Eski Sevgili Meselesi

Seks-i Memnu.
Season 2 Episode 4. "Kocam anlayacak diye çok korkuyorum"

Kocana yazık yahuu, adam senin zihninden neler geçtiğini bilmeden, mışıl mışıl uyuyo
Sen kocamı seviyorum, aldatmak gibi bi düşüncem yok diyorsun ama,eski sevgilinin seni nasıl sevdiğini düşünerek şu an aldatıyorsun zaten

Yav bırak bu ağızları evet çok namusluyuz neymiş eskisine içi akıyormuş evli barklı kadın git oynaş ozaman yabancı değil nede olsa

evet bildiğin eskiciiiee.
daha çok şey gibi bu, cevap veremeyince "namus kumkumaları, ahlak bekçileri, ikiyüzlü toplum bla bla bla... " klişesi ile saldırıya geçmek

Arkadaşlar,

Tamam hepiniz çok namuslusunuz ok ama aranızda bu tarz bi durumu yaşayan birileri yok mu??
Sana kimse öyle bir şey demedi. Hatta ilk yorumlarımdan birinde tehlikeli sulara girme de dedim. Ne öğrenmek istiyorsun buradan diye de sordum. Burada ay bende yaşadım çıkar mı bilmem ama ne akıl vermesini bekliyorsun sana. Senin libidona başkası hakim olamaz kaldı ki sana destekçi araman da enteresan. Ay bende de vardı aynı durum bir kere yapınca bida geçti mi diyecek? Yada görmezden gel geçer deyince tüm dertlerine çare mi olacak ? Önünde 2 yol var ikiside sana çekici geliyor ama şuan ex daha cazip. Kafandan geçenleri, zihninden uzaklaştır yapacak bir şey yok. Yada adama yürü bakalım sonuç ne olacak.

bence bir sevişsinler nursazz hanım.
mikrofonu arkaya uzatıyorum..

evet bildiğin eskiciiiee.
daha çok şey gibi bu, cevap veremeyince "namus kumkumaları, ahlak bekçileri, ikiyüzlü toplum bla bla bla... " klişesi ile saldırıya geçmek
Biz de ne şaşırdık ama biz pis namus bekçileri hiçde öyle değilimdir ama ne istiyosun hacı madem çok iyiydi git seviş bizene

Sizi iyi sevememişler herhalde Ondan bu şoklarınız ahahah. Rep toplamak için sürekli espri kasmaya çalışmayın biraz büyüyün ve insanların farklı sorunları olabileceğini, herşeyin dalga malzemesi yapılmayacağını, farklı hayatlar ve farklı bakış açıları olabileceğini düşünün ve sürekli yargılamak yerine varsa fikriniz adam gibi söyleyin ya da konumda mesaj kalabalığı yapmayın çok rica edicem.

Seni bayagi bayagi iyi sevmisler anladik onu :d da rep ne onu anlamadim

rep mi? o ne yahu? varoş oyun forumları değil burası yanlış gelmişsin.
o değil de, bak ciddi ciddi akıl verenlerimiz oldu. sorular soruldu.
hepsine yanıtın ne oldu toplamda?
"İyi seven öyle de bir adam,kim olsa onda takılı kalır hey gidi hey"
kıssadan hisse; sen bu adamla ne dersek diyelim birlikte olacaksın. çünkü sana bu durum çok seksi ve heyecanlı geliyor.
o yüzden çok da ciddi yorum kasmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…