zaten bunlar ayrilmak icin bir sebeb degilki. Herkezin hayatinda bunaldigi, s1k1ldigi, duruldugu zamanlar oluyor. Sessizlesebilir ama bunlar icin ayrilmak bambaska birsey. Anladigim kadariyla sizde ask, sevgi bitmis. Bence görüsmemek daha dogru olur. Cok israr ederse mesajla aciklarsiniz istemediginizi
Benim sevgim bitmedi ama şuan ki insana güven duymam kendimi ona tekrar bırakmam mümkün değil bazen hala çok özlüyorum ama biliyorum ki benim sevdiği adam o güzel anılarda kaldı biten bitmiştir benim için şimdi çok daha iyiyim ve hazır olunca yine aşık olucam inşallah :)
Eski konumda bahsettim demişsiniz biraz baktım .Sizden birkaç ay zaman isteyip geri mi geldi .
Onunla görüsünce ona bir daha sans vereceksiniz gibi geldi bana..bundan da korkuyor olabilirsiniz..bu arada siz de benim de soyle 5 ya da 6 sene hatta belki daha uzun süre düsünmeye ihtiyacm var deseydiniz..
Bence görüsmeyin..yine aci cekersiniz
Görüşünce evet onun o yalvaran köpek bakışlarına içim gider biliyorum ama bildiğim birşey daha var ona güvenmiyorum ve her an beni ne zaman terkedecek korkusuyla yaşayamam evet barışak ister gibi oluyorum ama sonra kafamda alarm gibi çalıyor bu düşünce aynı şeyleri yaşayamam ve ne derse desin ona inanmıyacağımı da biliyorum
hiç uğraşma canı sonra biz kadınlar vicdan azabı çekiyoruz bırak doğasına öküzü
gereksizArkadaşlar eski konum da anlatmıştım ayrılalı 5 ay oldu kendisi ayrılmak istedi yalvardım resmen ama yine de gitmek isteyince ayrılığı kabullenmekten başka çarem kalmamıştı .Bu 5 ay bounca kendisiyle en ufak bir iletişimim olmadı çok acı çektim ağladım ama bende bitirdim kafam da ilk konumda da yazdığım gibi barışmak filan kesinlikle istemiyorum.Şimdi farklı numaralardan kendisini engellediğim için işyerimden ve cebimden aryıor mail atıyor ısrarla son bir şans vermemi istiyor hiç birine cevap vermedim geçen cuma iş çıkışı beni beklemiş o anda telaşla acelem olduğunu görüşebileceğimizi onu arıycamı söyledim .Aslında konuşacak hiç birşeyim yok ve ciddi nefret ediyorum .Yakın bir arkadaşım da sakin ve umursamaz olmamı ve görüşmemi söyledi.Ve görüşmede ne kadar doğru bir karar aslında başta anlamıyor insan zaman geçince anlıyor sana hiç kırgınlığım yok hiç birşey yok çünkü artık içimde ikimiz için de ne kadar doğru bir kararmış de diyor .Sizce ne yapmalyıım ve son konuşmam nasıl olmalı ? Arkadaşım içinde bişey kalmasın nefret bile bir duygu onu affet ve sonsuza kadar unut diyor ?Görüşmem gereksiz mi olur sizce ?
Daha önce hiç gitmediğimiz benim evime yakın bir meka çağırırım diye düşündüm ortak anılaımızın olmadığı ve o benim ayağıma gelsin tabi kibakislarina için gidecegini biliyosan bence gorusme bakislari konusmalarini kararini degistirecekse yapma bence. ve bu kadar israrciysa ve sen gorusmek istiyosan bence toplumun cok oldugu bi yerde gorus.
gereksiz
eğer görüşürsen daha çok acı çekersin
kesinlikle nefretini de yaşa
o da bir aşama
sonra zaten umursamayacaksın ve sende küllenecek
sakın görüşmek gibi bir hataya düşme..
Daha önce hiç gitmediğimiz benim evime yakın bir meka çağırırım diye düşündüm ortak anılaımızın olmadığı ve o benim ayağıma gelsin tabi ki
bıkar da beş yıl sonra bile olabilirAnlıyorum arar arar bıkarmı bir süre sonra dersin ?
Sen aynı semtte oturuyodun onla değilmi yanlışmı hatırlıyorum daha öncede konuşmuştuk sanırımevet oyle yap ama senin her zaman takildigin bi mekana cagirma bu kezde orda konusmustuk diye aklina gelir.
afedersin surunsun köpek gibi. ahh keske bende bi gorsem benim ayagima kapandigini su eski nisanlimin
bak yeni görüştüğün de bilse eskisiyle buluştun hoşuna gider mi sence..Bide arkadaşlar yeni yeni görüştüğüm biri var aslında bu kadar çabuk atlatmamı da ona borçluyum kendisinden hoşlanıyorum şimdilik bakalım kısmet
bıkar da beş yıl sonra bile olabilir
sen kesinlikle görüşme bir süre sonra vazgeçecektir
bırak biraz da o acı çeksin ya
sana öyle davranırken aklı nerdeymiş..
ayni semtte sozmu. iki dklik mesafe var aramizda. hani bagirsam duyarmisin diyolarya onun gibi iste. ve sehir kucuk oldugundan her yerde bulusurduk kimse gormesin diye. ve simdi ise giderkenki yolumun ustunde hep anilar var. hergun hatirliyorum ve unutamiyorumSen aynı semtte oturuyodun onla değilmi yanlışmı hatırlıyorum daha öncede konuşmuştuk sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?