- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ayrılığın acısı daha çok taze. Belki bir iki hafta oldu ama dün gibi. Aklımdan çıkaramıyorum. Çalışmıyorum bu nedenle yapacak çok fazla işim yok kendime sürekli iş yaratmaya çalışıyorum ama bitiyor hepsi bir süre sonra. Müzik dinlerken, kitap okurken, film izlerken hep onu hatırlatan bir şeyler oluyor. Yok yok yok! Çıkaramıyorum aklımdan. Ne olur yardım edin ilk sevgilimdi ve belki de ilk aşkımdı. Ne hissediyorum bilemiyorum ama nasıl aklımdan çıkarıp hayatıma devam edeceğim bilmiyorum. Tekrar ona geri dönme ihtimalim yok. Unutmak zorundayım. Ama bunu düşündükçe daha çok aklıma geliyor sanki. Çivi çiviyi söker deyip yeni bir aşka mı yelken açmalı? Nasıl kurtulacağım bu kısır döngüden?
Haftanin 7 gününü dolduran kurslara yazil
Unutamaman imkansiz olur eve yorgun argin gelirsin
Onun kötü özelliklerini düşün sana yaptıklarını ayrıca sevseydi bırakmazdı canım hep böyle düşün zamanla da gecer merak etme
Yeni aska yelken acmak baskasinin canini yakmak demektir. Bunu kimse haketmiyor. Sende hak etmiyorsun. Bu süreci yasayarak toparlanacaksin. Zaman herseyin ilaci olacak.
Eeee kendine mesgale bul neden calismiyorsun mesela?
Eskiyince iyice untulur merak etme.
Hayat gereksizleri elbet atar enerji alanindan
Sen atmaya gonullu ol yeterki.. kendini eve kapama aktif ol sosyal ol daha iyi olur.
Zaman gerek biraz.
Hic bi zaman unutulmaz sadece gun gectikce eskisi gibi hatirlamamaya baslarsin tabi cok gunler gectikce..
Atanmayı bekliyorum. Ayrıca zaten bunun için konu açtım farkındaysanız meşgale bulduğum halde sürekli aklımda bunun için yardım istedim.
Hemen olmaz.. heryerde aklina gelir yoklar seni. Ama gecer biter giderTatil ayarladım kız arkadaşlarımla biraz kafam dağılır diye aslında. Pek evde durmak istemiyorum dediğiniz gibi aktif olunca kafamda biraz dolu oluyor. Ama sanki her an aklımda gibi çıldıracağım. Gönüllüyüm aslında hayatımdan tamamen çıkarmaya. Nasıl yapacağım onu bilmiyorum sadece. Umarım bu günlerde geçer. Teşekkür ederim.
Ilkiyle mi unutturup sokecek olanla miBen çivi çiviyi söker dedim. Sonra o çiviyle evlendim.
Insallah hakkinda hayirlisiDilerim o günler çabuk gelir.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?