Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

Bu tarz evler literatürde "garsoniyer" olarak geçer. Evli bir adamın işi olmamalı bu tür yerlerde.
Sen gittin ya buda kendince eğleniyorum cosuyorum modunda takılıyor.
Ergen gibi sosyal medyasından sana gosteriyor bak geri dön yoksa beni kalıyorlar
Bıraksın ya bu işleri.
Paçayı kurtardığınıza bakın. Bu iş artık bitmiş. Evlilik diye birsey bırakmamış ki ortada. Engelleyin, gorusmeyin.
Bos ev kadin kiz eklemeler filan.. hepsi mide bulandirmaya yeten seyler bence
Eğer eskortlarla birlikteyse cinsel hastalık kapmış olabilirsiniz. Hpv aids gibi hastalıkların testini yaptırın.( hpv prezervatif olsa bile bulaşıcı bir hastalıktır. )
Çok da beklemeye gerek yok zira üç kuruşluk şansı hak etmiyor. ivedilikle dehleyin gitsin. Sırtlanın teki. Kapınızda köpek olacağına kendini bekar evine atmış niçin?? çok manidar.
Yeter ki evlilikler bitmesin. Çok duygulandım. Herifin uçkuru düşük , yalancı ama kutsal yuva yıkılmamalı.

Mevlana'nın 8. öğüdünü benimsemişsiniz sanırım. Genişlikte okyanus gibi ol.

aynen öyle hiç anlam veremiyorum böyle davranıslarına ve daha da devam ediyor. üzüntüden kas kusmuş fotoğraflarını atıyor rezalet halde. geçmişte beni sevdiğine emin oldugum ilişkiler de yaşadım ama o kadar böyle değillerdi ki. türünün tek örneği. olmuyordu öyle ve ya böyle sebepten, yollarımızı ayırıyorduk. öldü bitti 10 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. kararımdan her ne kadar emin de olsam kendimi sorguluyorum istemeden. bu insan neden böyle yapıyor çıldıracak gibiyim. işten izin vermişler işe de gidemiyormuş kan kusmaktan. iyice delirmek üzereyim. nedir bu? öldürürm kendimi iması da yapıyor. annem olmasa 1 dk durmam bu rezil dünyada gibi söylemleri var. annemler de üzülmeye başladı içten içe eşime. ama avukatla randevu da aldım. ne yapmaya çalışıyor ya..

Narsist bu hemen boşan. Bırak öldürsün dünyadan bir mikrop eksilmiş olur.

Kendimi öldürürüm lafını söyleyen birinin ileride sizi öldürme ihtimali vardır her zaman. Acımayın.

La la la laaaaa! Hangi evren orası? Teletabi evreninde falan yaşamıyorsak, bu adam bir şeyler yaşamış işte. Sündürüp sündürüp de adamın avukatlığını yapmak niye? Siz tutup arkadaşınızın kaynıyla içip, sabahına da sosyal medyadan ekleşin bakalım. Eşiniz buna ok olacak mı? Üstelik bu insanlar evi ayırmışlar, boşanma davası açıldı açılacak. Şu durumda çok mu şarttı alem yapmak?
Bu senin sevgilin değil kocan. Evlilik hemen öyle bitirilmez boşanınca ne olacak 2. Evlilikte ne kadar mutlu olacaksın. Boşanınca senden önce o evlenince ne hisedeceksin?
Boşanınca kendisine ihanet etmeyen birini bulup evlenebilir, gayet mutlu olabilir. Eski kocadan daha önce bile evlenir belki. Belki de önce o evlenir, eee ne olacak yani?

Adam her türlü garip ama eklediği kişileri ailesinin de eklemesi kötü bişey mi ki? Tam tersi arasında bişey olsaydı gizli olurdu sanki.

Eşinizi de cidden çözemedim hem kan kusuyor hem de eski sevgilimle konuşurum sen de konuş ne var diyor. Bu kadar seven insan engeller, bir daha konuşmayacağına yeminler ederdi

Anladığım kadarıyla başka bir baldızmış bu ailesinin de eklediği.

Ölen çukurunu doldurur.

ironi dimi bu?¿

Arkadaşları ile ortaklaşa garsoniyerlik daire tutup vur patlasın çal oynasın yaşayan adam kendini öldürmez , ama sizi öldürebilir.

bu tarz adamlar yaşamayı çok severler kendisini falan öldürmez merak etmeyin

Kusura bakmayin ama buna kararli durus falan denmez. Sirf adamin burnu surtsun diye ailenizin evine gittiyseniz keske gitmeseydiniz.

Benim asil merak ettigim siz esinizle hangi ortak noktalarda bulusup evlendiniz? Adamin bekar evi var siz bunu daha simdi sorguluyorsunuz. Siz bizim ne dusundugumuzu bosverin bence, asil siz ne dusunuyorsunuz ki adam yine olsa yine yaparim dedigi halde hala kendini aciklama firsati veriyorsunuz, sosyal medyada pesindesiniz, ne hikmetse birdenbire bekar evini sorgulamaya baslamissiniz.

Bir onceki konunuzda evlenmeden once de cok suphelendiginizi ama bir kanit bulamadiginizi yazmistiniz. Insan suphelendigi biri ile nasil oluyor da evleniyor? Hadi evlendi nasil oluyor da bekar evini falan cok normal karsilarken bir anda sorguluyor. Kusura bakmayin ama buradan bakinca evlenmis olmak icin evlenen bir cift goruyorum.

Sosyal medyada insanlara danisarak evlilik bitirilmez bu noktada size hak veriyorum ama bu konu icin cok dogru bir yaklasim diyemeyiz buna.

Diger yazdiklariniza gelince kendi evliliginiz bitmis, uzgunsunuz, kendinizi mutsuz hissediyorsunuz diye kendinizce konu sahibine iyilik olsun diye yazmissiniz ama cok yanlis akillar vermissiniz. Umarim karsiniza istediginiz gibi bir cikar yeniden cok mutlu bir evliliginiz olur ama kendi iyiliginiz icin su verdiginiz akillari uygulamayin.

Kendini öldürecek adam bu kadar dillendirmez. Havlayan köpek ısırmaz. Şov yapıyor. Kan kusacak kadar etkilenecek adam ayağınıza gelir ve işi bitirir.

Kan kusmasinin sebebi asiri alkoldür. Yakinda midesini delinir, hastanelere duserse bilin ki sebebi üzüntü degil alkol ve sagliksiz beslenme. Gidip birde adama hastane köşelerinde bakip, diyet yemeklerini pisirmeyin. Aglayarak kan kusulsaydi memleketteki kadinlarin çoğu kansizliktan ölürdü. Bir yandan size aglayip diger yandan garsoniyerde kafayi cekiyor muhtemelen.

haklısınız farklı şehirlerde oldugumuz için tam anlamıyla birbirimizi tanıyamadık. görüşünce de özlemin etkisiyle sorunları perdeliyorduk zaten birkaç gün görüşeceğiz tartışmayalım diye. biraz oldu bittiye geldi. benim tarafımdan evlenmiş olmak için evlenmedim. ama karşı taraf malesef öyleymiş. biraz oldu bittiye geldi.
şu an boşanma sürecindeyim ama 1 yıl dolmadıgı için çekişmeli olacak. insan olarak ona üzülüyorum sevgiliyken şüphelendiğim şeyleri söyleyemedim çünkü ben çok kıskancım diye düşünüyordum. sorgulamaya çalısında beni sorduguma pişman etti her seferinde tekrar da cesaret edemedim.

Kendini öldürecek adam bu kadar dillendirmez. Havlayan köpek ısırmaz. Şov yapıyor. Kan kusacak kadar etkilenecek adam ayağınıza gelir ve işi bitirir.
geldi birkaç kez ama ama tabi ki onu yapması kolay. eski sevgilisine engellemeyeceğini çok net biliyorum. kendisinden 8 yaş küçük bir kız instagramdan silene kadar akla karayı seçmişti. nişanlıyken. sana anlatmaayı anlamanı umut ediyorum o sadece arkadaşım, silmek kolay yoksa 2 dk bir şey sana anlatacağıma silerdim ama sana değer veriyorum vs gibi manipülasyon cümleleri de oluyordu

Sizi güzel manipüle ediyor,bu kafada giderseniz" Seni bırakıp gittiğim için çok pişmanım burnun sürtülsün istedim,kaldığımız yerden devam edelim" diye adamın ayağına kapanirsiniz.Bu kadar heder olacaktı o kadar postayı niye koydu,istemediğiniz halde eski sevgiliyle niye konuşmaya devam etti.Kendinize bir sorun Geri döndüğünüzde ne kadar sürede aslına dönecek?????

haklısınız geri dönmek gibi bir düşüncem yok. birkaç ayı almaz eski haline gelmek. zaten dramayı seven bundan besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…