- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
Godoş mu neiç der canım sen kendini biliyorsan iç der..
Melike Hanım, doldurmak gibi olmasın ama sizin kocanızdan hiç iyi enerjiler almadım.kendisine etmediğim hareket kalmadı. şeref sonradan kazanılmaz zaten gibi hakaretler de ettim. hiç kendini de geri çekmiyor seviyorum seni istiyorum. sen o lafları isteyerek söylemedin sinirden diyor bir de.
Ev değil arladaşım garsoniyer orası. Hayır benim anlamadığım hadi gittin resmen alem sofrası kurdun alkol alıyorsunda o gece tanıştığın kadını muhabbet anında ergen gibi.sosyal medyadan eklemek nasıl bir kafa acaba. Kusura bakmayın ama sizin kocanızdan bir halt olmaz. Arkadaşıda sizin yokluğunu fursat bilip kocanızı kendine bacanak yapmaya karar vermiş anlaşılan. Nasıl ilişkiler var ya hadi cidden arkadaşının bekar evi diyelim hangi kafa eşini baldızını alıp bekar arkadaşının evine içmeye götürürsün nasıl bir vizyonsuzluk arkadaş. Git adam gibi bi mekanda iç, paran yoksa evinde iç. Eşinizin çevreside ayrı bir tuhaf cidden.
Benden önce birçok arkadaş yazmış zaten garsoniyer diye. Yani bunu sizden saklasa da rezalet olurdu ama açık açık söylemesi de ayrı bir rezalet. Baldız da onun kardeşi sayılırmış bak sen, ne kadar da insan canlısı bir adamaynen öyle. işin tuhafı mesajları görmeniz lazım. buraya nasıl ekran görüntüsü atacağım pcden bilmiyorum ama. Senş seviyorum seni çok özlüyorum sensiz geçen dakikalarımı yok sayıyorum. 15 yıllık arkadaşımın kardeşimin baldızı benim de kardeşimdir ona mı takılıyorsun sen vs gibi şeyler söylüyor gerçekten bunaldım. telefonda ağlamaları da nasıl ama hüngür hüngür..
eve girmiyoruz terastayız sürekli diyor. manzarası boğazın tam karşısında. ama evli barklı adam karısını baldızını niye getirir... gerçekten çok üzülüyorum ya. bir de muhafazakar bir evli arkadaşı var onunla ve karısıyla hiç oraya gittiklerini duymadım. tek irrite olmadıgım arkadaşı ve karısı da oydu.Benden önce birçok arkadaş yazmış zaten garsoniyer diye. Yani bunu sizden saklasa da rezalet olurdu ama açık açık söylemesi de ayrı bir rezalet. Baldız da onun kardeşi sayılırmış bak sen, ne kadar da insan canlısı bir adamSiz de sorsaydınız ona, o evi kardeşlerinle görüşmek için mi tuttun diye. Cidden tam çıldırmalık…
Seni çok özlüyorum ama sensiz alemler süper, gitmeni fırsat bilip istediğim şekilde kadınlarla yakınlasiyor, hala evli bir adam olduğumu unutup bu şekilde yakışıksiz hareketlerime devam ediyorum.aynen öyle. işin tuhafı mesajları görmeniz lazım. buraya nasıl ekran görüntüsü atacağım pcden bilmiyorum ama. Senş seviyorum seni çok özlüyorum sensiz geçen dakikalarımı yok sayıyorum. 15 yıllık arkadaşımın kardeşimin baldızı benim de kardeşimdir ona mı takılıyorsun sen vs gibi şeyler söylüyor gerçekten bunaldım. telefonda ağlamaları da nasıl ama hüngür hüngür..
haklsıınız ama insan merak ediyor. her baktıgımda da başka bir manzara. ta memleketten eski kız arkadaşlar eklenmiş. eski bir kadın dost görmesin aman hemen ekliyor.Seni çok özlüyorum ama sensiz alemler süper, gitmeni fırsat bilip istediğim şekilde kadınlarla yakınlasiyor, hala evli bir adam olduğumu unutup bu şekilde yakışıksiz hareketlerime devam ediyorum.
Ben hala onu takip etmenizi çok anlamsız buldum, bu adamdan umudunuz mu var düzelmesi için? Yeterince yalvarırsa affedecek misiniz. Anlıyorum çok zor bir evliliğin bitmesi ama sinirlerinizin daha fazla bozulmaması için lütfen takibi bırakıp önünüze bakın. Gerekirse psikolojik destek alın ama zamanınızı bu adamla harcamayın
annem de öyle diyor. müstehcen ilişkiler dönmüş olabilir diyor.Sizi doldurmak gibi olmasın ama sadece icmeyle kaldıklarını düşünmüyorum birseyelr yaşanmış ki eşiniz onu ekliyor akabinde . alkollü zaten denge desen o da yok büyük olasılıkla birşeyler olmuş
Ha ok eve girmiyorlarsa her şey süper o zaman. Adamın özrü kabahatinden büyük.eve girmiyoruz terastayız sürekli diyor. manzarası boğazın tam karşısında. ama evli barklı adam karısını baldızını niye getirir... gerçekten çok üzülüyorum ya. bir de muhafazakar bir evli arkadaşı var onunla ve karısıyla hiç oraya gittiklerini duymadım. tek irrite olmadıgım arkadaşı ve karısı da oydu.
aynen öyle aklımla dalga geçiyor resmenHa ok eve girmiyorlarsa her şey süper o zaman. Adamın özrü kabahatinden büyük.
Cengelkoy'de mi bir de garsoniyer tam da paralı askerlerin mekanikesinlikle katılıyorum. evleri çengelköyün tam ortasında. balkondan bakınca cadde direkt karşınızda. ev yaşanmaz mesela gündelik evlere benziyor içi de bir terası var sadece.
Biraraya gelip içmek için kimse kira ödemez bu devirde Amaclari belli malesef.Yazik keşke bunlari yasamasaydiniz ama erkeklerin çoğu böyle artik.Tek konulari kaç kişiyle yattiklarinin skoru ve ayrıntılarini anlatmak.Bir de zenginlik para araba.
İstisnalar vardir diye yazar birileri kesin.
Bosanip yolunuza bakın.Daha önce de yazmıştım size çocuk yapmadan.ne mal olduğunu anlamışsınız şükredin.
şu da var, caddebostanda üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım deyip geçen haftalarda gitmişti. galerisinde es kaza üniversiteden arkadaşının belinden tutmuş fotoğrafını buldum. gezdirmiş istanbulu hanımefendiye. bana söylediği de bir arkadaş..Eşiniz hem evli olup hem bekar hayatı yaşamak istiyor. Karım evde otursun, bir aile hayatım olsun, ama dışardaki hayatıma da karışmasın. Bekar evi bile var adamın daha ne olsun. Sizi seviyor olsa kaybetmemek için çabalar. Kadınlarla içki alemi yapmaz. Boş sözlerine kanmayın sakın.
evet ya yerini nasıl anlatayım tam merkezi öyle anlayın bakın, çengelköy börekçisinin üstü. bu kadar merkezi. gündelik ev tam.Cengelkoy'de mi bir de garsoniyer tam da paralı askerlerin mekanisakin affetmeyin, deliller yok sayılır,ayrılın hazır çocuk yokken. Bu adamdan eş olmaz ki ! Garsoniyer var,arkadaşları merkezinde ! Evlilik adamı değil,mutlu olacağınızı sanmıyorum. Duzelmez olan size olur. Kafaya taka taka deliye donersiniz
Tam da yeri yazmadaydınız,ifşa olacaksınızevet ya yerini nasıl anlatayım tam merkezi öyle anlayın bakın, çengelköy börekçisinin üstü. bu kadar merkezi. gündelik ev tam.
sinirle ne yaptığımın farkında değilim. hiç de çekincem yok yaşayan utansın değil mi.. ben de salak gibi haberim vardı bekarken de o evden.. hiç böyle düşünmemiştim. halbuki tam yeriymişTam da yeri yazmadaydınız,ifşa olacaksınızanladım anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?