- 12 Ağustos 2022
- 89
- 78
- 3
- 27
Bu tarz evler literatürde "garsoniyer" olarak geçer. Evli bir adamın işi olmamalı bu tür yerlerde.
Sen gittin ya buda kendince eğleniyorum cosuyorum modunda takılıyor.
Ergen gibi sosyal medyasından sana gosteriyor bak geri dön yoksa beni kalıyorlar
Bıraksın ya bu işleri.
Paçayı kurtardığınıza bakın. Bu iş artık bitmiş. Evlilik diye birsey bırakmamış ki ortada. Engelleyin, gorusmeyin.
Bos ev kadin kiz eklemeler filan.. hepsi mide bulandirmaya yeten seyler bence
Eğer eskortlarla birlikteyse cinsel hastalık kapmış olabilirsiniz. Hpv aids gibi hastalıkların testini yaptırın.( hpv prezervatif olsa bile bulaşıcı bir hastalıktır. )
eski sevgilisiyle yazısması bu yaptıklarının yanında masum kaldı resmen,
Evi terketmekte haklıymışsınız,
Bence irtibatı kesip direk boşanın,
Yoksa ilerde çok sıkıntı yaşarsınız, evlilikte güven çok önemli
Çok da beklemeye gerek yok zira üç kuruşluk şansı hak etmiyor. ivedilikle dehleyin gitsin. Sırtlanın teki. Kapınızda köpek olacağına kendini bekar evine atmış niçin?? çok manidar.
Yeter ki evlilikler bitmesin.Çok duygulandım. Herifin uçkuru düşük , yalancı ama kutsal yuva yıkılmamalı.
Volki tolki bile ikisinide sevdim diyip itiraf ediyor karktrsiz oldugunu sizin eşiniz ne yapıyor abooo. Destekleyen ailen var bence hiç düşünme böyle ailen varsa direk aç boşanmayı ama dellileri ile rezil et onu insan içine çıkamasın. Memur görsek adam sanırız be ne memurlar var meger
Mevlana'nın 8. öğüdünü benimsemişsiniz sanırım. Genişlikte okyanus gibi ol.
Acaba yatakta mı basması gerekiyordu aldattıgından emin olması icin ? adam gizli gizli eski sevgilisiyle mesajlasıyor, konu ne olursa olsun YANLIŞ. eşi evden gittikten sonra alkol alıp alemler yapıyor, o evde neler döndüğü belli degil. adam okadar geniş ki ne var eski seviglimle görüştümse o iyi biri, sen de eski sevgiline yardıma gidebilirsin dior. ee yuhh yaniii!!
boşanınca kadıncagız kendini kurtarıcak hanımefendi, böyle bir adamla ömür mü geçer, azıcık empati kurun. şimdiye kadar cinsel hastalık kapmadıgına şükretmeli. boşandıktan sonra bir de bu karaktersizin bir daha evlenip evlenmediğini mi takip edecek, nasıl bir kafadasınız inanılır gibi degil
kusura bakmayında kendi eşiniz bunları yapsa ne düşünürdünüz merak ettim. normal ikametin dışında garsoniyer gibi ev tutulması ve herkesin orayı ortak kullanması size mantıklı geliyormu. bu ne genişlik anlamadım ben. resmen alem yapmak için ev tutulmuş farkındamısınız. sizin eşiniz hala eski sevgilileriyle görüşüyormu mesela.
aynen öyle hiç anlam veremiyorum böyle davranıslarına ve daha da devam ediyor. üzüntüden kas kusmuş fotoğraflarını atıyor rezalet halde. geçmişte beni sevdiğine emin oldugum ilişkiler de yaşadım ama o kadar böyle değillerdi ki. türünün tek örneği. olmuyordu öyle ve ya böyle sebepten, yollarımızı ayırıyorduk. öldü bitti 10 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. kararımdan her ne kadar emin de olsam kendimi sorguluyorum istemeden. bu insan neden böyle yapıyor çıldıracak gibiyim. işten izin vermişler işe de gidemiyormuş kan kusmaktan. iyice delirmek üzereyim. nedir bu? öldürürm kendimi iması da yapıyor. annem olmasa 1 dk durmam bu rezil dünyada gibi söylemleri var. annemler de üzülmeye başladı içten içe eşime. ama avukatla randevu da aldım. ne yapmaya çalışıyor ya..