden de affedebilirsin.Ben gitmezdim.Boşa zaman kaybı emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…