Allah kahretsin bunlari bir de içten içe gurur duymuştur.Hic anlamadınız yediniz yalanlarini diye.Hepsi ayni bunların.Ama bunlarla düşüp kalkan o..pulara ne demeli?şu da var, caddebostanda üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım deyip geçen haftalarda gitmişti. galerisinde es kaza üniversiteden arkadaşının belinden tutmuş fotoğrafını buldum. gezdirmiş istanbulu hanımefendiye. bana söylediği de bir arkadaş..
o evde müstehcen şeyler yaşıyorsunuz bence evli baldız fark etmeden vs gibi bir imada bulundum. ona rağmen bana hiç kızmadı bir erkeği böyle itham ederseniz kızar değil mi? seni çok seviyorum öyle şey olur mu gibi alttan almaya başladı. bu imayı nasıl kaldırabildi anlam veremediöm ona da
bu insan arkadaşıma benimle tanışmadan 1 gün önce ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş. benimle tanıştıktan sonra da 3 gün sonra evlilikten bahsetmeye başladı. ben de bana vuruldu ondan böyle diye düşündüm saflığıma da yanıyorum.. gerçekten evini de açardı ben evde olmasam eminim. o kadar da melek birisidir. kadınlaraAllah kahretsin bunlari bir de içten içe gurur duymuştur.Hic anlamadınız yediniz yalanlarini diye.Hepsi ayni bunların.Ama bunlarla düşüp kalkan o..pulara ne demeli?
Evli erkeklerle gecelik ilişkiler yaşayıp utanmadan hayatlarina devam ediyorlar.Yada bir ümit bosanip beni alsın diye bekliyorlar.Kadinlik gururu ar namus diye bişey kalmadi.Cok yazık
Kız onlar evli adama sumugunu atmaz,parasını yiyor yoluna bakıyor,nikahına alıp başına bela mi edecek. Burda suçlu olan adam çünkü evli olan adam. Eşine sadakat gösterecek olan da adam.Allah kahretsin bunlari bir de içten içe gurur duymuştur.Hic anlamadınız yediniz yalanlarini diye.Hepsi ayni bunların.Ama bunlarla düşüp kalkan o..pulara ne demeli?
Evli erkeklerle gecelik ilişkiler yaşayıp utanmadan hayatlarina devam ediyorlar.Yada bir ümit bosanip beni alsın diye bekliyorlar.Kadinlik gururu ar namus diye bişey kalmadi.Cok yazık
O ev garsoniyer.Merhabalar herkese tekrardan. Eşimin eski sevgilisiyle olan konuşmalarını yakalamıştım. Buna dair bir konu açmıştım. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Yol gösterdiniz bana.
Ben de o günden beri ailemin evindeyim. Kararlı duruşumu çok şükür hala sürdüyorum. Birkaç kez konuşmaya çalıştı benimle. Kararım boşanma yönünde hala öncelikle belirtmeliyim. Kendini açıklamasına fırsat vermek istedim. Ayrı kaldığımız süre içerisinde sosyal medyadan onu gözlemledim. Eşimin bekarlıktan kalma bir de bekar evi var birkaç arkadaşıyla İstanbulun çok merkezi bir yerinde stüdyo daire. O ev neden var hiç anlam verememiştim, ama söylediği şey terası var 4 erkek eve çıkmıştık. 3e 1 ayrıldık. 1 kişi de orda kalıyor ama kirasına az da olsa katkı sağlıyoruz demişti. Çünkü terası, boğaz manzarası olduğu için geceleri orada vakit geçiriyorlarmış arkadaşlarıyla.
Ayrı kaldığımız süre boyunca her gece onu orada arkadaşlarıyla vakit geçirirken gördüm sosyal medyada. Bana her gün yazıyor ancak ben cevap vermiyordum. Yine yazdığı bir gün takipçi sayısında artış gördüm. Kim olduğuna baktım tanımadığım hiç görmediğim kızları eklemişti. Ama ilk ekleyen kendisi bu arada. Kim olduklarını sordum. O evde evli arkadaşı karısı baldızı alkol almışlar. Eşim de hemen baldızını eklemiş gecesine. Sinirlenince ablasını da ekledim diye savunma yaptı ama çok sonra eklediğine eminim. Çünkü ekran görüntüsünü hemen atmadı birkaç saat sonra attı. Ben de baktığımda yoktu takipçilerinde.
Bana tabiri caizse mesajlarında yalvarıyor. Ama evli arkadaşının karısı baldızıyla birlikte sabahlara kadar oturuyor bir de sosyal medyadan ekliyor çok lazımmış gibi. Gerçekten çok ama çok rahatsız oldum.
Hala eski sevgilisi hakkında çok iyi konuşuyor yine olsa yine yardım ederim vs gibi. Arkadaşları hakkında çok rahatsın biraz ağır başlı olsaydın deyince de sen bana karışamazsın senin lafınla hareket etmem onlar benim çevrem gibi laflar ediyor. Ama mesajlarda görmeniz lazım.. Didiklersem çok şeyi çıkacak gibi o evden de sosyal medyasından da siz ne düşünüyorsunuz? Sanki sadece eski sevgiliyle kalmamış gibi geldi bana..
Sizin durumunuz nasil maddi anlamda ya da işiniz geliriniz vs iyi mi ? Bu evlenmeyi düşünmüyorsa paravan evlilik yaptı. Buldum bir saf bunu iyi keklerim yine dışarda hayatımı yasarim, iş çevresi vs de bunu aile adamı sansin. Kesinlikle paravan evlilik,evli adamın ne işi var garsoniyerde ya da eski sevgili vs ile olan sana oldu.bu insan arkadaşıma benimle tanışmadan 1 gün önce ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş. benimle tanıştıktan sonra da 3 gün sonra evlilikten bahsetmeye başladı. ben de bana vuruldu ondan böyle diye düşündüm saflığıma da yanıyorum.. gerçekten evini de açardı ben evde olmasam eminim. o kadar da melek birisidir. kadınlara
Offf resmen hard partiler vardır orda.Daha önceki yorumlarda evin kullanıma dair tahminlere katılmakla birlikte , biraz taviz verseniz sizi de götürüp farklı fantezlerin içine girebilirler diye düşünüyorum. Çok tehlikeli insanlar.
yani açık konuşmak gerekirse aile işini yapıyordum evlenmeden önce. ailemin durumu iyi. yerlerimiz var satış yapıyoruz. evden çalışıyorum ben de. ailemin istememe sebebi de buydu biraz. denk biri bulalım evlilik bu sevgililik gibi olmaz. yarın öbür gün sana kompleks yapar ezmeye çalışır diye. kendisi memurdu.Sizin durumunuz nasil maddi anlamda ya da işiniz geliriniz vs iyi mi ? Bu evlenmeyi düşünmüyorsa paravan evlilik yaptı. Buldum bir saf bunu iyi keklerim yine dışarda hayatımı yasarim, iş çevresi vs de bunu aile adamı sansin. Kesinlikle paravan evlilik,evli adamın ne işi var garsoniyerde ya da eski sevgili vs ile olan sana oldu.
Bu herif aşırı gevşek, ağzı mabadına haber götürmüyor. Çok sinir bozucu konuşmaları, annenizin evindesiniz ve adamda gram telaş ve kaybetme korkusu yok. Şunu dövdürün de içimizin yağları erisin, lavaş ağızlı herif.aynen öyle aklımla dalga geçiyor resmen
Kesinlikle katılıyorum, eşli fantezileri bile vardır bu adamın. Bir kaç sene sonra sana bunu bile teklif edecektir.Daha önceki yorumlarda evin kullanıma dair tahminlere katılmakla birlikte , biraz taviz verseniz sizi de götürüp farklı fantezlerin içine girebilirler diye düşünüyorum. Çok tehlikeli insanlar.
Çok üzülüyorum ruhum bile duymamış bunca ibareye rağmen. çok üzgünüm.. kadınlar ve eşleri de bir değişik kadın kız kardeşini getirecek evine gittikleri adam onu instagramdan ekleyecek.. nasıl irrite olmuyorlar hiç.. ben söylenince evli kadını ekliyor sonradan uyanık bir deGaranti aldatıldınız. Hem de defalarca. Adam size o mesajları kimin koynunda iken yazdı Allah bilir
Düşündüğüm gibi... nerden bulaştın bu belaya sizi kim tanistirdiysa o da biliyordur onun sağlam ayakkabı olmadığını. Süründür boşa gitsin,arkana bakmaya değmez. Asla düzelmez sakin umutlanıp,affetme. O garsoniyerde sana taktiği boynuzlar Tuzla'dan Silivri'ye yol olur eminim. Yok baldızıymış bilmem ne hepsi hikaye hepsi...yani açık konuşmak gerekirse aile işini yapıyordum evlenmeden önce. ailemin durumu iyi. yerlerimiz var satış yapıyoruz. evden çalışıyorum ben de. ailemin istememe sebebi de buydu biraz. denk biri bulalım evlilik bu sevgililik gibi olmaz. yarın öbür gün sana kompleks yapar ezmeye çalışır diye. kendisi memurdu.
O ne gızOfff resmen hard partiler vardır orda.
yapmayın buna dayanamazdım Allah korudu ne pislik bir şeymiş bunlar ya. Günahını almayayım almayayım dedim kime anlatsam böyle konuştu.Kesinlikle katılıyorum, eşli fantezileri bile vardır bu adamın. Bir kaç sene sonra sana bunu bile teklif edecektir.
Sana öyle anlatıyor inanıyor musun ? Üstte yazdıklarımı oku . Sakin inanmaÇok üzülüyorum ruhum bile duymamış bunca ibareye rağmen. çok üzgünüm.. kadınlar ve eşleri de bir değişik kadın kız kardeşini getirecek evine gittikleri adam onu instagramdan ekleyecek.. nasıl irrite olmuyorlar hiç.. ben söylenince evli kadını ekliyor sonradan uyanık bir de
Swinger bile vardır,hard hafif kalır.Offf resmen hard partiler vardır orda.
Yemin ediyorum kaççç bak gruplara geleceksin.Çok üzülüyorum ruhum bile duymamış bunca ibareye rağmen. çok üzgünüm.. kadınlar ve eşleri de bir değişik kadın kız kardeşini getirecek evine gittikleri adam onu instagramdan ekleyecek.. nasıl irrite olmuyorlar hiç.. ben söylenince evli kadını ekliyor sonradan uyanık bir de
Düşündüğüm gibi... nerden bulaştın bu belaya sizi kim tanistirdiysa o da biliyordur onun sağlam ayakkabı olmadığını. Süründür boşa gitsin,arkana bakmaya değmez. Asla düzelmez sakin umutlanıp,affetme. O garsoniyerde sana taktiği boynuzlar Tuzla'dan Silivri'ye yol olur eminim. Yok baldızıymış bilmem ne hepsi hikaye hepsi...
yatıp kalkıp dediği şey seni aldatmadım. senden ayrıyken birine bile bakmadım aklımdan geçirmedim. yersemSwinger bile vardır,hard hafif kalır.
Yemin ediyorum kaççç bak gruplara geleceksin.
Size yemin ediyorum. dışardan görseniz kadınlara bakmayan çok ağır başlı biri sanırsınız.Swinger bile vardır,hard hafif kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?