Yav bırak bu ağızları evet çok namusluyuz neymiş eskisine içi akıyormuş evli barklı kadın git oynaş ozaman yabancı değil nede olsaArkadaşlar,
Tamam hepiniz çok namuslusunuz ok ama aranızda bu tarz bi durumu yaşayan birileri yok mu??
Zaten konunun 2.cümlesi baya iyi vakit geçirdik. (ne geçirmişler leynn) cinsel anlamda da (hımmm) yanlış anlaşılmasın yatakta da çok iyiydiii ( ee neyi anlayım yani) diyerek ilk 3 cümlesi banko seks kokuyor.bende iç sesimle farkettim durumu. Ki konu sahibi de arzuladığını söylemiş cinsel yönden, mevzu tamamen seks,şehvet,entrika üzerine kurulu yani. Oyuzden istemesek te geyik dönecek. "o adam" a takılı kalınır diye belirtince hele de.
Yav bırak bu ağızları evet çok namusluyuz neymiş eskisine içi akıyormuş evli barklı kadın git oynaş ozaman yabancı değil nede olsa
Sana kimse öyle bir şey demedi. Hatta ilk yorumlarımdan birinde tehlikeli sulara girme de dedim. Ne öğrenmek istiyorsun buradan diye de sordum. Burada ay bende yaşadım çıkar mı bilmem ama ne akıl vermesini bekliyorsun sana. Senin libidona başkası hakim olamaz kaldı ki sana destekçi araman da enteresan. Ay bende de vardı aynı durum bir kere yapınca bida geçti mi diyecek? Yada görmezden gel geçer deyince tüm dertlerine çare mi olacak ? Önünde 2 yol var ikiside sana çekici geliyor ama şuan ex daha cazip. Kafandan geçenleri, zihninden uzaklaştır yapacak bir şey yok. Yada adama yürü bakalım sonuç ne olacak.Arkadaşlar,
Tamam hepiniz çok namuslusunuz ok ama aranızda bu tarz bi durumu yaşayan birileri yok mu??
Kocana yazık yahuu, adam senin zihninden neler geçtiğini bilmeden, mışıl mışıl uyuyo
Sen kocamı seviyorum, aldatmak gibi bi düşüncem yok diyorsun ama,eski sevgilinin seni nasıl sevdiğini düşünerek şu an aldatıyorsun zaten
Biz de ne şaşırdık amaevet bildiğin eskiciiiee.
daha çok şey gibi bu, cevap veremeyince "namus kumkumaları, ahlak bekçileri, ikiyüzlü toplum bla bla bla... " klişesi ile saldırıya geçmek
Bi ara bi sibel vardi plaza kadini bilenler bilir cok efsaneydi, o havayi aldim nerde sibel ya
Seni bayagi bayagi iyi sevmisler anladik onu :d da rep ne onu anlamadimSizi iyi sevememişler herhalde Ondan bu şoklarınız ahahah. Rep toplamak için sürekli espri kasmaya çalışmayın biraz büyüyün ve insanların farklı sorunları olabileceğini, herşeyin dalga malzemesi yapılmayacağını, farklı hayatlar ve farklı bakış açıları olabileceğini düşünün ve sürekli yargılamak yerine varsa fikriniz adam gibi söyleyin ya da konumda mesaj kalabalığı yapmayın çok rica edicem.
bence bir sevişsinler nursazz hanım.
mikrofonu arkaya uzatıyorum..
Aynen onun bi nevisi. cirkinlesmeye basladi zaten devami gelirOooovv plaza ka..rı . Çok meşhurdu.
Arkadaş ona öykünüyor zannedersem?
Rep şarkı türü heralde ondan bahsediyoSeni bayagi bayagi iyi sevmisler anladik onu :d da rep ne onu anlamadim
Sizi iyi sevememişler herhalde Ondan bu şoklarınız ahahah. Rep toplamak için sürekli espri kasmaya çalışmayın biraz büyüyün ve insanların farklı sorunları olabileceğini, herşeyin dalga malzemesi yapılmayacağını, farklı hayatlar ve farklı bakış açıları olabileceğini düşünün ve sürekli yargılamak yerine varsa fikriniz adam gibi söyleyin ya da konumda mesaj kalabalığı yapmayın çok rica edicem.
Rap degil mi muzik turu olan :d repi bi de "Beni cok iyi sey yaptilar" diye ovunen kadini ilk kez goruyorum bu forumda :dRep şarkı türü heralde ondan bahsediyo
Rap degil mi muzik turu olan :d repi bi de "Beni cok iyi sey yaptilar" diye ovunen kadini ilk kez goruyorum bu forumda :d
Çirkinleşmeye mi başladım? Hahaha yazdıklarını oku bida yorum yap şekerim.Aynen onun bi nevisi. cirkinlesmeye basladi zaten devami gelir
Beğeni canım eskiden forumlarda vardı ya rep puanı onda kalmış hatunSeni bayagi bayagi iyi sevmisler anladik onu :d da rep ne onu anlamadim
Bu konuda otoritesin sanırım?ben sevişsinler diyorum.
kadın çok belaltı bir tip yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?