Eski Sevgili Meselesi

Yav biz de cok kotu seyler demedik. Yanlis oldugunda hem fikiriz. Ee ne diyelim ne cozum getirelim isten ayrilmam diye yolu kapadin. Biz de geyik yapiyoruz ki olay normallessin gozunde. Adam iyi sevisiyo diye yunan tanrisi olmadi ya. Matah bi sey olsa baskasiyla evlenmezdin

Yahu aldatan ve aldatılan insanların hali bu sitede tonla var açıp okusan zaten aydınlanırdın. Aldatmanın sonuçlarını mı meral ediyorsun bak sana söyleyin yakın bir akrabam evden kızıyla çıkıyor cüzdanını almak için yoldan dönüyor evde en yakın arkadaşı ile karısını basıyor ve arkadaşını yaralıyor. Sonra hastaneye götürüyor, adam öldü. Sonra karıma destek olun dedi ailesine,ortada kalmasın çocukla diye bak bu adam gerçekten seviyor. Kadına en iyi evler alındı her şey yapıldı adam hapiste tabi. Sonra ne mi oldu birini buldu bunu boşadı keyif yapıyor. Adam hala hapiste. Yeterli mi?

Ha bahsi geçen kocada müthiş efendi saygılı bir insan. Karınca incitmez derler ya öyle bir adam.

yazım hatalarından karakter tahlili yapmak... Gerçekten çok zekice.
Ben daha çok yazılanın içeriğiyle karakter tahlili yaparım ve sen malesef sınıfta kaldın yazma artık bence yeter teşekkür ediyorum yorumların için.

Eski sevgilin ile aynı ortamda çalışıp birde onu arzuluyor olman ve bundan eşinin haberinin olmaması bile eşine ihanettir..
Ya dürüst ol eşine. .yada o işten ayrıl. .
Yada esinden!!

Uuuuu çok sert. Ama içerik boş değil bir daha oku bence

Yazım hatası değil bu,bildiğin cümle kuramıyorsun kadın.
Yazılanların içeriğine göre karakter tahlili yapıyorsan sen o sınıfa hiç giremezsin ama bu ne olacak?
Ben senin demene göre yazıp yazmama kararı almam yazdıklarımı beğenmiyorsan gözardı et seçeneğine tıklayabilirsin.
Ayrıca sen daha "öyle bir erkeği" tanımlayacaktın ,beklenti büyük

Plaza feristahi su an ugur boceklerinin anatomisini incelemez, onun tek derdi kocasinin bunu terk ettigi donemde iyi sevistigi adam, dunyada iki adam tanimis ama seks kitabi yazar biraksan :d
Eski sevgilisinin anotomisini incelemeyi tercih ediyor bu ara bence..
Hayır eşi aynı durumu yaşasa ne yapardı acaba.. bu kadar basit bir şekilde sadece ARZU diyebilirmiydi??

Yazdıklarından, çoktan nefsini kaybedip ufuklara doğru yola çıkmışsın gibi duruyor.
Eşine yazık. Başka bir adamı arzulayan biriyle evli olduğu için.

Eski sevgilisinin anotomisini incelemeyi tercih ediyor bu ara bence..
Hayır eşi aynı durumu yaşasa ne yapardı acaba.. bu kadar basit bir şekilde sadece ARZU diyebilirmiydi??
Bence onlar birbirlerinin arzularına saygılıdırlar.

Arkadaşlar bulunduğum firmaya bir departmanın yöneticisi olarak girdim ve mülakat için hollanda'ya bile gittim bir ton elemeden geçtim ve şuanda 12 kişilik bir ekibi yönetiyorum, çok iyi para kazanıyorum işten çıkmak istemiyorum çünkü kariyerim için önemli bir adım. Psikologa gitmeye karar verdim. Teşekkürler yorumlarınız için.
Konu kilit.

Yazdıklarından, çoktan nefsini kaybedip ufuklara doğru yola çıkmışsın gibi duruyor.
Eşine yazık. Başka bir adamı arzulayan biriyle evli olduğu için.
Ah hiç olur mu bu sadece bir dürtü. Ten uyumu olunca ortaya müthiş şeyler çıktığından o etkide kalmış , şimdide adamı görünce aklına gelmiş. Yoksa eşini seviyor,cinsel yönden de mutlu yani öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…