Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

Bsna eşim öyle birşey ima edecek olay çıkartırdım. Bu kabul etmek demek. Sizin gözünüze girmek için yaptığı tek iyi birşey yok. Gerçekten birden kesip atarsanız bu adamı daha az acı çeker ve daha kolay unutursunuz.

Bu koca kişisi kesinlikle tek eşli yaşayan biri değil. Hatta sizi de hiçbir koşulda kıskanmıyor sanırım. Kendisi gibi açık ilişki isteyen biriyle birlikte olsaydı o zaman sizle niye evlenmiş orası meçhul. Bence boşanma davanızı açın siz. Konuşmaları da ss alın kanıt niteliğinde. Sizi mağdur etmenin sonucunu çeksin. Yazık yahu birisini böyle kandırmaya çalışmak çok adice

Bu adamdan bi halt olmaz. Siz gerçeği çok iyi biliyorsunuz aslında ama yine de içinizde umut var ama olmaz yani. Yarın birgün çocukla yine bu noktaya daha kötü halde gelirsiniz keşke yanılsak ama durum bu

iç der canım sen kendini biliyorsan iç der..
Ya istemsiz güldüm söylediğinize çünkü bende aynı cevabı verdim içimden.
Diğer konunuzu biliyorum çünkü.
O ev hiç normal değil söyliyim.
Dönüşümlü olarak neler oluyordur kimbilir.
Yok yani adam bir tuhaf itici bir de yalancı gittikçe saçmalıyor..
Eminim daha soğuyorsunuzdur.

Kanmayın ,saçma bir durum bekâr arkadaşı için eski bekar evine para ödemesi filan sanırım başka yalan uyduramadi+ arkadaşının karısının kız kardeşini eklemek filan ilkkez tanistiktan sonra o da ergence ,nereden baksanız adam elinizde patlıyor . Bu adamdan bir cacık olmaz mesajlarida umursamayin

Kesinlikle çıldırması lazımdı. İftiraya uğrayan tepki verir çünkü. Sizinki hiç öyle davranmıyor.
Karısı evi terk etmiş bir adam gibi de davranmıyor. Üzgün, öfkeli, endişeli vs. olması lazımdı en azından bir duygu belirtisi olmalıydı. Sizinki normaline devam ediyor. Hiç etkilenmemiş. Çünkü boşayacağınızı düşünmüyor. İkna ederim hatta arkadaşların da dediği gibi bunu da ortama alırım diye düşünüyor olabilir. Bu denli vurdumduymazlık normal değil.

Sonuç olarak kesin kararınız nedir ?
asla asla geri dönmeyeceğim çekişmeli bir boşanma olacak sanırım o evin garsoniyer oldugunu da ortaya çıkarmak istiyorum. kafamda bir sürü soru işareti var birleştirince her dakika şok oluyorum.

aynen öyle. ben toplayabildiğim kadar delil toplayacağım o evde kesinlikle bir şeyler var. sürekli aklıma dank ediyor bir şeyler. mesela gece 3te eve gelecek alkollu. araba kullanıyorum yazıyor bana. ama wp'da sürekli çevrimiçi. neye konuştugunu sordugumda bir mesele var işle ilgili şu şu abiye anlatıyorum diyor. ara da anlatsana adama. alkollu araba kullanıp bir de telefona bakıyor. tabi ki onu da yedin zamanında..

şimdi de ağlarken fotoğraflarını atıyor bana. sabah işe gitmiş üniformalı ama yüzü gözü şiş ağlamaktan. ne bu anlamadım neye ağlıyor bu adam!?

şimdi de ağlarken fotoğraflarını atıyor bana. sabah işe gitmiş üniformalı ama yüzü gözü şiş ağlamaktan. ne bu anlamadım neye ağlıyor bu adam!?
Adam volki tolki olmuş ,sizi anlıyorum ama sağlam ayakkabı hiç degil içinizdeki his doğru yani. O yüzden kanmayın lütfen çok yeni evlisiniz yillarinizi heba etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…