Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

kendisine etmediğim hareket kalmadı. şeref sonradan kazanılmaz zaten gibi hakaretler de ettim. hiç kendini de geri çekmiyor seviyorum seni istiyorum. sen o lafları isteyerek söylemedin sinirden diyor bir de.
Melike Hanım, doldurmak gibi olmasın ama sizin kocanızdan hiç iyi enerjiler almadım.
Benim sevgilim arkadaşının baldızıyla içki içemez. Benim olmadığım bir ortamda mümkünatı yok.
Bir de yuvası dağılıyor adamın, daha sosyalleşme derdinde. Mahkemeye de hangover şekilde gelirse şaşmayın.

aynı bu tarz bir tane daha arkadaşı var. evli baldızlı. nişanlıyken evlerinde kalmışlığı bile var bu tiplerin. alkol almak için gelmişler eşimin evine. eşimin ailesi de eklemiş o baldızı hepsi. ne amaçla böyle görüşmeler oluyor ben anlamıyorum gerçekten ya. bu da başka bir baldız karışmasın bu arada.
bu diğer evli arkadaşının eşiyle bizimkini görmeniz lazım nasıl samimiler. afedersiniz kadın eşimin yanına küfür etmekten de çekinmiyorum. öptüm diyor telefonu kapatırken de..

Seni kaybetmekten zerre kadar korkmuyor. Değer verdiğimiz birine bir yanlış yapsak biz nasıl davranırdık bir düşün. Adam arkadaşımın baldızıyla sabaha kadar içiyor bu sana zerre saygısı olmadığını gösterir.
Benim kocam da lafta bana çok aşıktı ölüp bitiyordu. Sabahlara kadar mesajlar falan filan.
İnanma lütfen. Eşin karaktersiz bir pislik ayrıl kurtul önünde kocaman bir hayat var. Arkadaşının karısı ve baldızına da diyecek laf bulamıyorum. Ne münasebet boşanmamış bir adamla bir garsoniyerde sabahlara kadar içeyim.
Rezillik

Benden önce birçok arkadaş yazmış zaten garsoniyer diye. Yani bunu sizden saklasa da rezalet olurdu ama açık açık söylemesi de ayrı bir rezalet. Baldız da onun kardeşi sayılırmış bak sen, ne kadar da insan canlısı bir adam Siz de sorsaydınız ona, o evi kardeşlerinle görüşmek için mi tuttun diye. Cidden tam çıldırmalık…

eve girmiyoruz terastayız sürekli diyor. manzarası boğazın tam karşısında. ama evli barklı adam karısını baldızını niye getirir... gerçekten çok üzülüyorum ya. bir de muhafazakar bir evli arkadaşı var onunla ve karısıyla hiç oraya gittiklerini duymadım. tek irrite olmadıgım arkadaşı ve karısı da oydu.

Seni çok özlüyorum ama sensiz alemler süper, gitmeni fırsat bilip istediğim şekilde kadınlarla yakınlasiyor, hala evli bir adam olduğumu unutup bu şekilde yakışıksiz hareketlerime devam ediyorum.
Ben hala onu takip etmenizi çok anlamsız buldum, bu adamdan umudunuz mu var düzelmesi için? Yeterince yalvarırsa affedecek misiniz. Anlıyorum çok zor bir evliliğin bitmesi ama sinirlerinizin daha fazla bozulmaması için lütfen takibi bırakıp önünüze bakın. Gerekirse psikolojik destek alın ama zamanınızı bu adamla harcamayın

Sizi doldurmak gibi olmasın ama sadece icmeyle kaldıklarını düşünmüyorum birseyelr yaşanmış ki eşiniz onu ekliyor akabinde . alkollü zaten denge desen o da yok büyük olasılıkla birşeyler olmuş

haklsıınız ama insan merak ediyor. her baktıgımda da başka bir manzara. ta memleketten eski kız arkadaşlar eklenmiş. eski bir kadın dost görmesin aman hemen ekliyor.
beni salak yerine koymasına daha fazla dayanamıyorum.
Sizi doldurmak gibi olmasın ama sadece icmeyle kaldıklarını düşünmüyorum birseyelr yaşanmış ki eşiniz onu ekliyor akabinde . alkollü zaten denge desen o da yok büyük olasılıkla birşeyler olmuş
annem de öyle diyor. müstehcen ilişkiler dönmüş olabilir diyor.

eski nişanlın çok delikanlıymış o eski sevgilin ortaya çıkınca seni terk etmiş anında diyorum evet öyleydi diyor bir de. bunun bu eski övücülüğü beni bitirdi. hiçbirine de laf söyletmiyor. bu nedir ben neler yaşamamışım. psikolojik destek almadan toparlanmam zor gibi. her yaşadıgım şey önüme geliyor adeta

Ha ok eve girmiyorlarsa her şey süper o zaman. Adamın özrü kabahatinden büyük.

Eşiniz hem evli olup hem bekar hayatı yaşamak istiyor. Karım evde otursun, bir aile hayatım olsun, ama dışardaki hayatıma da karışmasın. Bekar evi bile var adamın daha ne olsun. Sizi seviyor olsa kaybetmemek için çabalar. Kadınlarla içki alemi yapmaz. Boş sözlerine kanmayın sakın.

Biraraya gelip içmek için kimse kira ödemez bu devirde Amaclari belli malesef.Yazik keşke bunlari yasamasaydiniz ama erkeklerin çoğu böyle artik.Tek konulari kaç kişiyle yattiklarinin skoru ve ayrıntılarini anlatmak.Bir de zenginlik para araba.
İstisnalar vardir diye yazar birileri kesin.
Bosanip yolunuza bakın.Daha önce de yazmıştım size çocuk yapmadan.ne mal olduğunu anlamışsınız şükredin.

kesinlikle katılıyorum. evleri çengelköyün tam ortasında. balkondan bakınca cadde direkt karşınızda. ev yaşanmaz mesela gündelik evlere benziyor içi de bir terası var sadece.
Cengelkoy'de mi bir de garsoniyer tam da paralı askerlerin mekani sakin affetmeyin, deliller yok sayılır,ayrılın hazır çocuk yokken. Bu adamdan eş olmaz ki ! Garsoniyer var,arkadaşları merkezinde ! Evlilik adamı değil,mutlu olacağınızı sanmıyorum. Duzelmez olan size olur. Kafaya taka taka deliye donersiniz

şu da var, caddebostanda üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım deyip geçen haftalarda gitmişti. galerisinde es kaza üniversiteden arkadaşının belinden tutmuş fotoğrafını buldum. gezdirmiş istanbulu hanımefendiye. bana söylediği de bir arkadaş..
o evde müstehcen şeyler yaşıyorsunuz bence evli baldız fark etmeden vs gibi bir imada bulundum. ona rağmen bana hiç kızmadı bir erkeği böyle itham ederseniz kızar değil mi? seni çok seviyorum öyle şey olur mu gibi alttan almaya başladı. bu imayı nasıl kaldırabildi anlam veremediöm ona da

evet ya yerini nasıl anlatayım tam merkezi öyle anlayın bakın, çengelköy börekçisinin üstü. bu kadar merkezi. gündelik ev tam.

Tam da yeri yazmadaydınız,ifşa olacaksınız anladım anladım
sinirle ne yaptığımın farkında değilim. hiç de çekincem yok yaşayan utansın değil mi.. ben de salak gibi haberim vardı bekarken de o evden.. hiç böyle düşünmemiştim. halbuki tam yeriymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…