eski sevgili ısrarla görüşmek istiyor ?

Size komik bişey anlatıyım aklıma geldi şimdi :) kendisi sevgiliyken beni bazen skyptan arardı bende yabancı numara kesin dolandırıcıdır diye açmazdım ve hata çok gülmüştük buna daha sonra napim kullanmadım hiç skyp bilmiyorum yani :))) bana diyor ki sykptan aradım sonra aklıma geldi kesin yabancı numara sanıp açmıyor hayır biliyordum senin olduğunu dedim :)

Eski konumda bahsettim demişsiniz biraz baktım .Sizden birkaç ay zaman isteyip geri mi geldi .

Benim sevgim bitmedi ama şuan ki insana güven duymam kendimi ona tekrar bırakmam mümkün değil bazen hala çok özlüyorum ama biliyorum ki benim sevdiği adam o güzel anılarda kaldı biten bitmiştir benim için şimdi çok daha iyiyim ve hazır olunca yine aşık olucam inşallah :)

o zaman kesinlikle görüsmeyin derim ben

Onunla görüsünce ona bir daha sans vereceksiniz gibi geldi bana..bundan da korkuyor olabilirsiniz..bu arada siz de benim de soyle 5 ya da 6 sene hatta belki daha uzun süre düsünmeye ihtiyacm var deseydiniz..
Bence görüsmeyin..yine aci cekersiniz

Eski konumda bahsettim demişsiniz biraz baktım .Sizden birkaç ay zaman isteyip geri mi geldi .

evet ama ondan önce whatsaptan ayrılmak istediğini yazmıştı bende deli, gibi evden fırlayıp evine gittim ve bildiğiniz yalvardım oda seni çok seviyorum ama üzüyorum filan dedi ama barıştık .İki gün sonra yine bana bi kaç ay zaman ver deince bende tüm zamanlar senin olsun dedim o kadar yani o bi kaç ay zaman filan beni kandırmak içindi

Görüşünce evet onun o yalvaran köpek bakışlarına içim gider biliyorum ama bildiğim birşey daha var ona güvenmiyorum ve her an beni ne zaman terkedecek korkusuyla yaşayamam evet barışak ister gibi oluyorum ama sonra kafamda alarm gibi çalıyor bu düşünce aynı şeyleri yaşayamam ve ne derse desin ona inanmıyacağımı da biliyorum

bakislarina için gidecegini biliyosan bence gorusme bakislari konusmalarini kararini degistirecekse yapma bence. ve bu kadar israrciysa ve sen gorusmek istiyosan bence toplumun cok oldugu bi yerde gorus.

hiç uğraşma canı sonra biz kadınlar vicdan azabı çekiyoruz bırak doğasına öküzü

vicdan azabı çekicemi sanmıyorum seven insan terketmez zaten ona kızdığım şey yüzüme söylememesi wahtsaptan ayrılmayı seçti gözümde pul kadar bile değeri yok artık

gereksiz
eğer görüşürsen daha çok acı çekersin
kesinlikle nefretini de yaşa
o da bir aşama
sonra zaten umursamayacaksın ve sende küllenecek
sakın görüşmek gibi bir hataya düşme..

bakislarina için gidecegini biliyosan bence gorusme bakislari konusmalarini kararini degistirecekse yapma bence. ve bu kadar israrciysa ve sen gorusmek istiyosan bence toplumun cok oldugu bi yerde gorus.
Daha önce hiç gitmediğimiz benim evime yakın bir meka çağırırım diye düşündüm ortak anılaımızın olmadığı ve o benim ayağıma gelsin tabi ki

gereksiz
eğer görüşürsen daha çok acı çekersin
kesinlikle nefretini de yaşa
o da bir aşama
sonra zaten umursamayacaksın ve sende küllenecek
sakın görüşmek gibi bir hataya düşme..

Anlıyorum arar arar bıkarmı bir süre sonra dersin ?

Daha önce hiç gitmediğimiz benim evime yakın bir meka çağırırım diye düşündüm ortak anılaımızın olmadığı ve o benim ayağıma gelsin tabi ki

evet oyle yap ama senin her zaman takildigin bi mekana cagirma bu kezde orda konusmustuk diye aklina gelir.
afedersin surunsun köpek gibi. ahh keske bende bi gorsem benim ayagima kapandigini su eski nisanlimin

Anlıyorum arar arar bıkarmı bir süre sonra dersin ?
bıkar da beş yıl sonra bile olabilir
sen kesinlikle görüşme bir süre sonra vazgeçecektir
bırak biraz da o acı çeksin ya
sana öyle davranırken aklı nerdeymiş..

Bide arkadaşlar yeni yeni görüştüğüm biri var aslında bu kadar çabuk atlatmamı da ona borçluyum kendisinden hoşlanıyorum şimdilik bakalım kısmet

evet oyle yap ama senin her zaman takildigin bi mekana cagirma bu kezde orda konusmustuk diye aklina gelir.
afedersin surunsun köpek gibi. ahh keske bende bi gorsem benim ayagima kapandigini su eski nisanlimin
Sen aynı semtte oturuyodun onla değilmi yanlışmı hatırlıyorum daha öncede konuşmuştuk sanırım

Bide arkadaşlar yeni yeni görüştüğüm biri var aslında bu kadar çabuk atlatmamı da ona borçluyum kendisinden hoşlanıyorum şimdilik bakalım kısmet
bak yeni görüştüğün de bilse eskisiyle buluştun hoşuna gider mi sence..
bence kesinlikle görüşmemelisin artık
o kapı kapandı de geç...

bıkar da beş yıl sonra bile olabilir
sen kesinlikle görüşme bir süre sonra vazgeçecektir
bırak biraz da o acı çeksin ya
sana öyle davranırken aklı nerdeymiş..

Onun acı çekmesi çok uzun sürmez diye düşünüyorum sevgisi gerçek değildiki acısı gerçek olsun

onun ısrarla ara vermek istediği zaman diliminde bişeyler olmuş... erkekler asla ve asla kadınlar gibi değil. yani o arada bir boşluk istediyse o işin altından bişey çıkar.

siz şimdi öylesine bile tekrar görüşürseniz ne olur biliyor musunuz? işte o zaman diliminde neler yaptığını öğrenirsiniz. olan yine sizin gururunuza, egonuza olur... boşverin. hazır unutmuşken uzak tutun... zamanında ayrılığı göze alıp direnen bir erkeğin dönmesinden hayır gelmiyor asla

Sen aynı semtte oturuyodun onla değilmi yanlışmı hatırlıyorum daha öncede konuşmuştuk sanırım
ayni semtte sozmu. iki dklik mesafe var aramizda. hani bagirsam duyarmisin diyolarya onun gibi iste. ve sehir kucuk oldugundan her yerde bulusurduk kimse gormesin diye. ve simdi ise giderkenki yolumun ustunde hep anilar var. hergun hatirliyorum ve unutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…