Eski sevgilinizi neden bu kadar takip ediyor sunuz ve kafanıza takiyorsunuz bence asıl sorun bu onun kimi ekleyip durduğu değil ...
Eski sevgilinizden size ne ki?
Ne soracaksın ki kıza?
1) samimi değilmişsin
2) bekar insanlar , belki tanışırlar
Son olarakta boşver sen niye takip ediyorsun ? Kimi eklerse eklesin , matah bişey olsaydı ‘eski sevgilin’ olmazdı. Cehenneme kadar yolu var .
eski sevgilinin kimi eklediğini takip etmek hayat kalitenizi düşürmüyor mu?
Kendine adrenalin mi arıyorsun,adı üstünde eski isterse en yakın arkadasinla olsun sen umursama eskit artık... Üzme kendini bunun icine, s bin böyle şeylere takik olduğunu bildiği içinde yapıyordur, sallama
Haklı olabilirsiniz engelleme konusunda.Bu öyle bi kafa değil ama uygun birileriyle tanışsam zaten devam ederdim.2.5 sene olmak uzere ayrılalı artık zamanıEngellesene göremesin listeni
Seni sinir etmek için ekliyor zaten
Sende oltaya geliyorsun
Zaten maksat ne olursa olsun senin arkadaşlarını ekleyen biri her türlü iğrenç
Hala seviyorum diyorsun
İlk sevgilimsin sonum ol tarzı kafa yapısından da kurtul acilen
evet çok anormal.. hepimizin ilk sevgilisi vardı ama sen takıntı yapmışsın.bekar insanlara ne hakla hesap soracaksın? bırak da kendi hayatına bak, bak takıntı yapmışsın ama o doğrusunu yapıp hayatına devam ediyor.yaptığım şeyin anormal olduğunun farkındayım. Ama seviyorum.İlk ve son sevgilim çok da anormal değil o yuzden:)
Eski sevgili terörü derken ? Çocuğu hala takip eden sizsiniz farkındaysanız.
Belki kızdan hoşlanmıştır,neden illa kendinize bağlıyorsunuz ?
Sal ipini gitsin. Engelle madem böyle igrenclesiyor
Bi psikologla görüşsenize
Kendi ayrılıp, kendi acı çeken tek saf olabilirim heraldeKiz sen eskici misinbirakin eskiyi yenilere yelken acin. Ya biz kadinlar ruh hastasi gibiyiz yeminlen, takinti yapiyoz su 5 para etmez herifleri
Çünkü dini mevzularda bana terör estirip, kendisi benden sonra apayrı biri oldu ve evet merak ediyorum. Ayrıldıktan sonra kımınle konuşuyorsun, biri var diyen bir adamla yaşadığım ilişkiden bahsediyoruz. Çerçevenin hatları önemli. Ve evet ben de unutmak istemedim mi istiyorum. Bunu psikolojik baskı haline getirmenize genel olarak hem cinslerim için söylüyorum gerek yok.Cocugun kimi ekledıklerıne bakacak kadar takıntılı korkunc davranan sızken... Erkek teroru falan demenız de ne bileyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?